Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Attracties in Londen

Hier vind u tickets voor vele attracties, bezienswaardigheden en andere belevenissen in Londen! Er is voor ieder wat wils! Wat dacht u van een bezoek aan topattracties zoals het Madame Tussauds, London Dungeon, London Aquarium of ZSL London Zoo. Of ontdek het historisch Londen met een bezoek aan de Tower of London, St Paul's Cathedral of Buckingham Palace! Geniet van het uitzicht vanaf The Shard of The London Eye of wat dacht u van een bezoek aan de indrukwekkende tentoonstellingen in Legoland Windsor?

Ticmate Liefdadigheid

Attracties in Londen

Je kunt Londen niet bezoeken zonder naar één van Londens vele attracties te gaan zoals Madame Tussauds, London Eye, Buckingham Palace of Tower of London. De wachtrijen kunnen vooral in het weekend of feestdagen lang zijn bij deze attracties. Het is daaromaltijd wel een goed plan om tickets vootaf te kopen voordat je naar het fantastische Londen vertrekt. 

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 37 (37)