Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

4.6 (584)
Vanaf € 48.5

Bezoek Londens twee populairste attracties: Madame Tussauds en Coca-Cola London Eye! Koop deze 2-in-1 Londen Combi en bespaar maar liefst 40% op je tickets vergeleken met de prijzen bij de ingang. Maak het jezelf gemakkelijk; boek de datum en tijd voor je bezoek tot 24 uur van te voren!

Exclusieve aanbieding: alleen bij ons!
Met de aanbieding 2-in-1 London Combi krijg je tickets voor de Coca-Cola London Eye en Madame Tussauds en je bespaart maar liefst 40% vergeleken met de prijzen bij de ingang. Kies tot 24 uur van te voren wanneer je de attracties wilt bezoeken. Je trip plannen was nog nooit zo makkelijk geweest!

Hoogtepunten

- Koop online en bespaar 40%
- Vermijd de wachtrij met vooraf geboekte tickets
- Scan je tickets via je smartphone
- Bewonder het uitzicht vanaf de London Eye
- Zie de Big Ben en Westminster Abbey vanaf 135 meter hoogte
- Ontdek het bekende wassenbeelden museum Madame Tussauds
- Ontvang een 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds winkel

Wat kan ik verwachten?

Bezoek Madame Tussauds London 
Bezoek de wereldberoemde wassenbeelden attractie in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, maak een foto met Justin Bieber en test de nieuwe Sherlock Holmes Experience. 

Het ticket is inclusief de nieuwe fantastische Star Wars tentoonstelling en Marvel Super Heroes 4D. Er is genoeg plezier te beleven samen met de hele familie.

Geniet van het uitzicht vanuit Coca-Cola London Eye
Bij de Theems, tegenover de Big Ben, ligt Londens meest beroemde bezienswaardigheid, de Coca-Cola London Eye. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de stad, 135 meter boven zeeniveau. Een echte must tijdens je bezoek aan Londen.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooiing van de boeking, worden de e-tickets direct per mail opgestuurd. Digitale tickets worden ook geaccepteerd via de smartphone. 

Hoe werkt het? 

Madame Tussauds: Zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent op de geselecteerde datum en tijd, scan de barcode op je e-ticket bij deur nummer 2 en je bezoek kan beginnen!

Let op: de datum en tijd die je hebt geselecteerd voor je bezoek aan Madame Tussauds kan niet worden aangepast. 

London Eye: Je kunt Londen Eye bezoeken tot 3 dagen voor je bezoek aan Madame Tussauds, of tot 90 dagen erna. Wil je sneller toegang hebben, dan raden we je aan om bij de aankoop van je tickets, direct een datum en tijd te boeken. Zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent op de geselecteerde datum en tijd. Meer instructies vind je op je e-ticket.

Wil je nog niet via de portal een datum en tijd boeken? Ga dan naar de London Eye Box Office en ontvang de eerstvolgende tijdvenster dat beschikbaar is. Hou er rekening mee dat je e-ticket een standaard ticket is.

Let op: een e-ticket geeft je toegang tot alle attracties. Wijzig je je ticket, dan ontvang je geen nieuwe tickets. De barcode op je e-ticket kun je namelijk blijven gebruiken. Je kunt je ticket tot 10 keer wijzigen en uiterlijk 24 uur voor je bezoek aan Madame Tussauds.

Moet ik beide attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, je kunt Londen Eye bezoeken tot 3 dagen voor je bezoek aan Madame Tussauds, of tot 90 dagen erna. Wil je sneller toegang hebben, dan raden we je aan om direct een datum en tijd te boeken. 

Hoe kom ik aan mijn kortingsbon van 10%?
Op je e-ticket staat een link naar jouw exclusieve kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel. Print deze uit en laat deze zien bij de kassa.

Belangrijke informatie

- Je tickets voor Coca-Cola London Eye zijn standaard tickets en je vermijdt de wachtrij bij de kassa. Maar er kan een wachtrij zijn voor het reuzenrad, deze kun je niet vermijden.
- De deal is gebaseerd op de aankoopprijs van tickets direct bij de ingang van iedere attractie.*

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kinderen (3-15)
Zuigeling (0-2): Gratis 

Openingstijden

Londen Eye: bekijk de openingstijden hier.
Madame Tussauds: dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Gratis annuleren Gratis annuleren
Gratis annuleren tot 24 uur voor de geboekte datum

Laagste prijs garantie Laagste prijs garantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Een kortingsbon van 10% voor de souvenirwinkel van Madame Tussauds
- Een link naar de portal waar je je bezoek aan London Eye kunt plannen

Openingstijden

Routebeschrijving

Het 2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Adres
Madame Tussauds: Marylebone Road, Londen, NW1 5LR Coca-Cola London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!