Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

London Eye & Cruise

4.4 (306)
Vanaf € 50,60

Zweef over de stad in de London Eye en ga mee op de London Eye River Cruise over de Thames. U bespaart 15% met deze geweldige deal. Bovendien, u heeft volledige flexibiliteit om te kiezen wanneer u precies wilt gaan, tot 24 uur voorafgaand aan uw bezoek aan London Eye!

Bespaar 15% met een combiticket voor London Eye & boottocht. Kies zelf wanneer u wilt gaan, tot aan 24 uur voor uw bezoek!

Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 uur na het voltooien van uw boeking een lagere geadverteerde prijs voor dit product vindt, betalen wij het volledige verschil terug.

Hoogtepunten

- Geniet 30 minuten van het prachtige uitzicht in het reuzenrad
- Geniet van het uitzicht op Londen vanaf de Theems
- Bespaar 15% met een combiticket voor London Eye & Boottocht
- Krijg gratis toegang tot de 4D bioscoop 
- Kies zelf wanneer u de attracties wilt bezoeken
- Scan uw e-ticket op uw mobiele telefoon

Wat kan ik verwachten?

London Eye 
Bij de Theems, recht tegenover de Big Ben, vindt u een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Londen, het reuzenrad London Eye. Hoewel het een vrij nieuwe attractie is, en de stad bekend staat om zijn geschiedenis, is het vandaag de dag een populaire toeristische attractie. 

Vanaf hier krijgt u een geheel nieuw uitzicht over de stad. Een volledige ronde in het reuzenrad, in een van de 32 afgesloten gondels, duurt ongeveer 30 minuten. Op het hoogste punt bevindt u zich 135 meter boven de zeespiegel en vanaf hier geniet u van een spectaculair uitzicht op Londen. 

Als u in de London Eye bent, dan moet u zeker eens kijken bij de London Eye 4D Cinema Experience. Deze gratis film, die vóór het instappen bekeken kan worden, bevat de allereerste 3D luchtfotografie over Londen en is de perfecte opwarmer voor uw rit in het reuzenrad.

London Eye River Cruise
Wat ook inbegrepen is in dit combi-pakket, is de London Eye River Cruise, een prijswinnende sightseeing cruise met deskundige gidsen die live commentaar geven waardoor de stad tot leven komt.

Tijdens de 40 minuten durende cruise ziet u enkele van de meest prachtige bezienswaardigheden van Londen, zoals de Big Ben, de Houses of Parliament, St Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London en Shakespeare’s Globe.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u boeking is afgerond, worden uw e-tickets direct naar uw e-mail gestuurd.
Mobiele tickets worden geaccepteerd.

London Eye Cruise: De datum en tijd die u hebt geselecteerd voor uw bezoek aan de London Eye River Cruise, kan niet worden gewijzigd. Zorg dat u tenminste 15 minuten voor uw geboekte tijdstip aanwezig bent bij de Eye Pier zodat u uw vertrek niet mist. Scan de barcode op uw e-ticket en ga aan boord van de London Eye cruise.

London Eye: U kunt de London Eye tot 3 dagen voor uw bezoek aan de rondvaart bezoeken, of tot 90 dagen erna.

Voor een snellere toegang, kunt u de datum en het tijdstip van tevoren boeken in het boekingssysteem. Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent. De link naar het boekingssysteem en instructies staat vermeld op uw e-ticket.

Als u de London Eye niet vooraf hebt geboekt via het boekingssysteem dan zijn uw tickets afhankelijk van beschikbaarheid op het tijdstip van bezoek en moet u naar de kassa om het eerstvolgende beschikbare tijdstip te boeken. Directe beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Eén ticket voor alle attracties
Let op: een e-ticket geeft u toegang tot alle attracties. Wijzigingen die u doorvoert in het boekingssysteem, zijn alleen van invloed op de barcode. Daarom ontvangt u geen nieuw e-ticket. U kunt uw boeking maximaal 10 keer wijzigen, tot 24 uur voorafgaand aan uw bezoek aan de London Eye River Cruise.

Moet ik alle attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, u kunt de London Eye tot 3 dagen voor de London Eye River Cruise bezoeken, of tot 90 dagen erna. We adviseren u om de datum en tijd te boeken via het boekingssysteem.

Belangrijke informatie

- De korting is vergeleken met de prijzen aan de deur

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (3-15)
Peuter (0-2): Gratis

Let op: tickets voor kinderen kunnen alleen samen met tickets voor volwassenen gekocht worden.

Openingstijden

London Eye: Raadpleeg tijdens het boekingsproces de kalender voor data en tijden.

London Eye River Cruise: vertrekt dagelijks ieder uur van de London Eye Pier, aan de voet van de London Eye.

Bestel

woe, 5 oct 2022

"We're Good To Go"-certified experience "We're Good To Go"-certified experience
“We’re Good To Go” is the official UK mark to signal that a tourism and hospitality business has worked hard to follow Government and industry COVID-19 guidelines and has a process in place to maintain cleanliness and aid social distancing.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- 30 minuten in de London Eye
- 40 minuten durende London Eye boottocht
- 4D bioscoop ervaring
- London Eye guide, nu gratis beschikbaar voor iOS en Android

Hier vindt u de laatste informatie over gezondheids- en sociale afstandsmetingen en regelgeving.

Vertrektijden

Routebeschrijving

London Eye & boottocht

Adres
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!