Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

St Pauls Cathedral

4.6 (77)
Vanaf € 21,40

Bezoek het iconische monument St. Paul's Cathedral en kom alles te weten over haar fascinerende geschiedenis. Met vooraf geboekte tickets sla je de lange wachtrijen over, waardoor je zo naar binnen loopt en kunt genieten van alle pracht en praal.

Hoogtepunten

- Bezoek het iconische monument zonder in de rij te hoeven staan
- Ga mee met een van de 90 minuten durende tours in de kathedraal
- Ervaar de ongelofelijke film ervaring Oculus
- Geniet van het uitzicht vanaf de koepel

Wat kan ik verwachten?

Bezoek de St. Paul's Cathedral
De St. Paul's Cathedral is al de vijfde kathedraal die op deze locatie gebouwd is. De eerste is opgegaan in de vlammenzee tijdens de grote brand van Londen in 1666. St. Paul's Cathedral is één van de grootste kerken in Noord-Europa en is ontworpen als een groot kruis, met de beroemde koepel in het midden.

Educatieve Multimedia Gids
Probeer een multimedia gids die inbegrepen is in de toegangsprijs voor alle bezoekers. De gids gebruikt film, fotografie en gedetailleerd audiocommentaar om een effectieve interpretatie van de kathedraal te kunnen bieden.

De multimedia gids is beschikbaar in het Engels, Britse gebarentaal, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Pools, Russisch, Mandarijn, Japans en Koreaans.

Gratis gegidste tours
Er zijn dagelijks gratis tours door de kathedraal en crypte, begeleid door gidsen om 10.00, 11.00, 13.00 en 14.00 Je kunt gratis mee met deze tour, welke circa 90 minuten duurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Oculus: een ander zicht op de St. Paul's Cathedral
Krijg een ander perspectief op de St. Paul's met deze moderne projectie technologie en dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van de kathedraal. De Oculus is een prijs-winnende 270 graden ervaring welke 1400 jaar geschiedenis direct terug tot leven wekt.

Hoe werkt het?

Wanneer je de tickets boekt, kies dan de datum waarop je in Londen arriveert als de 'geldig vanaf datum. Vanaf dit moment zullen de tickets een week geldig blijven.

Kies het aantal tickets en zoek verder. Kies vervolgens het aantal volwassene en kindertickets, waarbij kindertickets alleen in combinatie met volwassene tickets besteld kunnen worden. Mocht je willen, kun je voor betaling nog andere attracties of vervoer in Londen aan de winkelwagen toevoegen.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, sturen wij direct een e-mail met hierin de e-tickets. Print deze uit en neem ze met je mee naar de St. Paul's Cathedral.

Wanneer je aankomt bij de kathedraal kun je de e-tickets inwisselen voor toegang. Wees erop attent dat de persoon die de tickets boek een geldig foto ID mee moet nemen naar de kathedraal.

Belangrijke informatie

- In het geval van speciale omstandigheden kan de kathedraal op korte termijn gesloten worden voor het publiek.

Ticket categorieën

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag vanaf 8.30 uur tot 16.30 uur (de laatste opening om 16.00 uur). Gesloten op Zondag en bij speciale kerkelijke handelingen.

Bestel

woe, 5 oct 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Openingstijden

Routebeschrijving

St Pauls Cathedral

Adres
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!