Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Uitzicht vanaf The Shard

4.5 (2)
Vanaf € 29.1

Bezoek de hoogste wolkenkrabber in West-Europa - de Shard. Het uitzicht vanaf de Shard is adembenemend! Vanaf de top ziet u vrijwel alle monumenten en hoogtepunten van Londen, inclusief de Tower of London en London Eye.

Hoogtepunten
- Bezoek het hoogste gebouw van West-Europa
- Krijg een schitterende uitzicht over alle beroemde plekken van Londen
- Leer alles over de stad met Engels commentaar via interactieve telescopen

Ervaar Londen van bovenaf
Geniet van een adembenemend 360 graden uitzicht vanaf de Shard in Londen. De Shard is een iconisch monument welke de skyline van Londen een nieuw gezicht geeft.

Drie verdiepingen
Op niveau 0 wordt u meegetrokken in de wereld van Londen waar u meer komt te weten over de stad Londen. Ga omhoog in een caleidoscopische lift waarmee is snel de 68ste verdieping bereikt, 244 meter boven de stad.

Vanaf hier kunt u verdergaan naar de 69ste verdieping, waar u kunt genieten van een schitterend 360 graden panoramisch uitzicht met zicht over alle oude en nieuwe monumenten van de stad. Verder op de 72ste verdieping bevindt u zich op het hoogste punt van de stad, vanaf waar u een ultiem uitzicht heeft. Boven u bevinden zich alleen nog een laag glas die het bovenste punt van het gebouw vormen. 

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang u via e-mail de e-tickets. Print deze uit en neem deze mee naar Londen.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar van 4 t/m 15 jaar. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met een betalende volwassene.

Openingstijden

April-september: 09:00 tot 22:00 uur Dagelijks Oktober-maart: zondag-woensdag 10:00-19:00 donderdag-zaterdag 10:00-22:00

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Openingstijden

Routebeschrijving

Uitzicht vanaf The Shard

Adres
Joiner Street, off St Thomas' Street London SE1 9SG

×