Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Big Bus Tours Londen

4.4 (57)
Vanaf € 24.7

Ontdek London met een van de opendak dubbeldekkers van Big Bus. Kies voor 1-, 2- of 3-daagse tickets. Stap op en af bij meer dan 50 verschillende haltes met drie unieke routes. De haltes bevinden zich dicht bij de bekende attracties en bezienswaardigheden. 

Save 10%

Hoogtepunten

- Ontdek Londen op eigen tempo
- Kies uit 1-, 2- of 3-daagse ticktets
- Onbeperkt in- en uitstappen
- Gratis WiFi in de bus
- Krijg een gratis stadswandeling
- Krijg een gratis riviercruise 

Wat kan ik verwachten?

Ontdek Londen met drie verschillende routes
Koop nu tickets vanaf thuis en wees voorbereid. Stap op de dichtstbijzijnde halte en laat de voucher zien. Ontdek de stad op eigen tempo en stap zo vaak als gewild in en uit.

Krijg een gratis stadswandeling en zie het Britse Koninkrijk en de rijke geschiedenis of misschien well de Harry Potter hotspots. En niet te vergeten de gratis riviercruise. 

De klassieke Rode lijn (Classic Red) bevat bezienswaardigheden zoals historische kenmerken van Londen van Hyde Park tot Tower Bridge, via de Big Ben, de London Eye en de St. Paul's Kathedraal. De blauwe route (Blue Route) rijdt door Bloomsbury langs het Britse Musuem en verbindt St Pancras en Euston stations. 

Klik hier voor een kaart van de routes. 

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw booking is voltooid, ontvangt u de e-tickets per mail. Print deze uit en neem ze mee en stap op de dichtstbijzijnde bushalte.

Waar begint de tour?
De keuze ligt aan u waar de bustour start. Iedere halte van de Big Bus tours is een opstapplaats waar u de voucher kunt omwisselen. 

Hoe lang is mijn ticket geldig?
Tijdens de boeking kunt u zelf kiezen hoe lang de tickets geldig zijn. Kies uit 1, 2 of 3 dagen.

Hoe lang duren de verschillende routes?
De rode route duurt 2,5 uur, de blauwe duurt 3,5 uur en de groene duurt 1,5 uur. 

Hoe vaak vertrekt er een bus?
Zomer: Iedere 10 minuten (rood/blauw), iedere 20 minuten (groen).
Winter: Iedere 30 minuten door de weeks en iedere 20 minuten in weekenden (rood), iedere 20 minuten (blauw), iedere 30 minuten (groen).

Waar start de stadswandeling?
De wandeling is ongeveer 1,5-2 uur en vertrekt vanaf Trafalgar Square om 11:00; Big Bus stop #10.

Ticket categorieën

Een 1-,2- of 3-daagse ticket (Classic, Premium of Deluxe) voor iedere Big Bus Tours route in Londen, een stadswandeling alleen geldig op de datum van het ticket en een riviercruise.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd van 5-15 Jaar. Kinderen onder 5 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene. 

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Audio gids

Live guide

Wat is inclusief?

Een 1-,2- of 3-daagse ticket (Classic, Premium of Deluxe) voor iedere Big Bus Tours route in Londen, een stadswandeling alleen geldig op de datum van het ticket en een riviercruise.

Bij het 1-daagse ticket (Classic) zit een enkel ticket voor een riviercruise van Westminster naar Tower of Londen (beide richtingen zijn mogelijk). Bij een 2- of 3-daagse ticket (Premium of Deluxe) zit een Hop-on Hop-off riviercruise tussen Westminster en Greenwich die alleen geldig is voor de geselecteerde datum. 

Routebeschrijving

Big Bus Tours Londen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!