Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Unieke volledig begeleide rondleiding door Warner Bros. Studio Tour London - Het maken van Harry Pot

5.0 (3)
Vanaf € 184,30

Geniet van deze eenmalige levenservaring als u zich aansluit bij onze unieke, volledig begeleide rondleiding door Warner Bros. Studio Tour London - Het maken van Harry Potter. Uw rondleiding begint in Centraal Londen. Reis met de trein direct naar Warner Bros. Studio Tour London waar u toegang krijgt op een vast tijdstip en waar u verwelkomt wordt door een toegewijde Studio Tour gids die de wonderen zal onthullen die u tegenkomt tijdens uw rondleiding door de originele decors, rekwisieten en kostuums van al de acht Harry Potter films.

Hoogtepunten

- Geniet van de enige rondleiding met gids door Warner Bros. Studios
- Luister naar de geheimen op de set en feiten achter de schermen die u nog nooit eerder heeft gehoord
- Leen een elektronische koptelefoon zodat u uw gids goed kunt horen
- Beleef de decors en rekwisieten van al de acht Harry Potter films
- Bekijk een korte film in de cinema voordat de rondleiding begint
- Bespaar tijd en reis met de trein vanaf centraal Londen
- Krijgt toegang tot de studio op een vast tijdstip
- Blijf zolang u wilt na afloop van de rondleiding met gids
- Geniet van een kleine groep van maximaal 15 mensen

Wat kan ik verwachten?

De Enige Volledig Begeleide Warner Bros. Studio Tour
Verken Warner Bros. Studio en neem een kijkje achter de schermen bij het maken van de geliefde Harry Potter films.

Uw rondleiding begint met een korte film in de cinema voordat u het iconische decor van de Great Hall binnengaat waar uw rondleiding begint. Uw Studio Tour gids zal de geheimen op de set en voorkennis delen en de processen benadrukken die worden gebruikt om de film tot leven te brengen. 

Neem een kijkje in het kantoor van Dumbledore, loop langs de bekende geplaveide straat van Diagon Alley, met de winkeletalages van Ollivanders, Flourish and Blotts, Weasleys’ Wizard Wheezes, Gringotts Bank en Eeylops Owl Emporium. Bezoek de originele Hogwarts Express locomotief en een recreatie van Platform 9 ¾.

Klim aan boord van de trein en poseer met een bagagewagentje als deze verdwijnt via de muur van het platform. Geniet van andere memorabele decors van de Harry Potter filmreeks waaronder de gemeenschappelijke ruimte van Gryffindor, de slaapzaal voor jongens, de hut van Hagrid - terwijl uw gefascineerd wordt door de geheimen en inzichten die uw gids met u deelt.

Wanneer uw rondleiding met gids is afgelopen dan kunt u ervoor kiezen om terug te gaan naar de Warner Bros. Studio Tour London om deze in uw eigen tempo te verkennen, ga op zoek naar dat speciale Harry Potter souvenir in de Studio Shop of geniet van een kopje koffie in de Studio Tour Cafe. Als u klaar bent om terug te keren naar centraal Londen dan heeft uw City Wonders vertegenwoordiger u voorzien van treintickets en informatie die u nodig heeft voor een gemakkelijke reis.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking zal uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd worden. Print dit gewoon uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
Ontmoet uw reisleider onder het elektronische AANKOMST bord in de hoofdhal van Euston station. Het elektronische AANKOMST bord bevindt zich tussen platform 8 en 9.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding met gids eindigt bij de Warner Brothers Studios. U kunt optioneel weer teruggaan naar de studio's om deze zelf te verkennen.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 5 uur. (3 uur rondleiding met gids + 1 uur reizen heen en terug).

In welke taal wordt de rondleiding gegeven?
De rondleiding is in het Engels.

Belangrijke informatie

- Helaas is deze rondleiding niet geschikt voor mensen in een rolstoel of mensen met een handicap die speciale assistentie nodig hebben. Buggy's zijn toegestaan maar moeten worden achtergelaten bij de bagagecontrole bij aankomst in de studio's.

- Let wel, als u 12.45 PM als vertrektijd boekt vanaf april tot december dan kunt u mogelijk op bepaalde data niet teruggaan naar de studio's na afloop van de rondleiding.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (5-15)
Peuter (0-4)

Print voucher

Live guide

Duur: 5 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Unieke volledig begeleide rondleiding door Warner Bros. Studio Tour London - Het maken van Harry Potter

Adres
Euston Station Barnby Street Londen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!