Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Bezienswaardigheden

Als u denkt aan bezienswaardigheden, dan denkt u vast aan paleizen, kunst, geschiedenis, kerken en specifieke attracties. Sommigen vinden het leuk om met een gids door de stad te wandelen, anderen bezoeken liever alleen een bezienswaardigheid. Er is altijd wel iets nieuws en spannends te ontdekken in elke stad ter wereld. Sightseeing in Londen is heel breed: tours gefocust op de koninklijke geschiedenis, voetbalstadions en zelfs popcultuur. Er zijn opties voor iedereen!

Een van de meest populaire dingen om te doen in de stad Londen is de Harry Potter & Warner Bros. Studios Tour. Een ervaring voor fans en iedereen die meer wil weten over Harry Potter. Als u van de boekenreeks en de films houdt, is dit de perfecte manier om uzelf onder te dompelen in dit magische universum. U ziet niet alleen de kostuums en de settings van de films, u krijgt zelfs het gevoel een student van Hogwarts te zijn!

U kunt misschien niet op uw magische bezem door Londen vliegen, maar er zijn genoeg rondleidingen waarbij vervoer inbegrepen is. In de meeste hoofdsteden is sightseeing met de bus immers ongelooflijk populair, en Londen is geen uitzondering. Met onze verschillende bustours kunt u uw eigen tour door Londen samenstellen, en precies zien wat u wílt zien. Stap bijvoorbeeld uit bij Oxford Street om te winkelen, of als u een koninklijke ervaring wilt hebben, bezoek dan een van de prachtige paleizen in de stad. Bijvoorbeeld Buckingham Palace of Kensington Palace.

Onze tours:
- Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
- Big Bus Hop-on Hop-off London
- Hampton Court Palace
- Wembley Stadium Tour
- Windsor Castle, Stonehenge and Roman Bath

Veel plezier tijdens uw tour, en zorg ervoor dat u van ieder moment geniet. Relax in een koffietentje of in uw hotel. Vergeet vooral geen foto's te maken voor de herinneringen!

Ticmate Liefdadigheid

Bezienswaardigheden

Ontdek de populairste bezienswaardigheden en attracties in stad Londen. Op zoek naar een koninklijke ervaring? Bezoek Buckingham Palace, Kensington Palace of Tower of London. Muziekliefhebbers gaan misschien liever mee met een van de music-tours zoals Beatles of Rock'n'Roll tours. Of beleef een het Harry Potter & Warner Bros Studio-tour. Te voet, per fiets of over het water, wij hebben het allemaal!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 15 (15)