Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

5-in-1 Londen Combi

4.4 (238)
Vanaf € 111,20

Ontvang het beste aanbod en bespaar 25% op uw tickets voor Madame Tussauds, London Eye, London Aquarium, Shrek’s Adventure en London Dungeon. Bovendien kunt u zelf bepalen wanneer u wilt gaan, tot 24 uur voorafgaand aan uw bezoek.

Bespaart 25% op uw tickets voor vijf van de meest populaire attracties van Londen: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London en London Dungeon.

Hoogtepunten

- Bezoek vijf van de meest populaire attracties van Londen
- Boek online en ontvang 25% korting op uw tickets
- Scan simpelweg uw ticket bij de ingang en vermijd de wachtrij
- Verken het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds
- Bewonder Londen vanuit de London Eye
- Geniet van de onderwaterwereld bij SEA LIFE London Aquarium
- Bezoek de nieuwe attractie Shrek's Adventure! London
- Schrik u rot bij London Dungeon

Wat kan ik verwachten?

Geniet van het uitzicht vanuit de London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de London Eye. Vanaf hier geniet je van een heel nieuw uitzicht over de stad, 135 meter boven de zeespiegel. Het is een absolute must als je Londen bezoekt.

Bezoek Madame Tussauds London
Verken het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en maak kennis met de Britse koninklijke familie, ontmoet Justin Bieber en probeer de nieuwe Sherlock Holmes Ervaring. Uw tickets zijn ook inclusief de nieuwe Star Wars tentoonstelling.

Verken de wereld onder water
Bij SEA LIFE London Aquarium kunt u 500 soorten zien vanuit de hele wereld, meer dan 40 verschillende haaien en 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen. Het is leuk voor het hele gezin!

Schrik u rot bij London Dungeon
Maak een rondleiding van 90 minuten door 1000 jaar geschiedenis van Londen. U en uw familie wandelen door de kerker en gaan van show naar show, begeleidt door professionele acteurs. Het is grappig en een beetje eng tegelijkertijd!

Ga op avontuur met Shrek
Uw Shrek Adventure London begint als u aan boord gaat van een magisch 4D DreamWorks tour-bus. Met Donkey als uw brutale gids, zijn calamiteiten, chaos en eindeloos plezier de orde van de dag.

Doe mee aan de 10 live sprookjesachtige themashows waar u een bezoek kunt brengen aan het moeras van Shrek, uw geluk kunt vinden in de kristallen bol, verdwaald raakt in het spiegeldoolhof en uw innerlijke Ogre kunt onthullen wanneer dat nodig is!

Shrek's Adventure! London ligt precies tussen London Eye, London Dungeon en SEA LIFE London Aquarium, zodat u optimaal van uw dag kunt genieten!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat je boeking is afgerond, ontvangt je je e-ticket via email. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds:
Je geboekte datum en tijd voor je bezoek aan Madame Tussauds, kan niet worden gewijzigd. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor het geboekte tijdsslot aanwezig bent, en je hebt toegang tot de 'standard experience' ingang.

London Eye, London Dungeon, SEA Life London & Shrek's Adventure: Deze attracties kun je tot 3 dagen voor je bezoek aan The London Eye bezoeken en tot 90 dagen erna.

Voor snellere toegang, adviseren wij je om de datum en tijdstijd van jouw keuze vooraf te boeken in boekingssysteem Merlin Magical Pass. Het adres van het boekingssysteem en hoe je moet inloggen staat duidelijk vermeld op het e-ticket.

Wil je liever nog geen datum boeken via het boekingssysteem, bezoek dan de 'box office' van de attractie en je ontvangt een eerstvolgende beschikbare tijdslot. Directe toegang kan niet worden gegarandeerd.

Let op: een e-ticket geeft je toegang tot alle attracties. Alle wijzigingen die je doorvoert in het boekingssysteem, zullen alleen invloed hebben op de barcode. Daarom ontvang je geen nieuwe e-tickets. Je boeking kun je 10 keer wijzigen, tot 24 uur van te voren van je bezoek aan het London Eye.

Zodra je bezoeken geboekt zijn via het boekingssysteem dan zijn de volgende instructies van toepassing:

London Eye: Ga naar de 'Standard Experience' ingang op de geboekte en bevestigde datum en tijd. Je ticket is een standaard ticket, geen 'Fast-Track' ticket.

Madame Tussauds: Kom op de datum en tijd die is bevestigd. Scan de barcode van je e-ticket bij deur nummer 2 en uw bezoek bij Madame Tussauds kan starten.

De London Dungeon: Ga naar de ingang voor de eerstvolgende show op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingssysteem.

SEA LIFE London: Ga naar de 'timed entry door' op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingssysteem.

Shrek's Adventure: Ga naar de ingang voor de eerstvolgende show op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingssysteem.

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingssysteem, zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van het bezoek. Ook moet je een bezoek brengen aan de kassa om het eerstvolgende beschikbare tijdstip te boeken. Directe beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Moet ik alle attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, je kan tot 3 dagen voor je bezoek aan London Eye, de attracties Madame Tussauds, London Dungeon, SEA Lifde London en Shrek's Adventure bezoeken. Of tot 90 dagen erna. We adviseren je om nu al te boeken via het boekingssysteem. De link en instructies zijn te vinden op je e-ticket.

Belangrijke informatie

- Uw tickets voor de London Eye zijn standaardtickets, waarmee u de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kunnen wachtrijen staan bij de gondels, welke u niet kunt vermijden.
- *De aanbieding is gebaseerd op toegangsprijzen die op die dag van toepassing zijn.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (5-15)

Kinderen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+).

Openingstijden

Check hiervoor het boekingssysteem.

Bestel

vri, 2 jun 2023

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Een link naar het boekingssysteem om je bezoeken te boeken

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Openingstijden

Routebeschrijving

5-in-1 Londen Combi

Adres
Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!