Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

5-in-1 Londen Combo

4.3 (13)
Vanaf € 76.7

Ontvang het heetste aanbod in de stad! Op dit moment kunt u twee attracties kopen en drie extra attracties GRATIS ontvangen! Dit speciale arrangement is inclusief Madame Tussauds, London Eye, London Aquarium, Shrek’s Adventure en London Dungeon.

Exclusief aanbod
Dit geweldige arrangement is inclusief vijf van de meest populaire attracties van Londen: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London en London Dungeon.

Als u van plan bent om Madam Tussauds en de London Eye te bezoeken dan kunt u net zo goed ons nieuw en exclusief arrangement proberen waarbij u tickets ontvangt voor SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London enLondon Dungeon voor dezelfde prijs!

Hoogtepunten

- Bezoek vijf van de meest populaire attracties van Londen
- Boek online en ontvang drie GRATIS attracties
- Scan gewoon uw ticket en vermijd de wachtrij
- Verken het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds
- Bewonder Londen vanuit de Coca-Cola London Eye
- Geniet van de onderwaterwereld bij SEA LIFE London Aquarium
- Bezoek de nieuwe attractie Shrek's Adventure! London
- Schrik u rot bij London Dungeon
- Ontvang een 10% kortingsbon voor Madame Tussauds shop

Wat kan ik verwachten?

Bezoek Madame Tussauds London
Verken het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en maak kennis met de Britse koninklijke familie, ontmoet Justin Bieber en probeer de nieuwe Sherlock Holmes Ervaring. uw tickets zijn ook inclusief de nieuwe ongelofelijke Star Wars exhibition.

Geniet van het uitzicht vanuit de Coca-Cola London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de Coca-Cola London Eye. Vanaf hier kunt u genieten van een heel nieuw uitzicht over de stad, 135 meter boven de zeespiegel. Het is een absolute must als je Londen bezoekt.

Verken de wereld onder water
Bij SEA LIFE London Aquarium kunt u 500 soorten zien vanuit de hele wereld, meer dan 40 verschillende haaien en 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen. Het is leuk voor het hele gezin!

Schrik u rot bij London Dungeon
Maak een rondleiding van 90 minuten door 1000 jaar geschiedenis van Londen. U en uw metgezellen wandelen door de kerker en gaan van show naar show, begeleid door de professionele acteurs. Het is grappig en een beetje eng tegelijkertijd!

Ga op avontuur met Shrek
Uw Shrek avontuur! Londen begint als u aan boord gaat van een magisch 4D DreamWorks tour-bus. Met Donkey als uw brutale gids, zijn calamiteiten, chaos en eindeloos plezier de orde van de dag.

Doe mee aan de 10 live sprookjesachtige themashows waar u een bezoek kunt brengen aan het moeras van Shrek, uw geluk kunt vinden in de kristallen bol, verdwaald raakt in het spiegeldoolhof en uw innerlijke Ogre kunt onthullen wanneer dat nodig is!

Shrek's Adventure! London ligt precies tussen Coca-Cola London Eye, London Dungeon en SEA LIFE London Aquarium, zodat u optimaal van uw dag kunt genieten!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe werkt het?
London Eye:
 Ga naar het instappunt voor de Standaard Ervaring op het geboekte en bevestigde tijdstip. Let wel: Uw ticket is een standaardticket. Geen Voorrangsticket.
Om zeker te zijn van toegang tot de andere attracties en om de wachtrij bij de kassa te vermijden kunt u uw datum en tijdstijd vooraf boeken door in te loggen op het boekingsportaal van Merlijn Magische Pas. Het adres van het boekingsportaal en hoe u in moet loggen staat duidelijk vermeld op uw e-ticket.

Zodra uw attractiebezoeken geboekt zijn via het boekingsportaal dan zijn de volgende instructies van toepassing.:

Madame Tussauds: Kom op de datum en tijd die u heeft bevestigd. Scan de barcode van uw e-ticket bij deur 2 en begin uw bezoek bij Madame Tussauds.

De London Dungeon: Ga naar de ingang voor de volgende show op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingsportaal.

SEA LIFE London: Ga naar de 'ingang met timer' op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingsportaal.

Shrek's Adventure: Ga naar de ingang voor de volgende show op het tijdstip die geboekt en bevestigd is in het boekingsportaal.

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingsportaal zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van het bezoek en u moet een bezoek brengen aan de kassa om het eerstvolgende beschikbare tijdstip te boeken. Directe beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw ticket voor de London Eye is geldig op de gekozen datum en tijd vermeld op uw e-ticket. U kunt uw bezoek aan de andere attracties boeken wanneer u wilt afhankelijk van beschikbaarheid maar wel binnen 90 dagen na uw bevestigde bezoekdatum van Madame Tussauds.

Hoe kom ik aan mijn kortingsbon voor 10%?
Op uw e-ticket staat een link naar uw exclusieve kortingsbon van 10% voor Madame Tussauds souvenirshop. Print gewoon de kortingsbon uit en geef deze aan de kassière bij de Madame Tussauds souvenirshop om deze in te wisselen voor 10% korting.

Belangrijke informatie

- Uw tickets voor de Coca-Cola London Eye zijn standaardtickets, waarmee u de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kunnen wachtrijen staan bij de gondels, welke u niet kunt vermijden.
- *De aanbieding is gebaseerd op toegangsprijzen die op die dag van toepassing zijn.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (3-15)
Peuter (0-2): gratis

Kinderen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door een wettelijke volwassene (18+)

Openingstijden

Dagelijks vanaf 10/11 AM tot 6 PM. Laatste toegang is tussen 5 en 5.30 PM.

Fantastisch: 4.3

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Openingstijden

Routebeschrijving

5-in-1 Londen Combo

Adres
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londen

×