Historisch Londen

Een echte must in Londen zijn de historische bezienswaardigheden zoals Tower of London, Buckingham Palace, St Pauls kathedraal en Hampton Court Palace. Boek tickets hier!

Historisch Londen
 
Tower of London

Tower of London

4.4
(19)

De Tower of London is één van die attracties die u tenminste eenmaal bezocht moet hebben! Sla de wachtrij voor de kassa over en boek tickets hier online. Mis dit hoogtepunt in de geschiedenis van Londen niet!

Vanaf € 23.10
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

Bezoek één van Europa's grootste kerken - St. Paul's Cathedral. Kom alles te weten over de fascinerende geschiedenis en klim naar de top van de beroemde koepel met een fantastisch uitzicht over Londen.

Vanaf € 18.80
Buckingham Palace

Buckingham Palace

5.0
(3)

Bezoek een van de weinige werkpaleizen in de wereld van vandaag, Buckingham Palace, in het hartje van Londen! Buckingham Palace dient zowel als kantoor als verblijfplaats van Hare Hoogheid de Koningin. De populaire toeristenattractie is vaak lang van te voren uitverkocht dus zorg ervoor dat u uw tickets vanaf thuis boekt!

Vanaf € 27.90
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon. Toegangstickets voor Hampton Court Palace kunnen hier gekocht worden!

Vanaf € 26.70
Kensington Palace

Kensington Palace

4.3
(3)

Bezoek het schitterende Kensington Palace in het hart van Londen. Een plaats gevuld met geheime verhalen. Kensington Palace was het huid van meerdere Koninklijke familieleden, waaronder Queen Mary en Princess Diana, en heeft lang gediend als de plek voor enkele van de grootste drama's uit de Britse geschiedenis. De plek ademt simpelweg historie en er is daarom genoeg te beleven ...

Vanaf € 19.50
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.0
(1)

Westminster Abbey is één van 's werelds grootste kerken met een geschiedenis die meer dan duizend jaar teruggaat en de kerk moet u gezien hebben als u London bezoekt. Boek uw tickets vanuit thuis bij deze wereldberoemde kerk!

Vanaf € 23.70
Royal Palace Passen

Royal Palace Passen

Houdt u van koninklijke paleizen? Dan is onze Royal Pas echt iets voor u! Kies uit een van onze geld-besparende Royal Palaces Passen en begin met verkennen! Passen zijn inclusief de Tower of London, Hampton Court Palace en tuinen, Kensington Palace & Banqueting House. De Royal Palaces Passen zijn exclusief verkrijgbaar online, koop die van u vanaf thuis!

Vanaf € 55.70
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen