Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Churchills oorlogskamers

4.0 (1)
Vanaf € 58.7

Ga met ons mee op een fascinerende tour door de buurt van Westminster in Londen. Wandel door Westminster, bezoek de oorlogskamers van Churchill en ervaar de originele bunker zoals deze is achtergelaten in 1945 en verken het oorlogsmuseum van Churchill.

Hoogtepunten:
- Geniet van een tour naar de oorlogskamers en oorlogsmuseum van Churchill
- Begin uw tour met een wandeltour door de straten van Westminster
- Zie bezienswaardigheden zoals Big Ben & Westminster Abbey
- Bezoek Churchills oorlogsmuseum & bekijk de interactieve tentoonstellingen
- Ontdekt de oorlogskamers van Churchill met behulp van audiogids.

Verken Churchills oorlogskamers & museum
U begeleide wandeltour begint in de straten van Westminster. Hier ziet u iconische bezienswaardigheden van Londen zoals 10 Downing Street, Whitehall, Houses of Parliament, Big Ben en Westminster Abbey.

Kom meer te weten over het leven in London tijdens de Blitz, de evacuatie van kinderen naar het platteland, voedselrantsoenen en het dagelijkse leven tijdens de bombardementen waarbij grote delen van de stad verwoest werden. Luister hoe de overheid ondergrond ging om verder te kunnen werken en hoe Winston Churchill soms 's nachts op het dak stond van Whitehall om te kijken naar de bombardementen op Londen.

Hierna is het tijd om ondergronds te gaan, via de trap naar de oorlogsbunker van Churchills oorlogskamers, waar u kunt genieten van een bezoek aan het museum Churchill met behulp van audiogids.

De bunker is een unieke plaats van levende geschiedenis, een ondergronds doolhof van kamers waar het vroeger gonsde van de geheimen. Ontdek het ware verhaal over het dagelijks leven van diegene die in deze donkere ruimtes werkten tijdens de spannende dagen en nachten van de tweede wereldoorlog.

Bij het museum van Churchill ontdekt u de meest fascinerende details en verhalen over Churchills ongelofelijke leven en nalatenschap en u kunt luisteren naar zijn inspirerende oorlogsspeeches. Door gebruik te maken van de interactieve tentoonstelling van het museum komt u meer te weten over het privé en openbare leven van Churchill.

Uw tour eindigt met een bezoek aan de overige oorlogskamers, deze bevinden zich in de exacte staat zoals ze zijn achtergelaten in 1945.

U kunt rondwandelen zolang u wilt voordat u weer vertrekt.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het Westminster station aan de Victoria Oever. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in de oorlogskamers van Churchill waar u vrij bent om rond te wandelen zolang u wilt.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2,5 uur. 

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja er zijn tickets voor kinderen beschikbaar tussen de 4 en 14 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Openingstijden

De tour vertrek maandag, woensdag en zondag om 2 PM.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 2 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Churchills oorlogskamers

Adres
Westminster Station London SW1A 2JR England

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!