Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Kensington Palace

4.2 (17)
Vanaf € 20.1

Bezoek het schitterende Kensington Palace in het hart van Londen. Een plaats gevuld met geheime verhalen. Kensington Palace was het huid van meerdere Koninklijke familieleden, waaronder Queen Mary en Princess Diana, en heeft lang gediend als de plek voor enkele van de grootste drama's uit de Britse geschiedenis. De plek ademt simpelweg historie en er is daarom genoeg te beleven voor de hele familie!

Hoogtepunten

- Bezoek aan Kensington Palace
- Ontdek de Koninklijke appartementen via een interactieve wandeling
- Leer alles over Queen Victoria's buitengewone leven
- Maak een wandeling door de schitterende paleistuinen

Wat kan ik verwachten?

Bezoek Kensington Palace
Kensington Palace werd gebouwd als het huis voor de koninklijke William III & Mary II. Na een £12m kostende restauratie is het paleis nu geopend met nieuwe, intrigerende routes voor bezoekers, die de fabuleuze State Rooms verbinden en de verrassende verhalen over de vele inwoners van dit paleis onthullen.

Ga terug 300 jaar in de tijd toen het paleis van Queen Mary was. ontdek de appartementen van de Koningin met een interactieve wandeling. Ontdek wat er achter de geheime deur zit en kom te weten op hoeveel matrassen Queen Mary sliep.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Londen.

Belangrijke informatie

- Please note that longer lines may occur while the Diana: Her Fashion Story’ exhibition runs at Kensington Palace. The exhibition runs until February 2019. 

Ticket categorieën

Are there children's tickets? 
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children under age 5 are free when accompanied by a paying adult.  

Openingstijden

Maart- oktober: 10:00 u. – 18:00 u. November – februari 10:00 u. – 16:00 u. Tot een uur voor sluiting kunt u naar binnen.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Enjoy access to the exhibition (included in your admissions ticket)

Openingstijden

Routebeschrijving

Kensington Palace

Adres
Kensington Gardens London W8 4PX

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!