Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 Combi: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

4.5 (87)
Vanaf € 56,80

Waarom zou je de volle prijs betalen als je meer gezinsplezier kunt krijgen voor minder? Kies voor ons geweldige 3-in-1 combi-arrangement waarmee je toegang krijgt tot Madame Tussauds, London Eye en London Dungeon voor de helft van de prijs. Bovendien kun je zelf een dag en datum kiezen tot 24 uur van te voren. Het regelen van je gezinsuitje naar Londen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Boek online en bespaar 50% op uw tickets!

Hoogtepunten

- Geniet van de drie meest populaire attracties in Londen

- Vermijd de wachtrij met vooraf geboekte tickets

- Scan je tickets op je telefoon en loop meteen naar binnen

- Bezoek het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds

- Bewonder Londen va bovenaf bij de Coca-Cola London Eye

- Verken de enge kant van de Londense geschiedenis in de London Dungeon

- Ontvang een 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds shop

- Geniet van een gratis drankje in de London Dungeons taverne

Wat kan ik verwachten?

Meer gezinsplezier voor minder!

Dit 3-in-1 combi-arrangement bestaat uit drie absolute topattracties in Londen: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye en de London Dungeon.

Verken Madame Tussauds Londen
Bezoek het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, doe mee aan meeslepende ervaringen zoals The Voice en Star Wars en maak kennis met jouw favoriete beroemdheden op de ultieme toplijst party met o.a. Eddie Redmayne en Benedict Cumberbatch, of neem plaats naast Tom Hardy en voel zijn hart kloppen!

Er is genoeg plezier voor het hele gezin. Je ticket is inclusief Marvel Super Heroes 4D en Star Wars Experience.

Bewonder het uitzicht vanaf de Coca-Cola London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de Coca-Cola London Eye. Geniet vanaf hier van een compleet nieuw uitzicht over de stad op 135 meter boven de zeespiegel. Het is een van de favoriete bezienswaardigheden van Londen, zowel bij kinderen als volwassenen!

Beleef de grimmige geschiedenis van Londen bij de London Dungeon
Geniet van een 90 minuten durende opwindende reis door 1000 jaar Londense geschiedenis, ervaar 360 graden decors met aangrijpende verhalen en live acteurs en hoor, ruik en voel de geschiedenis van Londen! Jij en je gezin kunnen ook genieten van twee spannende ondergrondse attracties. Na dit avontuur geniet je van je gratis drankje bij de taverne. Laat hiervoor je voucher zien bij de bar.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van je boeking, wordt jouw e-ticket direct naar je e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds: Je geselecteerde datum en tijd voor je bezoek aan Madame Tussauds, kunnen niet aangepast worden.
Arriveer 15 minuten voor de bevestigde datum en tijd. Scan de barcode op je e-ticket bij deur nummer 2 en je bezoek aan Madame Tussauds kan beginnen! 

Voor snellere toegang kun je het beste je datum in tijd van te voren boeken door in te loggen op  het boekingssysteem van The BIG London Adventure. Het adres van het boekingssysteem en hoe je kunt inloggen staat duidelijk vermeld op je e-ticket.

Wil je nog niet een tijdsslot boeken? Ga dan naar de box office van de attractie en ontvang een eerstvolgend beschikbare datum en tijd.

Let op: een e-ticket garandeert toegang tot alle attracties. De wijzigingen die je zelf doorvoert in het boekingssysteem, zullen alleen van invloed zijn op de barcode. Je ontvangt daarom ook geen nieuwe e-tickets. Je kunt je boeking tot 10 keer wijzigen tot 24 uur van te voren van je bezoek aan Madame Tussauds.

Heb je geboekt via het boekingssysteem?
Wanneer je bezoeken aan de attracties geboekt zijn via het boekingssysteem dan gelden de volgende instructies:

London Eye: Ga naar het Standard Experience instappunt op het geboekte en bevestigde tijdstip. Let wel: Je tickets zijn een standaardtickets, niet een ticket met snelle toegang.

The London Dungeon: Ga naar de ingang voor de volgende show op het geboekte en bevestigde tijdstip.

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingssysteem zijn onderhevig aan beschikbaarheid op het tijdstip van het bezoek en vereisen een bezoek aan de kassa om het volgende beschikbare tijdstip te boeken. Onmiddellijke beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Moet ik alle drie de attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, je bezoek aan London Eye en London Dungeon, kun je tot 3 dagen voor je bezoek aan Madame Tussauds plannen of tot 90 dagen erna.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Je ticket voor Madame Tussauds is geldig op de gekozen datum en tijdstip, vermeld op je e-ticket. Je kunt je bezoek aan andere attracties op ieder gewenst moment plannen, afhankelijk van beschikbaarheid, binnen 90 dagen na de bevestigde datum voor Madam Tussauds, of drie dagen ervoor.

Hoe kom ik aan mijn 10% kortingsbon?
Op het e-ticket vind je een link voor jouw exclusieve 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel. Print de kortingsbon en geef deze aan de caissière bij de Madame Tussauds souvenirwinkel om uw 10% korting in te wisselen.

Belangrijke informatie

- Je tickets voor de Coca-Cola London Eye zijn standaardtickets, waarmee je de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kan een wachtrij staan bij de gondels, die je niet kunt vermijden!

- De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang*.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)

Kind (3-15)

Baby/peuter (0-2): Gratis

Kinderen onder 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+).

Openingstijden

London Eye: zie openingstijden hier

Madame Tussauds: dagelijks van 10.00 - 16.00 uur

London Dungeon: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Donderdag van 11.00 - 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur.
November - Februari: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 10.00 - 16.00 uur. Donderdag van 11.00 - 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur.

Bestel nu

Fantastisch: 4.5 – 87 Recensies

Gratis annuleren Gratis annuleren
Gratis annuleren tot 24 uur voor de geboekte datum

Laagste prijs garantie Laagste prijs garantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Kortingsbon van 10% voor de Madame Tussauds souvenirwinkel
- Gratis drankje bij de London Dungeon taverne
- Link naar het boekingssysteem om je bezoeken te wijzigen

Openingstijden

Routebeschrijving

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Adres
Marylebone Road Londen, NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!