Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

4.5 (189)
Vanaf € 74,20

Waarom zou u de volle prijs betalen als u meer gezinsplezier krijgt voor minder? Kies voor ons geweldige 3-in-1 combi-arrangement waarmee u toegang krijgt tot Madame Tussauds, London Eye en London Dungeon en maar liefst 20% bespaart. Bovendien kiest u zelf een datum en tijd, tot 24 uur van te voren. Het organiseren van uw gezinsuitje naar Londen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Exclusieve aanbieding
Boek online en bespaar 20% op uw tickets. Geniet van volledige flexibiliteit om data en tijden zelf aan te passen tot 24 uur voor uw bezoek aan Madame Tussauds.

Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 uur na het voltooien van uw boeking een lagere geadverteerde prijs ziet voor dit product, betalen we u het verschil volledig terug.

Hoogtepunten

- Geniet van de drie meest populaire attracties in Londen
- Krijg sneller toegang met vooraf geboekte tickets
- Maak gebruik van de flexibiliteit om de dag en tijd te wijzigen van uw bezoek
- Geen gedoe met printen: scan uw tickets op uw telefoon en loop meteen naar binnen
- Ontmoet de wassenbeelden in Madame Tussauds
- Bewonder Londen van bovenaf bij de London Eye
- Verken de duistere kant van de Londense geschiedenis in de London Dungeon

Wat kan ik verwachten?

Meer gezinsplezier voor minder!
Dit 3-in-1 combi-pakket bestaat uit drie absolute topattracties in Londen: Madame Tussauds, London Eye én de London Dungeon.

Volledige flexibiliteit: uw bezoek plannen en wijzigen
Kies en verander zelf zo nodig de data en tijden voor uw bezoeken aan de London Eye en de London Dungeon, tot 24 uur voorafgaand aan uw bezoek naar Madame Tussauds.

Verken Madame Tussauds Londen
Bezoek het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, doe mee aan meeslepende ervaringen zoals Star Wars en maak kennis met uw favoriete beroemdheden zoals Kim en Ye (Kanye) en schudt de handen van wereldleiders. 

Bewonder het uitzicht vanaf de London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, London Eye. Er is geen beter uitzicht dan hier, 135 meter boven de zeespiegel. Het is een van de favoriete bezienswaardigheden van Londen, zowel bij kinderen als volwassenen!

Beleef de grimmige geschiedenis van Londen bij de London Dungeon
Geniet van een 90 minuten durende enerverende reis door 1000 jaar Londense geschiedenis. En ervaar 360 graden decors met aangrijpende verhalen en live acteurs: hoor, ruik en voel de geschiedenis van Londen! U en uw gezin kunnen ook genieten van twee spannende ondergrondse attracties.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds: uw geselecteerde datum en tijd voor uw bezoek aan Madame Tussauds, kunnen niet aangepast worden.
Arriveer 15 minuten voor de bevestigde datum en tijd. Scan de barcode op het e-ticket bij deur nummer 2 en uw bezoek aan Madame Tussauds kan beginnen! 

London Eye & London Dungeon: u kunt London Eye en London Dungeon tot 3 dagen voor uw bezoek aan Madame Tussauds plannen of tot 90 dagen erna.

Voor snellere toegang kunt u het beste de datum in tijd van te voren boeken door in te loggen op  het boekingssysteem. De url en instructies staan duidelijk vermeld op uw e-ticket.

Wilt u nog niet een tijdvak boeken? Ga dan naar de box office van de attractie en ontvang een eerstvolgend beschikbare datum en tijd. Directe beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Eén ticket voor alle attracties
Een e-ticket garandeert toegang tot alle attracties. De wijzigingen die uzelf doorvoert in het boekingssysteem, zullen alleen van invloed zijn op de barcode. U ontvangt daarom ook geen nieuwe e-tickets. U kunt uw boeking maximaal 10 keer wijzigen tot 24 uur van te voren van uw bezoek aan Madame Tussauds.

Moet ik alle drie de attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, uw bezoek aan London Eye en London Dungeon, kunt u tot 3 dagen voor uw bezoek aan Madame Tussauds plannen of tot 90 dagen erna.

Belangrijke informatie

- Uw tickets voor de London Eye zijn standaardtickets, waarmee u de wachtrij vermijdt bij de kassa. Maar er kan een wachtrij staan bij de gondels, die u niet kunt vermijden!
- * De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (5-15)

Kinderen onder 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+).

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boekingsproces de kalender voor data en tijden.

Bestel nu

Fantastisch: 4.5 – 189 Recensies

Bestel

vri, 2 jun 2023

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Link naar het boekingssysteem om uw bezoek te wijzigen

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Openingstijden

Routebeschrijving

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Adres
Marylebone Road Londen, NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!