Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Vanaf € 60.9

Waarom zou u de volle prijs betalen als u meer gezinsplezier kunt krijgen voor minder? Ga voor ons geweldige 3-in-1 combo-arrangement waarmee u toegang krijgt tot Madame Tussauds, London Eye en London Dungeon voor de helft van de prijs. Het regelen van uw gezinsuitje naar Londen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Hoogtepunten

- Geniet van drie van de meest populaire attracties in Londen

- Vermijd de wachtrij met vooraf geboekte tickets

- Scan uw tickets op uw telefoon en loop meteen naar binnen

- Bezoek het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds

- Bewonder Londen vanaf boven bij de Coca-Cola London Eye

- Verken de enge kant van de Londense geschiedenis in de London Dungeon

- Ontvang een 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds shop

Wat kan ik verwachten?

Krijg Meer Gezinsplezier voor Minder!

Dit 3-in-1 combo-arrangement bestaat uit drie absolute topattracties in Londen: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye en de London Dungeon.

Verken Madame Tussauds Londen

Bezoek het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, doe mee aan meeslepende ervaringen zoals The Voice en Star Wars en maak kennis met jouw favoriete beroemdheden op de ULTIEME A-LIJST party met o.a. Eddie Redmayne en Benedict Cumberbatch, of neem plaats naast Tom Hardy en voel zijn hart kloppen!

Er is genoeg plezier voor het hele gezin. Uw ticket is inclusief Marvel Super Heroes 4D en Star Wars Experience.

Bewonder het Uitzicht vanaf de Coca-Cola London Eye

Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de Coca-Cola London Eye.Vanaf hier kunt u genieten van een compleet nieuw uitzicht over de stad op 135 meter boven de zeespiegel. Het is een van de favoriete bezienswaardigheden van Londen, zowel bij kinderen als volwassenen!

Beleef de grimmige geschiedenis van Londen bij de London Dungeon

Geniet van een 90 minuten durende opwindende reis door 1000 jaar Londense geschiedenis, ervaar 360 graden decors met aangrijpende verhalen en live acteurs en hoor, ruik en voel de geschiedenis van Londen! U en uw gezin kunnen ook genieten van twee spannende ondergrondse attracties.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds: Arriveer op uw bevestigd datum en tijd. Scan de barcode op uw e-ticket bij deur 2 en begin uw bezoek aan Madame Tussauds.

Om toegang to andere attracties te garanderen en wachtrijen te vermijden bij de kassa kunt u uw datum in tijd van te voren boeken door in te loggen op  het boekingsportaal van The BIG London Adventure. Het adres van het boekingsportaal en hoe u in kunt loggen staat duidelijk vermeld op uw e-ticket.

Wanneer uw bezoeken aan de attracties geboekt zijn via het boekingsportaal dan gelden de volgende instructies:

London Eye: Ga naar het Standard Experience instappunt op het tijdstip geboekt en bevestigd op het boekingsportaal. Let wel: Uw tickets is een standaardticket, niet een ticket met snelle toegang.

The London Dungeon: Ga naar de ingang voor de volgende show op het tijdstip geboekt en bevestigd op het boekingsportaal.

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingsportaal zijn onderhevig aan beschikbaarheid op het tijdstip van het bezoek en vereisen een bezoek aan de kassa om het volgende beschikbare tijdstip te boeken. Onmiddellijke beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?

Uw ticket voor Madame Tussauds is geldig op de gekozen datum en tijdstip, vermeld op uw e-ticket. U kunt uw bezoek aan andere attracties op ieder gewenst moment plannen, afhankelijk van beschikbaarheid, binnen 90 dagen na uw bevestigde datum voor Madam Tussauds.

Hoe kom ik aan mijn 10% kortingsbon?

Op uw e-ticket vindt u een link voor uw exclusieve 10% kortingsbon for de Madame Tussauds souvenirwinkel. Print de kortingsbon gewoon en geef deze aan de caissière bij de Madame Tussauds souvenirwinkel om uw 10% korting in te wisslen.

Belangrijke informatie

- Uw tickets voor de Coca-Cola London Eye zijn standaardtickets, waarmee u de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kan een wachtrij staan bij de gondels, die u niet kunt vermijden!

- De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang*.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)

Kind (3-15)

Peuter (0-2): Gratis

Kinderen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+)

Openingstijden

Dagelijks vanaf 10/11 AM - 6 PM. Laatste toegang is tussen 5 and 5:30 PM.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Openingstijden

Routebeschrijving

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Adres
Marylebone Road Londen, NW1 5LR

×