Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

4.4 (54)
Vanaf € 74,20

Beleef drie van de leukste gezinsattracties van Londen: Madame Tussauds, London Dungeon en SEA LIFE London! Als u uw 3-in-1 Londen combi-arrangement online boekt dan bespaart u 20% vergeleken met de prijs die u betaalt bij de ingang voor elk apart ticket. Bovendien kunt u tot 24 uur van te voren uw gewenste datum en tijd van uw bezoek veranderen.

Boek online en bespaar maar liefst 20% op je tickets!*

Hoogtepunten

- Bezoek drie van de meest populaire attracties van Londen
- Boek online en bespaar 20% op tickets
- Beleef de decors met aangrijpende verhalen bij London Dungeon
- Bezoek het geweldige SEA LIFE London Aquarium
- Verken het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds

Wat kan ik verwachten?

Bezoek Madame Tussauds London 
Bezoek het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, maak een foto met Justin Bieber en test de nieuwe Sherlock Holmes Experience. Uw tickets zijn inclusief de nieuwe fantastische Star Wars tentoonstelling.

Beleef angstige momenten bij London Dungeon
Maak een 90 minuten durende trip door 1000 jaar van de donkerste geschiedenis van Londen. U en uw gezelschap lopen door de Dungeon, gaan van show naar show, begeleidt door professionele acteurs.

Verken de wereld onderwater
Bij SEA LIFE London Aquarium kunt u genieten van 500 diersoorten van over de gehele wereld, meer dan 40 verschillende soorten haaien en 14 thema-zones verdeeld over 3 verdiepingen. Het is plezier voor de hele familie!

Plan gemakkelijk uw eigen bezoek
Kies en verander zelf de data en tijden voor uw bezoek aan de London Dungeon en SEA Life London, tot 24 uur voor uw bezoek aan Madame Tussauds. 

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds: Arriveer 15 minuten van te voren op de bevestigde datum en tijd. Scan de barcode op het e-ticket bij deur nummer 2 en uw bezoek aan Madame Tussauds kan beginnen. 
Let op: de datum en tijd van uw bezoek aan Madame Tussauds, kan niet gewijzigd worden.

The London Dungeon & Sea Life London
Deze attracties kunt u tot 3 dagen voor uw bezoek aan Madame Tussauds en tot 90 dagen er na bezoeken. Voor snellere toegang adviseren wij nu al een datum en tijd te boeken in het boekingssysteem. Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent. Link en instructies zijn te vinden op het e-ticket. Wilt u liever nog geen datum en tijd boeken, ga dan naar de kassa van de attractie en u ontvangt direct een eerstvolgende beschikbare tijdsslot. Directe beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Let op: een e-ticket geeft toegang tot alle attracties. Aanpassingen die u maakt in het boekingssysteem hebben alleen invloed op de barcode. U ontvangt dus geen nieuwe e-tickets. Uw boeking kunt u tot 10 keer aanpassen tot 24 uur van te voren aan uw bezoek aan Madame Tussauds.

Moet ik alle attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, u kunt zelf uw bezoek aan London Dungeon en SEA Life Londen boeken tot 3 dagen vóór uw bezoek aan Madame Tussauds en tot 90 dagen erna. We adviseren u om het tijdstip vast te leggen via het boekingssysteem.

Hoelang zijn mijn tickets geldig?
Uw ticket voor Madame Tussauds is geldig op de gekozen datum en tijdstip, vermeld op uw e-ticket. U kunt uw bezoek aan andere attracties op ieder gewenst moment plannen, afhankelijk van beschikbaarheid, binnen 90 dagen na uw bevestigde datum voor Madam Tussauds.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 15 jaar. Kinderen tussen de 0 en 2 jaar zijn gratis mits vergezeld door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie

- De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang*.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (5-15)

Kinderen onder 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+).

Openingstijden

Bekijk de kalender voor beschikbare data en tijden

Bestel

vri, 2 jun 2023

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Een link naar het boekingssysteem om uw bezoek te plannen

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Openingstijden

Routebeschrijving

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

Adres
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, Londen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!