Zoek tickets

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen

4.3 (262)
Vanaf € 41,80

The Original Tour is Londen´s meest populaire Hop-on Hop-off sightseeing toer. Met deze ticket kunt u 24 of 48 uur vrij reizen door geheel Londen en bepaalt u waar u wilt afstappen om het gebied te ontdekken. Wanneer u verder wilt reizen stapt u in de volgende bus welke u meeneemt naar het andere eind van Londen. Met meer dan 90 bushaltes is de keuze zeer groot en komt u langs de meeste prachtige plekken die Londen te bieden heeft!

Hoogtepunten

Ervaar de hoogtepunten van Londen in 24 of 48 uur
Kies zelf de stops van de 4 routes en 90 haltes
Stap en de iconische rode bussen van Londen
Live commentaar en adio commentaar
Inclusief sightseeing boottcht op de Theems

Wat kan ik verwachten?

Ervaar Londen in 24 of 48 uur
Het concept is makkelijk: Neem de eerst volgende bus en ga op ontdekkingstocht in Londen. Kies zelf de opstap plaats en willekeurige haltes om uit te stappen. 

Er zijn 4 routes met meer dan 90 haltes. Het is bijna onmogelijk om zoveel te zien van Londen zonder de gemakkelijke routes van de Sightseeing Bus. Aan boord van de bussen is er of live commentaar of een audio gids beschikbaar.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Kies tijdens de boeking voor de datum dat u aankomt in Londen. Dit is uw 'Geldig vanaf' datum. Vanaf deze dag zijn de tickets 1 maand geldig. U hoeft uw tickets dus niet per se te gebruiken op de datum dat u aangeeft.

Kies het aantal tickets en klik op 'zoeken'. Vervolgens kies het aantal volwassenen en kinder tickets. Kinder tickets kunnen alleen samen met volwassenen tickets gekocht worden. Als u nog andere tickets wil boeken ga dan terug om andere tickets in de winkelwagen bij te voegen. Zodra u alles heeft gaat u door naar de betalingspagina. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid krijgt u de voucher opgestuurd per e-mail. Print deze uit en neem deze mee naar Londen. 

Eenmaal in Londen aangekomen wisselt u de voucher om voor uw bus tickets op datum naar keuze binnen de geldigheid van de voucher. Ook kunt u bij iedere halte opstappen en direct de voucher aan de buschauffeur geven. Als u advies of tips wilt van de vriendelijke collega's van The Original Tour dan raden wij u aan om de voucher om te wisselen bij een van de grote vertrek plaatsen van de bussen.

De grootste haltes zijn:
1) Tge Original Tour Visitor Centre bij Trafalgar Square 17-19 Cockspur Street
2) Marble Arch: bij Subway Exit 3
3) Piccadilly Circus: op Whitcomb Street
4) Victoria: voor het Grosvenor Hotel

Onthoud ook dat alleen de persoon die de tickets heeft geboekt de tickets kan ophalen met een geldig legitimatie bewijs.

Ticket categorieën

Hop-on Hop-Off tickets zijn geldig voor 24 of 48 uur.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar voor de leeftijd van 5-15 jaar. Kinderen van 0-4 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene. Kinder tickets zijn alleen beschikbaar samen met volwassenen tickets.

Openingstijden

Eerste toer is om 08.30 uur en de laatste: 20.00 uur. De laatste toer begint 17.00 uur in de wintermaanden.

Bestel

woe, 10 aug 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Live guide

Wat is inclusief?

De Original Tour is inclusief een sightseeing boottocht over de Theems. De boot vaart tussen Westminster en Greenwich meerdere keren per dag. (Vraag een verantwoordelijke van The Original Tour voor de boot tickets als u de tickets voor de bus sightseeing tour ophaalt bij een van de omwissel punten).

Openingstijden

Routebeschrijving

Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen

Adres
Various locations London

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!