Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Tours

Londen heeft, zoals de meeste hoofdsteden, vele historische gebeurtenissen meegemaakt. Zowel in hartje centrum, als daarbuiten. Daarom is Londen het ontdekken waard!

Door een brand in 1666 moesten de meeste gebouwen in de stad helemaal opnieuw opgebouwd worden. De beroemde architect Christopher Wren werd ingehuurd om de stad te ontwerpen. Zijn idee was om de gebouwen in baksten en steen te bouwen in plaats van in hout. Tijdens dit proces ontwierp Wren ook St. Paul's Cathedral. Het heeft 35 jaar geduurd voordat het af was. Het is een prachtige kerk; de bruiloft van Charles en Diana vond hier plaats in 1981. Tijdens onze middagtour door Londen kunt u onder andere deze historische kathedralen bezichtigen.

Sommige tours kunt u zelf bezichtigen, en kunt u vaak gebruikmaken van een audioguide. Onze tickets voor de Tower of London is hier een goed voorbeeld van; u slaat niet alleen de lange wachtrijen over, maar u leer ook alles over dit prachtige monument, die een sleutelrol speelde in de Britse geschiedenis.

Hoewel het ook de hoofdrol speelde in vele koninklijke verhalen, is Buckingham Palace al jaren de gastheer van de koninklijke evenementen. Tijdens de Blitz in 1940, dacht iedere inwoner van Londen dat het paleis verloren zou gaan. Maar ondanks de bombardementen bleef dit prachtige stukje geschiedenis overeind. Een van de beroemdste foto's van het paleis is toen genomen. Het is een indrukwekkend paleis met veel verhalen. Probeer tijdens uw bezoek het balkon te spotten; hier verschijnen de royals bij openbare gelegenheden!

Onze andere rondleidingen door de stad:
- Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
- Churchill’s War Rooms
- Hop-on Hop-off Sightseeing Bus London

Na uw favoriete tour kunt u altijd overwegen om Fish & Chips te bestellen in een café. Het is hét ultieme Londense gerecht en een geweldige manier om uw dag af te sluiten!

Ticmate Liefdadigheid

Tours

Van historische koninklijke paleizen tot nieuwe attracties, de Britse hoofdstad heeft het allemaal. Muziekliefhebbers vinden hier tal van Rock'n'Roll tours door de stad en ontdek de rijke geschiedenis van iconische bands zoals the Beatles. Harry Potter-fans van over de hele wereld komen speciaal naar het Warner Bros. Studio om de sets van Harry Potter te bekijken. Maar ook de geschiedenisliefhebbers zullen rijkelijk beloond worden in deze stad. Wat u ook graag wil zien, wij bieden het allemaal!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 11 (11)