" />

London Eye

London Eye is een van die attracties die je op zijn minst een keer in je leven moet doen. Kies uit regular, Fast Track of geniet van een Champagne experience. Kies voor de optie met sightseeing cruise als je de stad vanaf de waterkant wil bewonderen aangezien het rad direct aan het water ligt. Boek nu tickets vanaf thuis!

London Eye
 
London Eye: Tijd Ticket

London Eye: Tijd Ticket

4.3
(3)

Beleef een van de top attracties van Londen en geniet van een ongelofelijk uitzicht over Londen vanaf de top van de London Eye! Scan gewoon uw vooraf gekochte toegangstickets en vermijd de wachtrij bij de altijd populaire London Eye. Als u uw tickets hier boekt dan ontvangt u een specifieke tijd om de London Eye te bezoeken zodat u de ...

Vanaf € 27.80
London Eye: Flexi Ticket

London Eye: Flexi Ticket

4.2
(144)

Beleef het geweldige uitzicht over Londen vanaf de London Eye! Als u uw tickets thuis boekt dan kunt u ook tot wel 20% besparen op de prijs vergeleken met aankoop bij de ingang. Met uw London Eye Flexi Ticket bent u volledig vrij om uw bezoek te plannen wanneer het u uitkomt tijdens u verblijf in Londen.

Vanaf € 28.30
London Eye: Fast Track Tijd Ticket

London Eye: Fast Track Tijd Ticket

Beleef het geweldige uitzicht over Londen vanaf de London Eye! Als u uw tickets thuis boekt dan kunt u ook tot wel 15% besparen op de prijs vergeleken met aankoop bij de ingang. Met uw London Eye Flexi Ticket bent u volledig vrij om uw bezoek te plannen wanneer het u uitkomt tijdens u verblijf in Londen.

Vanaf € 38.10
London Eye: Fast Track Flexi Ticket

London Eye: Fast Track Flexi Ticket

4.4
(7)

Snellere toegang tot het populaire Reuzenrad, de London Eye, en bespaar tot wel 15% op uw tickets vergeleken met de prijs aan de kassa! Als u Fast Track toegang PLUS een flexibel, open ticket wilt, dan is dit uw beste optie!

Vanaf € 39.10
London Eye Riviercruise

London Eye Riviercruise

4.0
(1)

Geniet van deze unieke, award-winning sightseeing cruise op de Rivier de Theems! Bekijk de vele ongelofelijke bezienswaardigheden en attracties van Londen. Gelegen net onder de London Eye, het is de perfect aanvulling op een ritje met het iconische reuzenrad.

Vanaf € 13.70
London Eye & boottocht

London Eye & boottocht

Bespaar 15% met deze combideal voor London Eye en London Eye boottocht! Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de Coca-Cola London Eye inclusief een boottocht over de Theems! Boek vandaag nog en bespaar 15% op tickets!

Vanaf € 34.00
London Eye met champagne

London Eye met champagne

Bespaar 15% op tickets voor London Eye met champagne hier! Sla de wachtrij over voor London Eye en geniet van uw rit met een glas champagne! Er is geen betere manier om van dit prachtige uitzicht te genieten dan met een heerlijk glas champagne.

Vanaf € 45.50
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen