" />

London Eye

London Eye is een van die attracties die je op zijn minst een keer in je leven moet doen. Kies uit regular, Fast Track of geniet van een Champagne experience. Kies voor de optie met sightseeing cruise als je de stad vanaf de waterkant wil bewonderen aangezien het rad direct aan het water ligt. Boek nu tickets vanaf thuis!

London Eye
 
London Eye

London Eye

4.2
(143)

Ervaar één van Londen's top attracties en geniet van een schitterend uitzicht over Londen vanaf de top van de London Eye! Koop Fast-Track tickets vanaf thuis en bespaar tijd EN geld tot 20%! U kunt ook een combo ticket kiezen en een leuke sightseeing cruise toevoegen en u bespaart 10% tegelijkertijd.

Vanaf € 28.40
Skip the line bij London Eye

Skip the line bij London Eye

4.4
(7)

Verspil geen tijd in wachtrijen maar boek uw tickets vooraf en bespaar zelfs 20% op uw tickets voor de London Eye! Boek uw Fast-Track tickets voor het populaire reuzenrad online en bespaar 20% vergeleken met prijzen bij de ingang.

Vanaf € 39.20
Het 5-in-1 Londen pakket

Het 5-in-1 Londen pakket

4.3
(11)

Fantastische aanbieding: Koop 2 tickets en krijg er 3 GRATIS bij! Deze geweldige aanbieding is inclusief vier van de beste attracties in Londen: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium plus Shrek's Adventure! London en London Dungeon.

Vanaf € 71.50
Het 6-in-1 Londen pakket

Het 6-in-1 Londen pakket

4.0
(1)

Dit is een fantastische aanbiedingen als u de pret niet wil missen, maar ook niet te veel wil betalen. Koop nu zes tickets en betaal er maar twee! U krijgt dus drie attracties er GRATIS bij! deze deal is inclusief Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure en London Dungeon. 6 fantastische attracties, ...

Vanaf € 74.00
London Eye Riviercruise

London Eye Riviercruise

4.0
(1)

Geniet van deze unieke, award-winning sightseeing cruise op de Rivier de Theems! Bekijk de vele ongelofelijke bezienswaardigheden en attracties van Londen. Gelegen net onder de London Eye, het is de perfect aanvulling op een ritje met het iconische reuzenrad.

Vanaf € 14.00
London Eye & boottocht

London Eye & boottocht

Bespaar 15% met deze combideal voor London Eye en London Eye boottocht! Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de Coca-Cola London Eye inclusief een boottocht over de Theems! Boek vandaag nog en bespaar 15% op tickets!

Vanaf € 34.60
London Eye met champagne

London Eye met champagne

Bespaar 15% op tickets voor London Eye met champagne hier! Sla de wachtrij over voor London Eye en geniet van uw rit met een glas champagne! Er is geen betere manier om van dit prachtige uitzicht te genieten dan met een heerlijk glas champagne.

Vanaf € 46.30
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen