Tower of London

  • Kies de datum

Tower of London

Prijs vanaf € 23.10

De Tower of London is één van die attracties die u op zijn minst eenmaal bezocht moet hebben! Bespaar tijd en boek tickets voor de Tower of London vanuit huis. Sla de wachtrij over voor de kassa en ga direct naar binnen!

Hoogtepunten
- Sla de wachtrij voor de kassa over
- Geniet van een gratis begeleide Yeoman Warder tour
- Krijg de e-tickets direct naar uw e-mailadres gestuurd
- Geldig voor één maand
- Bekijk de Kroonjuwelen en de Beefeaters
- Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis naar binnen

Bespaar 10% op toegangskaarten!
Bespaar nu op uw toegangskaarten voor Tower of London.

Bezoek de Tower of London
Her Majesty Queen Elizabeth's Royal Palace and Fortress, ook wel bekend als de Tower of London, is een historisch kasteel gelegen aan de noordkant van de rivier de Theems in centraal Londen.

De Tower of London is het meest bekend vanwege de Kroonjuwelen en de Beefeaters (bewakers die tevens Yeomen Warders worden genoemd), maar andere bezienswaardigheden zoals de White Tower, de Bloody Tower en de Traitor's Gate zijn ook het bezoeken waard in dit meer dan 900 jaar oude gebouw.

Geniet van een gratis Yeoman Warder tour
De tickets zijn inclusief een gratis Yeoman Warder tour voor personen die vroeg aanwezig zijn. Yeoman Warder tours vinden ieder half uur plaats, maar deze begeleide tours kunnen niet vooraf geboekt worden en vullen snel op.

Hoe boek ik mijn tickets?
Kies de datum waarop u in Londen arriveert als de 'geldig vanaf' datum. Vanaf dit moment is het ticket geldig voor 1 maand. Kies het aantal tickets en druk op zoeken. Vervolgens kunt u het aantal volwassene- en kindertickets (van 5-15 jaar) selecteren. Kindertickets kunnen alleen in combinatie met tickets voor een volwassene gekocht worden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvangt u een e-mail met hierin de e-tickets. Print deze uit en neem mee naar de Tower of London.

U dient deze e-tickets in te wisselen bij de Tower of London voor de originele tickets. Vergeet niet dat de persoon die de tickets geboekt heeft een geldig foto-ID moet meenemen wanneer de tickets ingeruild worden.

Zijn er kindertickets?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.


 

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 19 klantrecensies
Raven

Mijn kleindochters waren enthousiast over de kroonjuwelen, de raven en de Beefeaters.

Edith, Mijdrecht
VRI, 26 OCT 2018
4.4
Tower of London & Crown Jewels

Aanmelden met voucher en ticketregistratie ging vlug en vlot (we waren wel vroeg ter plaatse, geen rijtje aanschuiven). Tower zelf is zeer de moeite, Crown Jewels zijn prachtig maar daar was het wel even aanschuiven.

Franky, Rumbeke
ZON, 12 AUG 2018
4.4
Bezoek aan de Tower of London

Ik vond het pand en de informatie over het pand en zijn geschiedenis het meest interessant. Ik vond het jammer dat er zo nu en dan een goedkope kitch versie van het originele interieur in was gezet (zoals een bed, etc). Het pand zelf is mooi genoeg om op zichzelf te staan. Verder vond ik dat er een fijne en duidelijke looproute was waardoor je alles te zien kreeg.

Katja, Rosmalen
DIN, 26 JUN 2018
4.4
Wandeling door geschiedenis

Een super wandeling door een belangrijk stuk geschiedenis van Engeland. Gratis rondleiding door "beefeater" in verstaanbaar engels langs de hoogtepunten. Prachtige uitstalling van kroonjuwelen.

Margriet, Almelo
WOE, 16 MEI 2018
4.4
Onverwachte schat achter dikke muren

We hadden niet verwacht dat de Tower zoveel schatten verborg. Erg leuk uitje en indrukwekkend om onder meer al die kroonjuwelen nu eens in het echt te mogen aanschouwen. Het is exht goud en diamant wat er blinkt.

Anke, Almere
VRI, 11 AUG 2017
4.4
Interessant

De 'Tower' we hadden het jaren geleden bezocht toen was het een beetje een teleurstelling. Nu is het een 'must' zeer goed georganiseerd mooi gerestaureerd met veel geschiedkundige informatie(indien je het wilt lezen). Er zijn ook audio-phones dus info genoeg. Het restaurant is middelmatig van kwaliteit maar in juli kan je moeilijk beter verwachten.

Willy, Evergem
DIN, 25 JUL 2017
4.4
Mooie ervaring voor jong en oud

Mooie ervaring! Alleen plan je dit best in een namiddag.

Elke
WOE, 22 MRT 2017
4.4
Tower of London

Een prachtig stuk geschiedenis. De Yeoman warders staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en ondanks de vele bezoekers was het nergens vervelend . Kroonjuwelen zijn prachtig en zwaar "over the top".
Boeken via londenticket was eenvoudig, alleen waten er verschillende toegangen met grouptickets, was niet helemaal duidelijk welke we moesten hebben. Voucher inleveren voor tickets ging vlekkeloos. De volgende keer boek ik zeker weer tickets via londentickets. Dan willen we naar de houses of parliament!

Anna, Renkum
ZAT, 17 DEC 2016
4.4
Geweldige ervaring

Eind april ben ik met mijn dochter een week op vakantie geweest in Londen en natuurlijk hoort daar een bezoek aan de Tower bij. Ik was er al eerder geweest, maar ditmaal hebben we een rondleiding onder begeleiding meegemaakt. En dat was werkelijk zéér de moeite waard. Niet alleen omdat de 'Beefeater' die ons rondleidde af en toe hilarisch was, maar ook omdat hij prachtige verhalen wist te vertellen. We dachten met een uur in de Tower wel klaar te zijn, maar uiteindelijk zijn we er dik drie uur gebleven (waarvan 1 uur de rondleiding). En nóg hebben we niet alles gezien! Dus dat betekent dat we weer een keer terug moeten... En dat is een leuk vooruitzicht! :)

Tabitha
DON, 21 JUL 2016
4.4
Prima geregeld.

Alle tickets gebruikt zoals bedoeld. Was prima geregeld. Bij Tower kun je ook een audio-tour in het Nederlands beluisteren. Erg leuk, ook voor kinderen (die van ons zijn 8 en 10 en vonden het heel interessant).

Carolien, Den haag
DIN, 31 MEI 2016
4.4
Must see als je in London bent!

Voor een weekje Londen samen met mijn dochter, heb ik bij Londenticket.nl van tevoren tickets gekocht. Dat was een gouden greep, want we konden nu alle files vermijden bij de kassa! Het boeken ging makkelijk en snel en de Tower zelf was een absolute 'must see'. We hebben ruim drie uur rondgelopen en alles bekeken, met inbegrip van een uur durende (soms hilarische) gidstour door een Yeoman Warder (beter bekend als 'Beefeater'). We zagen de White Tower van binnen, hebben de kroonjuwelen gezien, de raven (de gids vertelde de legende die rondgaat m.b.t. de raven), en we zijn in de Chapel geweest waar de overblijfselen van vele geëxecuteerden in de Victoriaanse tijd zijn herbegraven.

Dit was een ervaring die nog lang op onze netvliezen zal blijven staan, eentje om nooit meer te vergeten!

Tabitha
WOE, 04 MEI 2016
4.4
Tower of Lodon

Een topattractie waar je best je tijd voor neemt. Echt de moeite waard.

Leen, Niel
DIN, 23 FEB 2016
4.4
Tower of London

Plaats in Londen waar je moet geweest zijn, hier adem je de geschiedenis van de stad in en uit.

Jan, Turnhout
ZAT, 26 DEC 2015
4.4
In een woord geweldig.

Het was de moeite waard om hier de tijd voor te nemen.
Het boeken van de ticket ging heel goed.
En ter plaatse goed geregeld.
Dus zeker een keer naar London gaan om dit te ervaren.

Petronella, Reusel
MAA, 16 NOV 2015
4.4
tower of london

Veel hele mooie dingen en verhalen van vroeger. De kroon juwelen zijn prachtig.

Jolanda, Vleuten
MAA, 18 MEI 2015
4.4
Een must

Stonden op zaterdag morgen 21 december 2013 om 9u15 aan de ingang en er waren totaal geen wachtrijen. Vanaf 11u werd het wel wat drukker.

Jeanine, Londerzeel
DON, 26 DEC 2013
4.4
Een stap in het verleden

Een geweldige ervaring.

F.m., Alphen gld
DIN, 10 SEP 2013
4.4
Fantastisch!!!

Geweldige ervaring, rondleiding van de Yeoman Warder Mark, was helemaal top!!
Ik had het niet willen missen!

Ruud, Arnhem
ZON, 25 AUG 2013
4.4
Ticmate

een uitstekende wijze voor het verkrijgen van tickets voor de Tower of London.

Cornelis l., Rotterdam
VRI, 23 AUG 2013
4.4

Info
Tower of London

Adres
Tower of London,
Tower Hill
London, EC3N 4AB
Zie op een kaart, Tower of London Zie op een kaart

Zie op een kaart, Tower of London

Openingstijden
Maart-oktober:
Laatste toegang om 17:00
dinsdag-zaterdag: 9:00-17:30
zondag-maandag: 10:00-17:30
November-februari:
Laatste toegang om 16:00
dinsdag-zaterdag: 9:00-16:30
zondag-maandag: 10:00-16:30

Metro
Maak gebruik van District Line of Circle Line naar Tower Hill Station! Hiervan is het ca. 10 minuten te lopen.

Bussen
15, 42, 78, 100, RV1

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen