Londen Zilver Pakket

  • Kies de datum

Londen Zilver Pakket

Prijs vanaf € 66.60

Bespaar 40% op Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure met onze super bespaar London Combi Silver Arrangement. Ervaar de drie meest amuserende attracties van Londen en bespaar geld. Super familie aanbieding!
 
Hoogtepunten:
- Bespaar 40% op  Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure
- Sla de lange wachtrijen over bij de kassa
- Breng tijd door met de beroemdheden bij het beroemde was museum
-Ontdek de Star Wars expositie bij Madame Tussauds
- Geniet van een 360-graden decor met een meeslepend verhaal bij London Dungeon
- Probeer twee geweldige ondergrondse attracties bij London Dungeon
- Geniet Shrek's Adventure met een magische 4D bustour
- Neem deel aan een 10-delige sprookjesachtige show
- Krijg de tickets direct in uw mailbox
 
Breng tijd door met de beroemdheden bij Madame Tussauds
Een reis naar de betoverende wereld van Madame Tussauds is een must als u naar Londen gaat. Ontmoet het Britse Koningshuis inclusief Koningin Elizabeth, Prins Willam en hertogin Kate, breng tijd door met de Backhams, test uw sportvaardigheden met uw favoriete atleten en superhelden.

Krijg de schrik van je level in de London Dungeon
De London Dungeon is een van de engste en meest schokkende ervaringen die Londen te bieden heeft. Neem een reis van 90 minuten door 1000 jaar geschiedenis van Londen. Samen met uw vrienden loopt u door de Dungeon van show naar show begeleid door professionele acteurs.
Of probeer ons London Gold Arrangement, die is inclusief de Tower of London en u bespaard 1/3 op de prijs vergeleken met prijzen bij de dagkassa. Of kies ons ultieme Londen Arrangement - Het 4-in-1 Attractie Arrangement.

Bezoek het Koninkrijk ver weg van hier
Het avontuur begint als u aan boord stopt van de magische 4D DreamWorks bustour bij Shrek's Adventure. Met Donkey als uw ondeugende gids staat u chaos, gekkigheid en heel veel plezier te wachten.
Neem deel aan de 10 sprookjesachtige live shows en ga op bezoek bij het moeras van Shrek, vind rijkdom bij de glazenbol, raak verdwaald in het spiegeldoolhof en ontdek uw innerlijke oger wanneer het nodig is.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de e-tickets per email. Print deze uit en neem mee deze mee naar Madame Tussauds, London Dungeon en Shrek's Adventure.

Hoe werkt het bij Madame Tussauds?
Ga naar Madame Tussauds en wissel uw e-ticket in. Dit tickets geeft u toegang tot de wachtrij voor de mensen met vooraf gekochte tickets. Deze rij is vaak korter dan de rij voor de dagkassa.

Hoe werkt het bij London Dungeon?
Dit aanbod is met speciale tickets die alleen geldig zijn vanaf 15:00 uur. Uw e-ticket moet u inwisselen voordat u naar binnen gaat.

Hoe werkt het bij Shrek's Adventure?
Eenmaal in Londen kunt u het beste naar Shrek Adventure gaan om uw tickets in te wisselen en een tijd af te spreken voor uw tour. De wachttijden kunnen tussen 10 tot 30 minuten bedragen.
Wissel hier de tickets om en kies voor een van de volgende opties:
1) Kies ervoor om meteen gebruik te maken van de tickets en wij garanderen u dat u niet langer dan 45 minuten hoeft te wachten, soms ook nog minder.
2) Kies ervoor om een afspraak te maken voor een specifieke tijd en dag. Op deze manier vermijd u de wachttijd en kunt u de hele dag inplannen.

Is er een leeftijdsgrens voor Shrek's Adventure?
Shrek's Adventure is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder 16 worden alleen toegelaten met een begeleidende ouder of volwassenen.

Is er een minimale lengte voor Shrek's Adventure?
Om te kunnen genieten van deze tour handhaaft het management een minimale grootte van 0,9 meter.

Hoe lang duur de tour met Shrek's Adventure?
De tour met Shrek's Adventure duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar, maar omdat de leeftijdsgrenzen verschillen bij iedere attractie zijn deze gecombineerd naar de volgende voorwaarden. Er zijn speciale kindertickets voor kinderen tussen de 3-15 jaar. Kinderen tussen 0-2 mogen gratis mee met een betalende ouder.

Belangrijke informatie:
- Deze korting is vergeleken met prijzen van de dagkassa.
- Let op: tijdens hoogseizoen, vooral tijdens vakanties, feestdagen en andere vrije dagen en middagen tussen 12:00 en 15:00 is er kans op langere wachtrijen voor de ingang.
- Shrek's Adventure is niet geschikt voor zwangeren of bezoekers met epilepsie, rug of nek klachten of hart en vaatziektes, wagenziek, asthma of chronische ziektes. 

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
the eye-mdm toussaud-london dungeon

Zeer goed pakket. Zeer eenvoudig te verkrijgen via internet, thuis printen en ter plekke inwisselen voor een kaartje. Eenvoudiger kan niet. Bij Mdm Toussaud zelfs prio-entry, dus geen ellenlange wachtrij. Attracties hoeven trouwens niet op dezelfde dag bezocht te worden. Zou het zo weer kopen!

Peter, Maassluis
DIN, 14 JUL 2015
5.0

Info
Londen Zilver Pakket

Adres
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Zie op een kaart, Londen Zilver Pakket Zie op een kaart

Openingstijden
Madame Tussauds: iedere dag tussen 9.30 en 18.00 Laatste entree is om 17.00.
London Eye: iedere dag tussen 10.00 en 20.00 - van mei tot september van 10.00 tot 21.00.
London Dungeon: iedere dag tussen 10.00 en 17.00.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen