Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Wat is er te doen in Londen

dingen om te doen in Londen, wat is er te doen in Londen, Madame Tussauds, London Eye, Harry Potter tours, ABBA Voyage, Lion King, Mamma Mia, warner bros. studiotour, London dungeon, musicals in Londen

Ticmate Liefdadigheid

Wat is er te doen in Londen

Welkom in Londen, de historische hoofdstad die je alles biedt wat je hartje begeert. Als je van cultuur en entertainment houdt, is het aanbod van de stad ongeëvenaard. Bewonder de levensechte beelden in Madame Tussauds, of bezoek de iconische London Eye en geniet van een panoramisch uitzicht op het uitgestrekte stadsbeeld. Duik in de magische rijken van de Harry Potter and Warner Bros. tour. Dit mag je als Potterhead niet missen.
Voor degenen die van musical houden, belooft ABBA Voyage een onvergetelijke reis. En terwijl de zon ondergaat, laat de West End u een serenade brengen met tijdloze klassiekers; of het nu de angstaanjagend mooie melodieën van Disney's Lion King zijn of de pittige deuntjes van Mamma Mia, er is een verhaal voor elke theaterliefhebber.
Hier vind je een aantal pareltjes die Londen te bieden heeft, dus kijk gerust rond. We weten zeker dat je iets zult vinden dat je leuk vindt. Maar wacht niet te lang want tickets zijn snel uitverkocht!

Verken, geniet en verlies jezelf in de Londense belevenis.

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 9 (9)