Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

  • Kies de datum

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Prijs vanaf € 78.70

Ontdek waar de Harry Potter films tot leven kwamen tijdens deze tour achter de schermen van Warner Bros. Studio. Alles wat u ooit wilde weten over deze acht fantastische films komt u te weten in het Harry Potter museum. Het is een absolute must-see voor Harry Potter fans van alle leeftijden!

Hoogtepunten
- Geniet van een 7 uur durende reis naar en door de Harry Potter & Warner Bros. Studio
- Krijg een kijkje achter de schermen
- Zie de originele stukken, kostuums en effecten van de Harry Potter films
- Maak een rit met de Hogwarts Express
- Bezoek Platform 9¾ en ga op de foto met de in de muur verdwijnende bagage trolly
- Incl. bezoekers assistent

Altijd al willen weten wat er achter de schermen op de Harry Potter sets gebeurde? Dan is dit dé kans om achter alle geheimen te komen met deze Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour.

Wat is inbegrepen?
De tour is inclusief een entree ticket voor het Harry Potter museum en het Warner Bros. Studio in Londen, een wandeltour achter de schermen en een blik op de originele artefacten, kostuums en effecten uit de films van Harry Potter.

Altijd al een Harry Potter fan geweest? Dan mis deze kans niet!

Bij aankomst in het Warner Bros. Studio wordt u door de bezoekers assistend naar de ingang begeleid en krijgt u de toegangskaarten overhandigd. Hierna gaat u verder op eigen houtje en ontdekt u de set en costumes van de Harry Potter films.

INCLUSIEF: Hogwarts Express en Platform 9¾
Ga aan boord van de Zweinstein Express (Hogwarts Express) en beleef deze ongelooflijke Harry Potter ervaring.

Tevens zult u langs de coupé van de trein kunnen lopen en van binnenin een kijkje nemen in de set zoals deze gebruikt werd tijdens het filmen - compleet met de 'ramen' die het proces demonstreren waarmee iconische scenes uit de film gemaakt werden, zoals de ontsnapping van de eerste Chocolade Kikker van Harry en de Dementor aanval.

NIEUW: Ontdek het Verboden Bos
Ga op ontdekkingstocht in de nieuwe en spannende Verboden Bos, ook wel 'Forbidden Forest' genoemd. 

Het Verboden Bos is strengst verboden voor de Zweinstein studenten, maar speciaal voor de bezoekers van het Warner Bros. Studio wordt er een uitzondering gemaakt. Volg de voetstappen van Harry, Ron en Hermelien richting het duistere Verboden Bos. 

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang u de e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Evan Evans Tours bij Vauxhall Bridge, Victoria Coach Station of bij Trafalgar Square. Zorg ervoor 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Victoria Train Station.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 7 uur inclusief transport van en naar Londen. U hebt circa 4 uur de tijd in de Warner Bros. Studio.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 3 t/m 15. Kinderen tot en met twee jaar kunnen gratis met een volwassene mee.

Belangrijke informatie:
- Dit is niet een tour  met gids, de prijs is inclusief bus vervoer en toegang tot de Warner Bros. Studio Tour London - een zelf begeleide attractie.
- Deze tour kan op korte termijn volgeboekt zijn, in het bijzonder tijdens het hoogseizoen. Als de tour is volgeboekt zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om een andere datum of restitutie te regelen.


 

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 18 klantrecensies
reis slecht - tour goed

Het kantoor was slecht te vinden; eenmaal daar aangekomen werden we niet al te vriendelijk begroet en moesten we in een tweede bus plaatsnemen;
busreis na de tour was zeer lang en er werd zeer hard door de binnenstad van Londen gereden.
Idem op de terugreis
Tour bij de studio was mooi - veel kunnen zien en als je Harry Potter fan bent is de tour te kort.

al met al een leuke tocht

Berry, Cuijk
DIN, 12 DEC 2017
4.5
Harry Potter Tour

Kinderen hebben er echt van genoten!! Ouders trouwens ook ;-)

Evert jan, Ermelo
DIN, 13 NOV 2018
4.5
Geweldige trip!

Na een hoop gedoe aan de voorkant bij het door ons verkeerd boeken, kan ik niet anders zeggen dan dat de medewerkers van Londen Ticket dit geweldig hebben opgelost zodat we wel naar de WBros studios konden. De dag zelf was goed geregeld, op tijd vertrokken en na een trip van ongeveer een uurtje konden we genieten van de studio's op ons eigen houtje. Dat was fantastisch en zeker de moeite waard als je van de films houdt.
Als ik een nadeel zou moeten melden is dat wel de bustrip. Ondanks dat dit allemaal goed geregeld was en relatief snel gegaan is, heeft het onze voorkeur echt om zelf te gaan zonder poespas en zodat je vrij bent om te gaan waar je wilt. Dat was onze enige optie op dit moment. Maar dat zegt niets over de kwaliteit van deze trip.

Thijs
VRI, 02 NOV 2018
4.5
Leuke toer

Het was een leuke tour, vrij aardig op tijd en ruim tijd voor de studio tour (ongeveer 4 uur)

Rob, Niekerk
DON, 31 MEI 2018
4.5
Harry Potter en Co

Onze kleinzoon heeft er veel van genoten , het was voor hem en ook voor ons een leuke ervaring , die veel te snel voorbij was ! Mocht zeker nog langer geduurd hebben.

Bernard, Damme sijsele
MAA, 14 MEI 2018
4.5
Studio Harry Potter

Zeer leuk om de studio’s te hebben gezien.

Bianca, Bovenkarspel
WOE, 02 MEI 2018
4.5
fantastisch!!!!!

het was meer dan ik hoopte. Je valt van het ene in het ander. Leuk opgezet. Prijzen voor merchandise was hoog maar te verwachten. We liepen alle drie te glunderen. Mijn moeder, zus en ik. Zo mooi gemaakt en met veel liefde. Leuke dingen om uit te proberen. Ga er heen als je tijd hebt. Zeker de moeite waard. Ben je echt fan ga op eigen gelegenheid dan heb je de tijd aan jezelf. Het ligt net boven Londen en onder vliegveld Luton.

Sonja, Diepenheim
DON, 14 DEC 2017
4.5
magische dag naar harry potter

de tour is zeker de moeite waard als je film liefhebber bent en van harry potter houd ... geweldige dag gehad de sfeer het publiek en de mensen die het verzorgen voor je zijn aardig en behulpzaam

Kevin, Helmond
DIN, 28 NOV 2017
4.5
Een wereld van verbeelding die niet moet onderdoen voor Disney

Ronduit fantastisch. Mooier dan we gedacht hadden.

Marcus, Westmalle
VRI, 03 NOV 2017
4.5
Geweldig!

Schitterende ervaring en perfect geregeld.

Corry, Alkmaar
DIN, 29 AUG 2017
4.5
Geweldig

Ik heb genoten. Het was geweldig. Als Harry Potter fan moet je daar echt heen. Je kijkt je ogen uit.

Jolanda, Den-haag
DIN, 01 AUG 2017
4.5
Dagje naar de Harry Potter studio's

Tickets waren makkelijk besteld en vanaf het afgesproken punt zijn we met een touringcar naar de studio's gebracht en weer opgehaald. De studio's zijn echt een aanrader om eens gezien te hebben als echte Harry Potter fan.

Kimberley, Maarssen
MAA, 20 FEB 2017
4.5
Karin en Max

Geweldige ervaring! Dacht dat we 4 tot 5 uur in studio konden zijn. We hadden een busreis (helaas geen HP bus, zoon van 12 was wel teleurgesteld). Mijn advies ga op eigen gelegenheid, want 3,5 uur is echt veel te kort. Er is zoveel te zien en te beleven. Wil je ook foto/film laten maken sta je best lang in de rij. Maar als je een HP fan bent is dit echt een must!!

Karin, Rotterdam
WOE, 04 JAN 2017
4.5
Studio tour superleuk

De studio tour vonden we geweldig, goed geregeld. Oppikken bij evan evans tour ook prima, goeie comfortabele rit. Alleen erg chagerijnige, onbeleefde chauffeur. Bekte deelnemers af en erg ongeduldig!

Daphne
ZON, 01 JAN 2017
4.5
Harry Potter

Het op voorhand boeken verliep heel vlot en bespaart u in Londen heel wat tijd en gezoek. Het was een fantastische ervaring voor de fans van Harry Potter.

Anny, Koksijde
WOE, 26 AUG 2015
4.5
Top tour Harry Potter

De tour in de Harry Potter studio's heeft de verwachtingen vooraf overtroffen. Alleen de start van de tour (bij de bus) was minder, we stonden niet op "de lijst" van de tour operator en werden de bus weer uitgezet. Na wat commotie bleken we op een andere lijst te staan en konden we alsnog met de bus mee. Dat gold niet voor alle mede reizigers, er bleken overboekingen te zijn.

Madelon, Castricum
MAA, 06 JUL 2015
4.5
Geweldig

Fantastische service, vervoer zat erbij in en wat kun je daar geweldig mooi rondlopen! Voor je vertrekt tickets halen blijft vreselijk makkelijk

Lisa, Groningen
WOE, 20 AUG 2014
4.5
Harry Potter

In de krokusvakantie niet alleen Londen aangedaan maar ook de Warner Bros studio bezocht voor de making of Harry Potter. We hadden vanuit thuis on-line geboekt. Dit gaat prima! De tour er naar toe duurde wat lang (2 uur heen en 2 uur terug )omdat we vanaf de eerste en dan dus weer voor terug vanaf de laatste opstap plaats vertrokken en daar hadden we niet op gerekend.
De making of.... was erg indrukwekkend om te zien ook als niet kind. We hebben ons daar zeker drie uur vermaakt. Het is wel duur en dan is het teleurstellend dat je ook nog eens flink moet betalen voor een headset met extra info....natuurlijk ook een glaasje butterbeer gedronken.

Monique, Zwolle
MAA, 03 MRT 2014
4.5

Info
Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Adres
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London
Zie op een kaart, Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour Zie op een kaart

Zie op een kaart, Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Openingstijden
Klik op de kalender om het showschema te zien.

Metro
Victoria Station & Victoria Underground

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen