Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds

4.8 (4)
Vanaf € 78,00
Met deze tour buiten Londen gaat u naar het prachtige Cotswolds en brengt u een bezoek aan het middeleeuwse Warwick Castle, Shakespeare’s gepoorteplaats Stratford upon Avon en Oxford. Bestel uw tickets hier!

Eerste stop van de tour is Warwick Castle en gaan we 1000 jaar terug in de tijd, de tijd van bloedige oorlogen, extravagante banketten en Koninklijk ceremonieel. Bekijk de uitstalling van Madame Tussaud’s waxbeelden en hoor de Graaf van Warwick zich voorbereiden op een veldslag. Zie de gruwelijke kelders waar gevangenen werden gemarteld. U heeft ook de optie om een wandeling te maken door de mooie verzorgde Kasteeltuinen.

Hierna rijden we door naar de geboorteplaats van William Shakespeare: Stratford upon Avon en krijgen we een fascinerend inkijkje in zijn leven.

We rijden door één van de meest schilderachtige gebieden van Engeland, the Cotswolds. We passeren charmante dorpjes met cottages met rieten daken, theewinkels en eeuwenoude herbergen.

De laatste stop is de universiteit in Oxford daterend uit de 13e eeuw. Beroemde studenten van de universiteit zijn onder meer Bill Clinton, C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien en Lewis Carroll. We maken een indrukwekkende wandeltocht met een bezoek aan de Great Hall van Christ Church ware vele scenes uit Harry Potter zijn gefilmd. We zullen verder ook de Bodleian Bibliotheek zien en de beeldschone binnenplaats van de universiteit waar Oxford beroemd om is.

Kies voor de optie met of zonder toegangskaarten tot de bezienswaardigheden. Zonder de kaarten loopt u gezellig mee met de rondleiding, maar krijgt u geen toegang tot de bezochte plekken. (Tickets kunnen ook nog de dag zelf gekochten worden bij de gids).

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- De tickets worden direct naar uw emailadres verstuurd na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling.
- Het ticket is geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt.
- Duur: ca. 10 uur
- Kind prijs: 3-16 jaar
- Toegang tot Warwick Castle, Christ Church college en Shakespeare’s geboorteplaats zitten inbegrepen in de prijs.
- Eten en drinken zitten niet inbegrepen in de prijs.
- Onze Cotswolds, Warwick Castle, Stratford upon Avon en Oxford tour begint en eindigt bij Victoria Coach Station in London

Openingstijden

Dagelijks om 08:45 u. vanaf Victoria Coach Station

Bestel

zon, 30 jan 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 10 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds

Adres
164 Buckingham Palace Road, London

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!