Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

London Dungeon: snelle toegang

5.0 (1)
Vanaf € 39.4

In London Dungeon vindt u spanning, sensatie, griezelmomenten en aangrijpende verhalen. Hier komen de enge verhalen over de duistere onderwereld van Londen tot leven. Houd uw ogen de gehele tour geopend, want u weet nooit wat er in het donker (achter u) schuilt!

Bespaar 25% op uw Fast Track Tickets! Kom op ieder moment van de dag aan  op de geboekte datum en u krijg direct toegang.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over met deze Fast Track tickets
- Leer alles over de geschiedenis van de Londen Dungeon en zijn beroemde inwoners
- Kijk naar een aantal getalenteerde acteurs die de inwoners tot leven brengt, het kan zijn dat ze u kiezen om ook onderdeel van de show te worden!

Wat kan ik verwachten?

Bezoek de angstaanjagende London Dungeon. Het zit vol met dieven, moordenaars en leugenaars. En dat is pas het begin. Deze tour brengt maar liefst zestien verhalen van de 1000 jaar tellende duistere geschiedenis van de Dungeon tot leven. Kijk hoe de stad verlicht wordt door vlammen in de Great Fire of London, ontdek de donkere nacht van Guy Fawkes en voel kippenvel op uw armen als u de martelkamer binnenkomt. En nu maar hopen dat u snel weg kunt uit deze ruimte, er is maar één vluchtroute!

De London Dungeon combineert live acteurs met special effects, waargebeurde verhalen en een spannende rit aan het einde van dit avontuur. U krijg ook een gratis drankje in de taverne als de tour is afgelopen.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat uw aankoop is voltooid, wordt uw e-ticket naar u gemaild. Neem een geprinte versie mee of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Hoe verloopt het toegangsproces?
Met deze tickets kunt u de rij bij de kassa overslaan. Zorg ervoor dat u op de geselecteerde datum, die u heeft gekozen tijdens de boeking, aanwezig bent en laat uw ticket zien aan een medewerker. U wordt doorgestuurd naar het fast-track gebied waar uw tassen worden gecontroleerd. Een medewerker zal ervoor zorgen dat u met de volgende tour meekunt. 

Belangrijke informatie

De London Dungeon tour is een wandeling van 90 tot 110 minuten. Er wordt verwacht dat gasten het grootste deel van deze tijd moeten kunnen afleggen.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (3-15)
Baby (0-2): gratis

Let op: kinderen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een betalende volwassene. De volwassene moet ouder zijn dan 18 jaar.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boekingsproces de kalender voor data.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Sla de wachtrij over bij London Dungeon
- Gratis drankje bij de taverne aan het einde van de tour

Vertrektijden

Routebeschrijving

Adres
London Dungeon Riverside Building, County Hall Westminster Bridge Road Londen SE1 7PB Engeland

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!