Westminster Abbey

  • Kies de datum

Westminster Abbey

Prijs vanaf € 23.70

Westminster Abbey is één van 's werelds grootste kerken met een geschiedenis die meer dan duizend jaar teruggaat en de kerk is een essentieel onderdeel van elke reis naar London. 

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij Westminster Abbey
- Bewonder de ongelofelijke architectuur
- Bekijk de kroningsstoel
- Kom meer te weten over de kerk met een gratis audio gids

Verken Westminster Abbey
Westminster Abbey is niet alleen een meesterwerk qua architectuur uit de 13de en 16de eeuw en een UNESCO World Heritage Site. De oude kerk presenteert een unieke opkomst van de Britse geschiedenis.

Hier vindt u de schrijn van St Edward the Confessor, de graven van koningen en koninginnen en ontelbare herdenkingen van bekenden zoals Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton en Charles Darwin.

Sinds 1066 vindt hier elke kroning plaats en een groot aantal andere koninklijke gebeurtenissen, zoals inmidels al 16 koninklijke bruiloften. Vandaag de dag is het nog steeds een kerk gewijd aan dagelijkse religie en voor het vieren van grote evenementen in het leven van het volk in Londen.

Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de kerk met een gratis audio gids (beschikbaar in 12 talen), deze duurt ongeveer 60 minuten.

Hoe krijg ik tickets?
Kort nadat u de boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per e-mail, print deze uit en neem deze mee op uw tour.

Hoelang is mijn ticket geldig?
Tijdens de bestelling kies de aankomstdatum in Londen als de 'geldig van' datum. Vanaf dit moment zullen de tickets een maand lang geldig zijn.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6-16 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits vergezeld van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Denk eraan dat Westminster Abbey een actieve plaats van religie is en daarom soms gesloten is vanwege speciale diensten en evenementen. Openingstijden kunnen altijd veranderen. Wij raden u aan de openingstijden te checken voordat u een bezoek brengt.
- Westminster Abbey is op zondag gesloten voor toeristen. Op zondagen en religieuze feestdagen zoals Pasen en Kerstmis is de Abbey alleen open voor religieuze diensten. Iedereen is welkom en kan gratis de dienst bijwonen.

 


 

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Het bezoeken waard!

Indrukwekkend, het ene graf nog mooier dan het andere. Één minpuntje, het grote aantal bezoekers. Hierdoor is het moeilijker om even ergens rustig te staan om alles op je te laten inwerken.
Ga zo vroeg mogelijk.

Ineke
MAA, 28 MEI 2018
4.0

Info
Westminster Abbey

Adres
U krijgt toegang tot de kerk via de ingang bij de North Door bij Westminster Abbey.
20 Deans Yard, London SW1P 3PA
Zie op een kaart, Westminster Abbey Zie op een kaart

Zie op een kaart, Westminster Abbey

Openingstijden
Westminster Abbey is geopend maandag-zaterdag van 9:30 tot 15:30.
Winterseizoen: zaterdag van 9:30 tot 13:30.

De kerk is gesloten voor toeristen van 12:00 tot 13:00 maandag - vrijdag vanwege kerkdiensten.

Metro
Het dichtstbijzijnde metrostation is: Westminster

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen