Uitzicht vanaf The Shard

  • Kies de datum

Uitzicht vanaf The Shard

Prijs vanaf € 32.60

Bezoek de hoogste wolkenkrabber in West-Europa - de Shard. Het uitzicht vanaf de Shard is adembenemend! Vanaf de top ziet u vrijwel alle monumenten en hoogtepunten van Londen, inclusief de Tower of London en London Eye.

Hoogtepunten
- Bezoek het hoogste gebouw van West-Europa
- Krijg een schitterende uitzicht over alle beroemde plekken van Londen
- Leer alles over de stad met Engels commentaar via interactieve telescopen

Ervaar Londen van bovenaf
Geniet van een adembenemend 360 graden uitzicht vanaf de Shard in Londen. De Shard is een iconisch monument welke de skyline van Londen een nieuw gezicht geeft.

Drie verdiepingen
Op niveau 0 wordt u meegetrokken in de wereld van Londen waar u meer komt te weten over de stad Londen. Ga omhoog in een caleidoscopische lift waarmee is snel de 68ste verdieping bereikt, 244 meter boven de stad.

Vanaf hier kunt u verdergaan naar de 69ste verdieping, waar u kunt genieten van een schitterend 360 graden panoramisch uitzicht met zicht over alle oude en nieuwe monumenten van de stad. Verder op de 72ste verdieping bevindt u zich op het hoogste punt van de stad, vanaf waar u een ultiem uitzicht heeft. Boven u bevinden zich alleen nog een laag glas die het bovenste punt van het gebouw vormen. 

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang u via e-mail de e-tickets. Print deze uit en neem deze mee naar Londen.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar van 4 t/m 15 jaar. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met een betalende volwassene.


 

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 2 klantrecensies
Prachtig maar koop een ticket voor een bepaalde tijd

De moeite waard alleen jammer van de rij en het lange wachten. Boek voor een tijd en niet voor een dag. We hadden een ticket voor de dag maar na lang in de rij te hebben gestaan om 12.00 uur waren we eindelijk binnen en kon je een ticket krijgen voor 17.30. Vervolgens kon je weer in de lange rij aansluiten. Niet handig. De view was prachtig en is echt een aanrader.

Rob
DON, 04 JAN 2018
4.5
Prima uitzicht op London op grote hoogte

Goed alternatief voor de London Eye. Een nog niet massaal ontdekte attractie. Kopen tickets en gang naar boven toe verloopt snel en efficient. Er is veel ruimte langs de enorme ramen, waardoor iedereen goed zicht heeft en je kunt net zo lang blijven als je wilt. Buurt rond Londo Bridge station is ook erg leuk om doorheen te lopen.

Gustave, Groenekan
MAA, 26 AUG 2013
4.5

Info
Uitzicht vanaf The Shard

Adres
The Shard
32 London Bridge Street,
London SE1
Zie op een kaart, Uitzicht vanaf The Shard Zie op een kaart

Zie op een kaart, Uitzicht vanaf The Shard

Openingstijden
April-september:
09:00 tot 22:00 uur Dagelijks
Oktober-maart:
zondag-woensdag 10:00-19:00
donderdag-zaterdag 10:00-22:00

Metro
Dichtstbijzijnde metrostation: London Bridge

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen