Madame Tussauds Londen

  • Kies de datum

Madame Tussauds Londen

Prijs vanaf € 31.50

Het wereld bekende museum Madame Tussauds is meer dan alleen een wassenbeeldenmuseum. Er zijn geen verboden gebieden bij de figuren! Ga op de foto met de sterren en er zijn verschillende interactieve tentoonstellingen te zien zoals Spirit of London Taxi Ride en de Star Wars Experience.

Hoogtepunten
- Bespaar 25% op uw tickets
- Sla de wachtrij over met vooraf geboekte tickets*
- Open tickets, geldig voor één maand vanaf de gekozen datum
- Maak gebruik van onze eigen ingang bij Madame Tussauds
- Bezoek Spirit of London Taxi ride en ga terug in de tijd
- INCLUSIEF Marvel Super Heroes 4D film
- Zie de interactieve Star Wars Experience
- Krijg een 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel

Bespaar 25% op toegangskaarten!
Bespaar nu op uw toegangskaarten voor Madame Tussauds.

NIEUW: Wachttijden nog korter
Boek tickets bij ons en krijg toegang tot Madame Tussauds bij onze eigen ingang. Onze tickets geven u toegang tot deur nr. 1 welke je alleen mag gebruiken als je bij ons of een van de geselecteerden verkoopagenten koopt.

Bezoek Madame Tussauds
Ontmoet de Britse Koninklijke familie, inclusief Queen Elizabeth, Prince William en Dutchess Kate. Ontspan samen met de Beckhams en test jouw sport kwaliteiten tegen enkele van je favoriete atleten, of ga op de foto met één van je superhelden!

Star Wars Experience
Star Wars in Madame Tussauds is gemaakt in nauwe samenwerking met Disney en Lucasfilm, en is een unieke en meeslepende ervaring met in de hoofdrol buitengewoon echt lijkende figuren, superhelden en schurken uit de Star Wars films, Episodes I-VI. 

Deze figuren komen tot leven in authentieke sets, geïnspireerd door de sleutelscènes uit de verschillende films. De dynamische special effects werken meet aan de beleving, terwijl je rechtstreeks in de wereld van een van de most iconische verhalen van de filmgeschiedenis komt.

Krijg nu GRATIS entree tot The Star Wars Experience bij boekingen via ons, ook als u kiest voor een familieticket!

Welke ticket categorieën zijn er beschikbaar?
Volwassene: Vanaf 16 jaar
Kind/jeugd: Van 3 t/m 15 jaar. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.
Kindertickets kunnen alleen in combinatie met volwassene tickets gekocht worden.

Hoe werkt het?
Wanneer je de tickets boekt kies je jouw aankomstdatum in Londen aan als 'Geldig vanaf' datum. Vanaf deze dag zullen de tickets een maand lang geldig zijn. Kies hierna het aantal tickets en klik zoeken. Vervolgens kies je het aantal volwassene- en kindertickets, of het aantal fast-track tickets. Vervolgens kun je voor betaling nog tickets voor andere attracties of vervoer aanschaffen.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Zodra de boeking voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin de e-tickets. Print deze uit en neem ze met je mee naar de Madame Tussauds.

Voor wie is Madame Tussauds geschikt?
Madame Tussauds is een leuke ervaring voor alle leeftijden.  

Hoe kom ik aan mijn 10% korting voucher?
Op uw e-ticket staat een link naar uw exclusieve 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel. Print deze bon uit en laat deze zien aan de kassa bij de Madame Tussauds souvenirwinkel voor uw 10% korting op uw aankoop. 

Belangrijke informatie
- * Dit ticket geeft u een speciale toegang voor vooruit geboekte tickets waar de rijen voor de entree meestal korter zijn dan voor de ticket office. 
- Tijdens het hoogseizoen, in het bijzonder tijdens de herfst-, lente- en andere schoolvakanties, en middagen tussen 12.00 en 15.00, moet je rekening houden met meer drukte.
- De korting is vergeleken met prijzen aan de deur.


 

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 58 klantrecensies
Madame Tussauds

25 jaar geleden voor het laatst geweest: sommige dingen een fijne herkenning, andere compleet nieuw.
Beslist weer de moeite waard om te bezoeken.
Minpuntje alleen het wachten voor de 4D film, dit was vervelend. Film daarentegen weer super.

Wilma, Doetinchem
DIN, 30 OCT 2018
4.3
Aanrader

Het was leuk om er eens naartoe te gaan. Ik vond het misschien net iets te duur. Sommige beelden leken net echt, anderen weer totaal niet. Jammer dat je voor sommige dingen nog moest bij betalen. De 4D-cinema op het einde was heel leuk!

Sofie
DON, 27 SEP 2018
4.3
Het was geweldig, sommige beelden leken super echt sommigen zoals Elvis Presley iets minder. Maar de meesten waren zo super mooi en knap nagemaakt en wat was er veel te zien en te doen. Mijn complimenten over Madame Tussauds. Ook vind ik Londen een geweld

Het was geweldig, sommige beelden leken super echt sommigen zoals Elvis Presley iets minder. Maar de meesten waren zo super mooi en knap nagemaakt en wat was er veel te zien en te doen. Mijn complimenten over Madame Tussauds. Ook vind ik Londen een geweldige stad.

Wiesje, Leeuwarden
DIN, 28 AUG 2018
4.3
Aanradertje, zeker met kinderen

Wij zijn onder de indruk, zoals overaal moesten wij hier ook aanschuiven, maar toch zijn wij tevreden met de doordachte organisatie!

Svitlana, Antwerp
ZAT, 21 JUL 2018
4.3
Aanradertje, zeker met kinderen

Wij zijn onder de indruk, zoals overaal moesten wij hier ook aanschuiven, maar toch zijn wij tevreden met de doordachte organisatie!

Svitlana, Antwerp
ZAT, 21 JUL 2018
4.3
Aanradertje, zeker met kinderen

Wij zijn onder de indruk, zoals overaal moesten wij hier ook aanschuiven, maar toch zijn wij tevreden met de doordachte organisatie!

Svitlana, Antwerp
ZAT, 21 JUL 2018
4.3
madame tussauds

de moeite waard zeker de treinrit in de taxis en de film in 4d

Joaquin, Niel
VRI, 20 JUL 2018
4.3
wachtrij

Te lange wachtrij, ook al hadden we ons ticket op voorhand gekocht!!

Peter, Heusden
WOE, 18 JUL 2018
4.3
wachtrij

Te lange wachtrij, ook al hadden we ons ticket op voorhand gekocht!!

Peter, Heusden
WOE, 18 JUL 2018
4.3
Super!

Dit was echt de moeite waard en dan als afsluiter de show in 4D, zullen we nooit vergeten!

Danielle, Herdersem-aalst
MAA, 25 JUN 2018
4.3
Madame Tussauds

Prachtig

Chantal, Aalst
ZON, 08 APR 2018
4.3
Ervaring Madame Tussauds Londen

Het enige dat ik jammer vond, ik dat ik er meer van had verwacht. Maar het was desalniettemin heel mooi om te zien.

Elise, Kessel
WOE, 20 DEC 2017
4.3
Ticket op voorhand kopen, totaal niet nodig!

Madame Tussauds zelf was goed, leuke uitstap.
Wel heel jammer dat de wachtrij met ticket veel langer was dan de wachtrij zonder ticket

Sabine, Denderleeuw
MAA, 27 NOV 2017
4.3
zeer goed

zeer goed en zeker zijn geld waard

Tanja, Zwijndrecht
VRI, 03 NOV 2017
4.3
Fantastische ervaring:-)

Dit is één van de beste die ik gezien heb.De beelden staan mooi gerangschikt volgens thema .4D show zit mee in de rondgang wat op zich leuk is .Een aanrader.Best wel op voorhand de tickets online bestellen dit bespaart je een lange file aan de inkom waarbij 2 uur wachten geen uitzondering is .

Patrick, Wuustwezel
DON, 14 SEP 2017
4.3
De moeite waard

15 min aanschuiven met onze tickets. De andere rijen waren 2u aanschuiven blijkbaar. Het was binnen druk maar doenbaar en tijd genoeg voor foto's. Topevent voor de dochter :-)

Gerlinde, Willebroek
ZAT, 15 JUL 2017
4.3
zeer goed - maar terwijl je op voorhand betaald moet je nog aan de kassa aanschuiven voor uw ticket

waarom op voorhand boeken als je toch aan de kassa moet aanschuiven om je ticket te gaan halen.
Een uur aangeschoven.

Michel, Halle
MAA, 03 JUL 2017
4.3
Leuk maar wel wat duur

Het was heel druk. Normaal gezien mochten we met ons ticket langs deur 2 binnen maar de portier stuurde ons toch naar een andere deur. Zo moesten we een half uur aanschuiven in de rij om binnen te geraken. Eens binnen was het wel leuk om te zien. Sommige poppen waren net echt, andere trokken echt op niets. De London ride was wel mooi om te zien. Ze vertelde er ook uitleg bij over de geschiedenis van Londen. je kon kiezen uit vier talen. Jammer genoeg stond Nederlands er niet bij. Aangezien wij niet zo een talenknobbels zijn hebben we er dus niet alles van kunnen verstaan. Je kon het volume ook niet instellen waardoor we ook niet alles duidelijk konden horen. De 4D movie was leuk om te zien maar niet echt voor jonge kinderen. Veel mama's met jonge kinderen verlieten de zaal omdat de kinderen bang waren. In vergelijking met de inkomprijs van Madame Toussauds Amsterdam en wat je daar krijgt, vonden we deze inkomprijs wel te duur.

Eliese, Essen
VRI, 16 JUN 2017
4.3
Madame Tussauds Londen

Bij het binnenkomen van deur 2 kwamen we aan een bordje waarop stond dat het vanaf daar 1 uur aanschuiven was. De moed zonk in onze schoenen maar we hadden reeds de tickets betaald en het was geen optie om later terug te komen omdat onze tijd in Londen er bijna op zat. Gelukkig hebben we slechts 25 minuten moeten aanschuiven om onze tickets in ontvangst te nemen en de lift in te stappen. Het was super!! Elk lid van ons gezin heeft zich vermaakt. Madame Tussauds is een echte aanrader voor jong en oud!

Angie, Knokke-heist
DIN, 04 APR 2017
4.3
Madame Tussauds

Een onvergetelijke ervaring zijn niet alleen maar prachtige wassen beelden .
Gaven ook nog een 4D voorstelling van marvels hero s .
En een ritje door Londen anno 16 00 met star wars als afsluiter .

Karel, heppen
VRI, 24 MRT 2017
4.3
Aanrader!

Prachtig ervaring! Vooral op voorverkoop, gezien de lange lange lange wachtrijen anders.

Elke
WOE, 22 MRT 2017
4.3
Marco

Prachtig! Dankzij ons speciale toegangsbewijs konden wij snel naar binnen via deur 2. Groepsgewijs naar binnen,daardoor lijkt het minder druk dan het in werkelijkheid is; konden veel foto's maken! Mooi opgezet, onderweg snoep en frisdrank verkrijgbaar. Gaat dat zien!

Marco, Lekkerkerk
ZAT, 04 MRT 2017
4.3
Aanrader

Madame Tussaud is een echte aanrader. kamer dat online tickets je niet verjaren van lange wachttijden. Een uur is toch minimum om binnen te komen. Komt door een niet al te efficiënte kassa (2 man/vrouw) voor honderden gasten. Het hoge Efteling gehalte aan hebt einde van de presentaties hoefde voor mij ook niet zo. Maar in totaal een hele leuke ervaring die hele leuke foto's oplevert.

Peter, Banholt
VRI, 06 JAN 2017
4.3
mooie ervaring

mooi, zeer vlotte doorgang ,niet moeten aanschuiven om binnen te gaan, museum zelf was heel mooi ,moet je eens gezien hebben fantastisch hoe ze dat kunnen maken zo levensecht.
star trek was ook de moeite echt een aanrader dit museum te zien moet je eens meegemaakt hebben ook zeer vriendelijk ontvangst alles perfect. tickets op voorrand boeken is echt wel een aanrader dan heb je geen lange aanschuiftijd , wij konden zo door in plaats van aan te schuiven voor tickets

Karin, Niel
ZON, 25 DEC 2016
4.3
Madame Tussaud

Na een korte wachttijd met onze vooraf aangekochte tickets waren we vlug binnen. Het was een fantastische beleving bij Madame Tussaud. Zeker de moeite waard om te bezoeken met kinderen. Ook de 4D show op het einde was onvergetelijk.

Antoine, Ellezelles
WOE, 21 DEC 2016
4.3
Leuker dan verwacht

Een wens van dochter van 14. Geen directe voorstelling van gemaakt, getroffen door de echtheid van de beelden. Tevens erg verrast over de opstelling. Je loopt om ze heen. raakt ze aan, kijkt ze diep in de open, oftewel, zeer waarheidsgetrouw en 'levendig' gesitueerd!
Ook leuke en interessante geschiedkundige opstelling en ook de 4D-senatie van de Super Heroes.
Al met al, veel leuker dan verwacht!

Jantien, Den haag
MAA, 02 MEI 2016
4.3
familie werbrouck

Echt de moeite om te doen. Zeer mooie wassen beelden en veel. Niet goedkoop maar toch de moeite, ook zeker met kinderen mee ! De attractie nadien met de rijdende wagentjes was een leuke verrassing. Een echte aanrader als je in Londen bent !

Bart, Izegem
MAA, 11 APR 2016
4.3
Mme Tussauds

Dit was absoluut een topper om met kinderen van 12 en 14 te bezoeken. We waren er bij de opening om 10uur en toch was er al heel veel volk. De kinderen vonden het fantastisch om al die beroemdheden te zien, zelfs aan te raken en wij namen hen op foto met hun idolen. Ook de 4Dfilm als laatste was absoluut geslaagd.Een aanrader!

Dominique
ZON, 10 APR 2016
4.3
Een "must see" in Londen

Zowel voor volwassenen als kinderen zeer de moeite om te bezoeken, mits een beetje geduld te kunnen oefenen om een foto te nemen met je idolen. De extra attracties zoals de taxi-tour en de 4D-cinema zijn een verassende meerwaarde. En voor de fans mag je het Star-wars gedeelte zeker niet overslaan, al moet je hiervoor iets extra betalen.

Kurt, Eeklo
ZAT, 09 APR 2016
4.3
bezoek madame tussauds

de moeite waard, zeker voor jongeren....en met de online aangekochte tickets via londenticket.nl vermijd je lange wachtrijen en is ook goedkoper dan ter plaatse zelf, en je geraak zonder moeite binnen, s 'morgens gaan is de beste optie

Ann, Sas van gent
DON, 07 APR 2016
4.3
Aanrader !!

Wij kochten ons ticket op voorhand. Voordeel was, dat dit een maand geldig was, dus hadden we tijdens ons 3 daags verblijf te London alle tijd om Madam Tussauds te gaan bezoeken. We kwamen aan, stonden massa's mensen aan te schuiven voor een ticket. Wij konden met onze tickets die we via deze website gekocht hadden, onmiddellijk binnen ! Het was G E W E L D I G !!! Een échte aanrader, en een tip : zorg dat je voldoende batterij hebt voor je fototoestel, want je wil toch gewoon op de foto met IEDEREEN !!
Super !!

Annick, Velm
MAA, 15 FEB 2016
4.3
Madame Tussauds

Het was gewoon heel goed

Johny, Genk
ZON, 14 FEB 2016
4.3
Mdme Tussauds en London Eye

Was echt de moeite om Mdme Tussauds in onze uitstappen te voorzien. Wel wat druk rond de wassen beelden voor het nemen van foto's. Iedereen springt elkaar voor de voeten. Het boeken van onze tickets op het voorhand was niet echt positief. Na het inwisselen van onze voucher voor de tickets mochten wij ons toch in de lange wachtrij begeven. Dit was zeker het geval aan de London Eye. Bijna anderhalf uur aanschuiven om amper 30 min op het rad plaats te nemen. Voor ons was dit een tegenvaller. Ook konden wij bij Mdme Tussauds en London Eye een bijkomend ticket krijgen naar keuze voor 6£/persoon, terwijl je in de boeking vooraf al gauw 30£ betaald wordt. Natuurlijk kan je daar niets meer mee aanvangen als alle tickets online werden geboekt...
Wij gaan zeker nog terug naar Londen, maar weet niet of ik nog op het voorhand tickets zal boeken.

Thierry, Vichte
ZON, 03 JAN 2016
4.3
Zeker de moeite waard!

Met de vooraf gekochte tickets konden we vlot binnen. Het was er wel druk (vakantieperiode). Met beetje geduld toch alles kunnen bekijken en de gewenste foto's kunnen nemen. Het is een aanrader.

Rosita, Laarne
ZAT, 08 AUG 2015
4.3
Snelle toegang tot Madame Tussaud

Geweldige attractie, je tickets van te voren boeken is zeer de moeite waard, het scheelt enorm veel tijd. Je laat je voucher zien en je kan direct naar binnen, bij de kassa ontvang je de tickets. We waren rond 10:30 uur daar, ook in de ochtend staan mensen in de rij te wachten om naar binnen te gaan.

Lesley, Weert
ZAT, 08 AUG 2015
4.3
super

alles vlot verlopen

Tina, Eernegem
VRI, 17 APR 2015
4.3
Madame Tussauds

Meer dan zijn geld waard en door vooraf te boeken met londenticket.nl geen wachttijden we mochten onmiddelijk binnen het was een unieke ervaring ik kan iedereen aanraden vooraf te boeken

Rudi, Oostkamp
MAA, 30 MRT 2015
4.3
Verrassende aanrader!

Hele leuke en verrasende attractie. De tijd om rustig alles te bekijken en foto's te maken. Heerlijk lachen en gillen. De 4D film is echt de moeite waard!

Emmy, Amsterdam
DIN, 03 FEB 2015
4.3
Madame Tussauds en London Eye

wij hebben vele mooie dingen gezien in Londen. Madame Tussauds was er één van. Je kan er mooie foto's maken en het is prachtig om te zien hoe goed de 'beelden' gemaakt zijn. Ook Londen Eye was een mooie ervaring. Het weer was zeer goed en we hadden dus ook een prachtig uitzicht. Ook onze tickets die we op voorhand besteld hadden via LondenTicket.nl waren volledig in orde. Alles is dus heel vlot verlopen.

Sharon, Zonhoven
WOE, 12 NOV 2014
4.3
Madame Tussauds

Super gaaf! Kan A'dam niet aan tippen.
Blij dat ik de tickets van tevoren via de site heb besteld want kon nu via deur 2 zo door lopen.

Maria, Eindhoven
WOE, 20 AUG 2014
4.3
Heel leuk voor het ganse gezin!

Het was superieur voor het ganse gezin, zowel voor volwassenen, als grote en kleine kids!

Linda, Ottenburg
ZAT, 16 AUG 2014
4.3
Madame Tussauds

Ik had voor mijn 2 kinderen en ikzelf de tickets op voorhand besteld. Bij aankomst moest ik de voucher nog inruilen voor de ticket, maar op dat moment (rond 13.30 uur) was er relatief weinig volk aan de uitgang waardoor wij zo binnen waren. Het was een leuke ervaring. Wij hebben veel foto's kunnen nemen. Bij populaire figuren moesten wij wel even wachten, maar het was niet vervelend. Het stukje griezel was heel leuk (lekker gegild) en het ritje met de taxi's gaf een beeld van de geschiedenis van Londen. Het was de moeite waard.

Dominica, Mortsel
DON, 24 JUL 2014
4.3
Niet enkel wassen beelden

Ik was aangenaam verrast door het bezoek aan Madame Tussauds! Het gaat niet enkel meer om wassen beelden maar om veel meer! Zeker een aanrader!

Anja, Oostende
DIN, 10 JUN 2014
4.3
Familie

Alles perfect verlopen - met ons ticket dienden wij niet aan te schuiven.

Benedikt, Eeklo
ZON, 29 DEC 2013
4.3
Ongelooflijk !

Het was ongelooflijk, net echte mensen ! Zelfs de kleine details waren zeer goed aanwezig !

Nicole, Haasdonk
MAA, 23 DEC 2013
4.3
Fantastisch .

Geen seconde moeten wachten dankzij de fast entry tickets

Steven, Keerbergen
WOE, 18 DEC 2013
4.3
Super makkelijk om de tickets op jullie site te bestellen

Geen wacht rij bij de kassa

Bets, Melissant
WOE, 13 NOV 2013
4.3
Een aanrader als je in Londen bent

De moeite waard om in Londen naar Madame Tussauds te gaan
Een aanrader als je in Londen bent
Via internet de kaartjes geboekt lekker makkelijk
geen problemen met de vocher bij de ingang.

Bets, Melissant
WOE, 13 NOV 2013
4.3
Met Robin Williams op de foto!

Zeer indrukwekkend, we hebben genoten...te veel fantasie kwam boven op bepaalde momenten. Leuk met het spookhuis onderweg, de 3D-film op het einde.
Heerlijk bezoek!
Ook fijn dat er foto's mochten genomen worden.

Nicole, Rijkevorsel
WOE, 06 NOV 2013
4.3
Op de foto met bekende mensen

Heel leuk om te doen! Kinderen vonden het fantastisch!! Best is om dit 's ochtends te doen, dan is het minder druk...

Johan, Kessel (nijlen)
ZAT, 24 AUG 2013
4.3
Madamme Tussauds

zeer blij met het bestellen van de tickets via jullie site.
wachttijd bedraagde maar +- 30min , terwijl er wachtrijen stonden van meer dan 3uur!!
zou zeggen aan iedereen van de tickets via jullie site op voorhand te boeken. :)

Patrick, Harelbeke
MAA, 19 AUG 2013
4.3
bezoek madame tussauds

Super bezoek, alle vip's, beroemdheden en bekenden stonden er. Veel foto,s gemaakt. Personeel en bezoekende Londenaren waren zeer vriendelijk. Dan komt toch weer de ware aard van de duitsers en fransen om de hoek kijken. Terwijl iedereen op zijn of haar beurt wacht voor een foto, doen hun dat met de ellebogen of een buggy.... Doet verder niets af aan het museum; super!!!!Verzorgt en schoon; leuke dag gehad.
We hadden al kaarten besteld, online, moesten toch nog meer als een uur wachten vanwege de drukte...

Marianne, Uden
ZAT, 03 AUG 2013
4.3
Boeiend

Meer dan alleen maar wassen beelden. Geschiedenis van Londen en 4D film waren leuke surplussen.
Kleinere wachtrij was ook een pluspunt.
Minpunt : Prijs via internet was 3 euro hoger dan de inkomstprijs ter plaatse .

Guy, Waarschoot
WOE, 31 JUL 2013
4.3
Spijtig van de lange wachtrij!!!!

Ook al hadden we op jullie website een ticket gekocht zodat we niet zouden moeten aanschuiven, dit bleek niet het geval te zijn. Hebben een half uur moeten in de rij wachten. Was gelukkig vlug vergeten, het wachten, want eens binnen was het fantastisch om te zien, echt een aanrader en één van de hoogtepunten van onze reis.

Kris, Gent
VRI, 22 FEB 2013
4.3
Great !

Het was geweldig ! We hebben onsg geamuseerd, de 4d marvel experience is echt een aanrader ! Dankzij onze tickets hier te bestellen moesten we niet wachten en konden we onmiddelijk naar binnen!! Een echte aanrader voor heel het gezin of met vrienden !!

Kaya, Genk
WOE, 06 FEB 2013
4.3
Pittig duur maar wel verrassend

In deze tijd van het jaar is het wel super druk, maar in het verloop van de attractie verdeeld het zich wat beter. Het is groter en uitgebreider dan we verwachtte. Tussendoor wat leuke verrassingen wat de tour extra leuk maakt. De entree prijs daarentegen nog steeds extreem hoog, maar hé mensen kopen en komen toch wel.

Astrid
MAA, 02 JAN 2017
4.3
Ticmate is anders dan Hagesan, die doen wel wat ze beloven.

De attractie is zoals wat we er van verwachtten, gewoon heel leuk. Extra betalen voor de Cherlock Holmes was een beetje een teleurstelling, acteerwerk was heel goed en leuk, maar je gaat te snel door alle ruimtes die hoogwaardig zijn van detail, maar te kort tijd om dat goed te bekijken. Ook het verhaal van de misdaad op zich, en de bijbehorende ontknoping, waren teleurstellend.
Volgens Ticmate zou je via deur 2 naar binnen moeten, maar zodra je buiten laat zien wat je in van Ticmate toegestuurd krijgt wordt je in een andere rij geplaatst. Vervolgens zie je links en rechts personen naar binnen gaan die wel thuis een ticket hebben geprint met een barcode of QR-code er op.
Wij stonden er al heel vroeg (09:30) waardoor we alsnog redelijk snel binnen waren.
Het voordeel van Ticmate is hooguit dat je goedkoper binnen bent, niet SNELLER !

Kees, Katwijk
MAA, 07 AUG 2017
4.3
mme tussaud

massa's rijen aan te schuiven maar ging vlotter door ingang nr 2 te kunnen nemen
de moeite waard om te zien en als extra tof 4D filmpje
zeker zijn geld waard

Ann, Merelbeke
ZAT, 02 JAN 2016
4.3

Info
Madame Tussauds Londen

Adres
Madame Tussauds,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Zie op een kaart, Madame Tussauds Londen

Openingstijden
Dagelijks van 10:00 - 16:00

Metro
Maak gebruik van City Line of Picadilly Line naar Bakerloo Station! Hiervan is het ca. 5 minuten te lopen.

Bussen
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen