Churchills oorlogskamers

  • Kies de datum

Churchills oorlogskamers

Prijs vanaf € 61.70

Ga met ons mee op een fascinerende tour door de buurt van Westminster in Londen. Wandel door Westminster, bezoek de oorlogskamers van Churchill en ervaar de originele bunker zoals deze is achtergelaten in 1945 en verken het oorlogsmuseum van Churchill.

Hoogtepunten:
- Geniet van een tour naar de oorlogskamers en oorlogsmuseum van Churchill
- Begin uw tour met een wandeltour door de straten van Westminster
- Zie bezienswaardigheden zoals Big Ben & Westminster Abbey
- Bezoek Churchills oorlogsmuseum & bekijk de interactieve tentoonstellingen
- Ontdekt de oorlogskamers van Churchill met behulp van audiogids.

Verken Churchills oorlogskamers & museum
U begeleide wandeltour begint in de straten van Westminster. Hier ziet u iconische bezienswaardigheden van Londen zoals 10 Downing Street, Whitehall, Houses of Parliament, Big Ben en Westminster Abbey.

Kom meer te weten over het leven in London tijdens de Blitz, de evacuatie van kinderen naar het platteland, voedselrantsoenen en het dagelijkse leven tijdens de bombardementen waarbij grote delen van de stad verwoest werden. Luister hoe de overheid ondergrond ging om verder te kunnen werken en hoe Winston Churchill soms 's nachts op het dak stond van Whitehall om te kijken naar de bombardementen op Londen.

Hierna is het tijd om ondergronds te gaan, via de trap naar de oorlogsbunker van Churchills oorlogskamers, waar u kunt genieten van een bezoek aan het museum Churchill met behulp van audiogids.

De bunker is een unieke plaats van levende geschiedenis, een ondergronds doolhof van kamers waar het vroeger gonsde van de geheimen. Ontdek het ware verhaal over het dagelijks leven van diegene die in deze donkere ruimtes werkten tijdens de spannende dagen en nachten van de tweede wereldoorlog.

Bij het museum van Churchill ontdekt u de meest fascinerende details en verhalen over Churchills ongelofelijke leven en nalatenschap en u kunt luisteren naar zijn inspirerende oorlogsspeeches. Door gebruik te maken van de interactieve tentoonstelling van het museum komt u meer te weten over het privé en openbare leven van Churchill.

Uw tour eindigt met een bezoek aan de overige oorlogskamers, deze bevinden zich in de exacte staat zoals ze zijn achtergelaten in 1945.

U kunt rondwandelen zolang u wilt voordat u weer vertrekt.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het Westminster station aan de Victoria Oever. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in de oorlogskamers van Churchill waar u vrij bent om rond te wandelen zolang u wilt.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2,5 uur. 

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja er zijn tickets voor kinderen beschikbaar tussen de 4 en 14 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.


 

Info
Churchills oorlogskamers

Adres
De tour begint bij Westminster Metro aan de Victoria Oever. De groep ontmoet elkaar boven aan de trap achter het standbeeld van Boadicea op een strijdwagen.
Zie op een kaart, Churchills oorlogskamers Zie op een kaart

Openingstijden
De tour vertrek maandag, woensdag en zondag om 2 PM.

Metro
Het dichtstbijzijnde metrostation is Westminster.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen