Big Bus Tours Londen

  • Kies de datum

Big Bus Tours Londen

Prijs vanaf € 24.50

Ontdek London met een van de opendak dubbeldekkers van Big Bus. Kies voor 1-, 2- of 3-daagse tickets. Stap op en af bij meer dan 50 verschillende haltes met drie unieke routes. De haltes bevinden zich dicht bij de bekende attracties en bezienswaardigheden. 

Hoogtepunten:
- Ontdek Londen op eigen tempo
- Kies uit 1-, 2- of 3-daagse ticktets
- Onbeperkt in- en uitstappen
- Gratis WiFi in de bus
- Krijg een gratis stadswandeling
- Krijg een gratis riviercruise 

Ontdek Londen met drie verschillende routes
Koop nu tickets vanaf thuis en wees voorbereid. Stap op de dichtstbijzijnde halte en laat de voucher zien. Ontdek de stad op eigen tempo en stap zo vaak als gewild in en uit.

Krijg een gratis stadswandeling en zie het Britse Koninkrijk en de rijke geschiedenis of misschien well de Harry Potter hotspots. En niet te vergeten de gratis riviercruise. 

De klassieke Rode lijn (Classic Red) bevat bezienswaardigheden zoals historische kenmerken van Londen van Hyde Park tot Tower Bridge, via de Big Ben, de London Eye en de St. Paul's Kathedraal. De blauwe route (Blue Route) rijdt door Bloomsbury langs het Britse Musuem en verbindt St Pancras en Euston stations. 

Klik hier voor een kaart van de routes. 

Wat is inclusief?
Een 1-,2- of 3-daagse ticket (Classic, Premium of Deluxe) voor iedere Big Bus Tours route in Londen, een stadswandeling alleen geldig op de datum van het ticket en een riviercruise.

Bij het 1-daagse ticket (Classic) zit een enkel ticket voor een riviercruise van Westminster naar Tower of Londen (beide richtingen zijn mogelijk). Bij een 2- of 3-daagse ticket (Premium of Deluxe) zit een Hop-on Hop-off riviercruise tussen Westminster en Greenwich die alleen geldig is voor de geselecteerde datum. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw booking is voltooid, ontvangt u de e-tickets per mail. Print deze uit en neem ze mee en stap op de dichtstbijzijnde bushalte.

Waar begint de tour?
De keuze ligt aan u waar de bustour start. Iedere halte van de Big Bus tours is een opstapplaats waar u de voucher kunt omwisselen. 

Hoe lang is mijn ticket geldig?
Tijdens de boeking kunt u zelf kiezen hoe lang de tickets geldig zijn. Kies uit 1, 2 of 3 dagen.

Hoe lang duren de verschillende routes?
De rode route duurt 2,5 uur, de blauwe duurt 3,5 uur en de groene duurt 1,5 uur. 

Hoe vaak vertrekt er een bus?
Zomer: Iedere 10 minuten (rood/blauw), iedere 20 minuten (groen).
Winter: Iedere 30 minuten door de weeks en iedere 20 minuten in weekenden (rood), iedere 20 minuten (blauw), iedere 30 minuten (groen).

Welke talen zijn er beschikbaar?
Bij de Rode Route is er live commentaar in Engels. Bij de Blauwe en Groene Routes is er audio commentaar beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Braziliaans Portugees, Pools, Arabisch, Hindi, Japans, Mandarijns en Russisch. 

Waar start de stadswandeling?
De wandeling is ongeveer 1,5-2 uur en vertrekt vanaf Trafalgar Square om 11:00; Big Bus stop #10.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn tickets voor kinderen beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd van 5-15 Jaar. Kinderen onder 5 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene. 
 

 

Info
Big Bus Tours Londen

Adres
Wissel de voucher om voor uw bustickets al u op de eerste bus stapt. Hoofd opstapplaatsen zijn Green Park Station (bij The Ritz), Marble Arch (bij Speakers' Corner) en Baker Street Station.
Zie op een kaart, Big Bus Tours Londen  Zie op een kaart

Openingstijden
De bussen rijden vanaf ongeveer 8:00 uur tot 17:00 uur (winter) en 18:00 uur (zomer).

Metro
Klik op de onderstaande kaart voor de dichtstbijzijnde Big Bus halte.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen