Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

4.7 (736)
Vanaf € 74,20

Kies voor ons geweldige 3-in-1 combi-pakket waarmee u toegang krijgt tot het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, London Eye en de London Eye Cruise. Bespaar 20% op uw tickets en krijg sneller toegang bij de entree. En met deze flexibele tickets kiest u, tot 24 uur van te voren, zelf de datum en tijd van uw bezoek. 

Exclusieve aanbieding
Boek online en bespaar 20% op uw tickets. Geniet van volledige flexibiliteit om data en tijden zelf aan te passen tot 24 uur voor uw bezoek aan Madame Tussauds.

Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 uur na het voltooien van uw boeking een lagere geadverteerde prijs ziet voor dit product, betalen we u het verschil volledig terug.

Hoogtepunten

- Geniet van de drie meest populaire attracties in Londen
- Sneller toegang met vooraf geboekte tickets
- Scan uw tickets op uw telefoon en loop meteen naar binnen
- Bezoek het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds
- Bewonder Londen van bovenaf bij de London Eye
- Vaar op de Theems met de London Eye River Cruise

Wat kan ik verwachten?

Drie gezinsvriendelijke attracties met 20% korting
Dit 3-in-1 combi-pakket bevat drie van de meest absolute topattracties van Londen: Madame Tussauds, London Eye en de London Eye Cruise.

Plan gemakkelijk uw trip
Kies en wijzig data en tijden van uw bezoek aan de London Eye en de London River Cruise tot 24 uur voor uw bezoek aan Madame Tussauds.

Verken Madame Tussauds Londen
Raak de sterren aan in Madame Tussauds London. Ontmoet de Britse royalties, feest met beroemdheden en schud de hand van wereldleiders in het wassenbeeldenmuseum. Stap de wereld binnen van Star Wars en meer interactieve tentoonstellingen. 

Bewonder het uitzicht vanaf de London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de London Eye. Vanaf hier kunt u genieten van een compleet nieuw uitzicht over de stad op 135 meter boven de zeespiegel. Het is een van de favoriete bezienswaardigheden van Londen, zowel bij kinderen als volwassenen!

Vaar over de Theems
Tijdens de 40 minuten durende London Eye River Cruise bekijkt u enkele van de meeste fantastische bezienswaardigheden van Londen, zoals de Big Ben, de Houses of Parliament, St. Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London en Shakespeare’s Globe. De boottocht vertrekt onderaan de London Eye.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, worden uw e-tickets direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Madame Tussauds: Let op, de datum en tijd die u hebt geselecteerd voor uw bezoek aan Madame Tussauds, kan niet worden gewijzigd. Arriveer 15 minuten van te voren op de bevestigde datum en tijd. Scan de barcode op uw e-ticket bij deur nummer 2 en uw bezoek aan Madame Tussauds kan beginnen! 

London Eye & London Eye Cruise: Deze twee attracties kunt u tot drie dagen voor uw bezoek aan Madame Tussauds bezoeken, en tot 90 dagen erna.

Voor snellere toegang adviseren wij om de datum en tijd vast te leggen via het boekingssysteem. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor uw geboekte tijdvak aanwezig bent.

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingssysteem zijn onderhevig aan beschikbaarheid op het tijdstip van het bezoek en vereisen een bezoek aan de kassa om het volgende beschikbare tijdstip te boeken. Onmiddellijke beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Eén e-ticket voor alle attracties
Eén ticket geeft u toegang tot alle attracties. De barcodes op uw tickets worden automatisch bijgewerkt met eventuele wijzigingen die u aanbrengt via het boekingssysteem, zodat er nooit nieuwe e-tickets nodig zijn. U kunt uw boeking maximaal 10 keer en tot 24 uur voorafgaand aan uw geboekte bezoek bij Madame Tussauds wijzigen.

Moet ik alle attracties op dezelfde dag bezoeken?
Nee, u kunt London Eye en de London Eye River Cruise tot 3 dagen voor uw bezoek aan Madame Tussauds bezoeken, en tot 90 dagen erna. We adviseren u om data en tijden vast te leggen in het boekingssysteem. De link naar dit systeem vindt u op uw e-ticket.

Belangrijke informatie

- Uw tickets voor de London Eye zijn standaardtickets, waarmee u de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kan een wachtrij staan bij de gondels, die u niet kunt vermijden.
- *De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (3-15)
Peuter (0-2): Gratis

Kinderen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+).

Openingstijden

Bekijk de kalender voor beschikbare data en tijden.

Bestel

vri, 2 jun 2023

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Toegang tot Madame Tussauds en London Eye
- London Eye River Cruise op de Thames
- Een downloadbare gids voor de London Eye
- Een link naar het boekingssysteem om de data van uw bezoeken te wijzigen

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

- Attentie: Londen Eye & Cruise zijn gesloten tussen 9 - 22 januari 2023.

Vertrektijden

Routebeschrijving

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Adres
Marylebone Road Londen, NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!