Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

3-in-1 combi: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

4.6 (387)
Vanaf € 51,10

Kies voor ons geweldige 3-in-1 combi-arrangement waarmee u toegang krijgt tot het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, London Eye en de London Eye Cruise. Bespaar 50% op uw tickets en krijg sneller toegang bij de entree. En, met deze flexibele tickets kiest u, tot 24 uur van te voren, zelf de datum en tijd van uw bezoek. 

Exclusieve aanbieding
Boek online en bespaar 50% op uw tickets. Plan uw bezoeken zelf en pas aan wanneer nodig tot 24 uur van te voren. 

Prijsverschil garantie
Als u binnen 48 uur na het voltooien van uw boeking een lagere geadverteerde prijs voor dit product vindt, betalen wij het volledige verschil terug.

En gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek!

Hoogtepunten

- Geniet van de drie meest populaire attracties in Londen
- Snellere toegang met vooraf geboekte tickets
- Scan je tickets op je telefoon en loop meteen naar binnen
- Bezoek het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds
- Bewonder Londen van bovenaf bij de Coca-Cola London Eye
- Vaar op de Theems met de London Eye River Cruise
- Ontvang een 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel 

Wat kan ik verwachten?

Drie gezinsvriendelijke attracties voor de helft van de prijs!
Dit 3-in-1 combi-arrangement bevat drie van de meest absolute topattracties van Londen: Madame Tussauds, Coco-Cola London Eye en de London Eye Cruise.

Verken Madame Tussauds Londen
Bezoek het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Londen en ontmoet de Britse koninklijke familie, doe mee aan meeslepende ervaringen zoals The Voice en Star Wars en maak kennis met jouw favoriete beroemdheden op de ultieme toplijst party met o.a. Eddie Redmayne en Benedict Cumberbatch, of neem plaats naast Tom Hardy en voel zijn hart kloppen!

Er is genoeg plezier voor het hele gezin. Jouw ticket is inclusief Marvel Super Heroes 4D en Star Wars Experience.

Bewonder het Uitzicht vanaf de Coca-Cola London Eye
Bij de Theems, aan de overkant van de Big Ben, ligt een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, de Coca-Cola London Eye.Vanaf hier kun je genieten van een compleet nieuw uitzicht over de stad op 135 meter boven de zeespiegel. Het is een van de favoriete bezienswaardigheden van Londen, zowel bij kinderen als volwassenen!

Vaar over de Theems
Tijdens de 40 minuten durende London Eye River Cruise bekijk je enkele van de meeste fantastische bezienswaardigheden van Londen, zoals de Big Ben, de Houses of Parliament, St. Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London en Shakespeare’s Globe. De cruise vertrekt onderaan de London Eye.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van je boeking, wordt het e-ticket direct naar je e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoe werkt het?

Madame Tussauds: De datum en tijd die je hebt geselecteerd voor je bezoek aan Madame Tussauds, kan niet worden gewijzigd. Arriveer 15 minuten van te voren op de bevestigde datum en tijd. Scan de barcode op je e-ticket bij deur nummer 2 en je bezoek aan Madame Tussauds kan beginnen! 

London Eye & The London Eye Cruise: Deze twee attracties kun je tot drie dagen voor je bezoek aan Madame Tussauds bezoeken, en tot 90 dagen erna.

Voor snellere toegang adviseren wij om de datum en tijd vast te leggen via het boekingssysteem The BIG London Adventure. De link van dit boekingssysteem en hoe je kunt inloggen staat duidelijk vermeld op je e-ticket.

Wil je nog niet een datum en tijd vastleggen, dan kun je het kantoor van de attractie bezoeken en dan ontvang je een eerstvolgende beschikbare tijdsslot. Directe toegang is niet gegarandeerd.

Wanneer je je bezoeken aan de attracties hebt geboekt via het boekingssysteem dan gelden de volgende instructies:

London Eye: Ga naar het 'Standard Experience' instappunt op het geboekte en bevestigde tijdstip. Let wel: Je ticket is een standaardticket, niet een ticket met snelle toegang.

London Eye River Cruise: Ga naar de London Eye Pier 15 minuten voor de vertrektijd van de cruise die is geboekt en bevestigd. 

Attracties die niet vooraf geboekt zijn via het boekingssysteem zijn onderhevig aan beschikbaarheid op het tijdstip van het bezoek en vereisen een bezoek aan de kassa om het volgende beschikbare tijdstip te boeken. Onmiddellijke beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Je ticket voor Madame Tussauds is geldig op de gekozen datum en tijdstip, vermeld op het e-ticket. Je kunt je bezoek aan andere attracties op ieder gewenst moment plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 90 dagen na de bevestigde datum voor Madam Tussauds.

Hoe kom ik aan mijn 10% kortingsbon?
Op je e-ticket vind je een link voor jouw exclusieve 10% kortingsbon voor de Madame Tussauds souvenirwinkel. Print de kortingsbon en neem deze mee naar de souvenirwinkel.

Belangrijke informatie

- Je tickets voor de Coca-Cola London Eye zijn standaardtickets, waarmee je de wachtrij kunt vermijden bij de kassa. Maar er kan een wachtrij staan bij de gondels, die je niet kunt vermijden.

- De korting wordt vergeleken met de prijs bij de ingang*.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)

Kind (3-15)

Peuter (0-2): Gratis

Kinderen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (18+)

Openingstijden

London Eye: Zie voor openingstijden hier.

Madame Tussauds: dagelijks van 10.00 - 16.00 uur.

The London Eye River Cruise vertrekt dagelijks eenmaal per uur van de London Eye Pier, direct onder The London Eye.

Gratis annuleren Gratis annuleren
Gratis annuleren tot 24 uur voor de geboekte datum

Laagste prijs garantie Laagste prijs garantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Een kortingsbon van 10% voor de Madame Tussauds souvernirswinkel

- Een link naar het boekingssysteem om de data van je bezoeken te wijzigen

Vertrektijden

Routebeschrijving

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Adres
Marylebone Road Londen, NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!