Stonehenge en Bath

  • Kies de datum

Stonehenge en Bath

Prijs vanaf € 86.30

Bekijk Stonehenge en Bath met deze klassieke tour die u voldoende tijd geeft om zelf op verkenningstocht te gaan. Ontdek deze fantastische plek en prachtige stad in een rustig tempo. Bestel tickets naar Stonehenge en Bath hier!

Deze dag tour naar Stonehenge en Bath is een geweldige combinatie van toegangstickets voor Stonehenge in de ochtend en een bezoek aan de stad Bath in de middag.

Kies voor de optie met of zonder toegangskaarten tot de bezienswaardigheden. Zonder de kaarten loopt u gezellig mee met de rondleiding, maar krijgt u geen toegang tot de bezochte plekken. (Tickets kunnen ook nog de dag zelf gekochten worden bij de gids).

Onze eerste stop is het mysterieuze Stonehenge waar we de rijen ontlopen met onze fast-track tickets en we deze geweldige plek verkennen. Waarom het gebouwd werd weet niemand maar het was ooit een aanbiddingsplek, een begraafplaats en een astronomische klok en het dateert van bijna 5.000 jaar terug!

Volgende stop is Bath waar we een hele middag hebben om de belangrijke bezienswaardigheden in Bath te ontdekken. De tour wordt te voet afgelegd en u zult onder meer de Pulteney Brug, het Circus en de Koninklijke Halve Maan zien en u zult er achter komen wat van Bath een wereldattractie maakt. U zult prachtige architectuur, mooie winkels en iconische trekpleisters te zien krijgen. Er zal voldoende tijd zijn Bath Abbey, Jane Austen’s Visitors Centre of Romeinse Baden te bezoeken.

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- Duur: ca. 10 uur
- De tickets worden naar uw emailadres verstuurd direct na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling·
- Het ticket is geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt!
- De tour vertrek dagelijks om 08.45 u
- Kind prijs: 3-16 jaar
- Stonehenge en Bath Tour eindigt bij Victoria Train Station

 

Info
Stonehenge en Bath

Adres
Victoria Coach Station

164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP
Zie op een kaart, Stonehenge en Bath Zie op een kaart

Zie op een kaart, Stonehenge en Bath

Openingstijden
April-oktober: dagelijks bij. 08:45
November-maart: maandag, woensdag en vrijdag om 08:45

Metro
Victoria Station & Victoria Underground Station

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen