High Tea

Ga mee in de Engelse traditie en reserveer nu een Afternoon Tea. Maak jou reis naar Londen compleet met een afternoon thee bij het Rubens Hotel of Milestone Hotel. In de zomer is dit perfect te combineren met een bezoek aan Buckingham Palace!

High Tea
 
Afternoon Tea at The Milestone Hotel

Afternoon Tea at The Milestone Hotel

Afternoon Tea is a quintessentially English tradition and is upheld in its finest form here at The Milestone Hotel in the center of London. Children are welcome and a Little Prince and Princess Menu is available. Book your Afternoon tea from home!

Vanaf € 54.50
Middag thee bij Rubens

Middag thee bij Rubens

Er is geen betere plaats om te genieten van deze traditionele Engelse middag thee dan plaats te nemen in de Palace Lounge met uitzicht over de Royal Mews van Buckingham Palace. Boek uw middag thee vanaf thuis om ervoor te zorgen dat u een tafel heeft bij deze zeer populaire plaats!

Vanaf € 46.70
Buckingham Palace & Middag Thee

Buckingham Palace & Middag Thee

Geniet 's middags van een heerlijke thee bij Rubens gevolgd door een bezoek aan de Buckingham Palace State Rooms. Het is een ultieme Britse traditie gecombineerd met een bezoek aan een van de bekendste Britste Instellingen. Zorg ervoor dat u uw tour vooraf boekt, deze populaire tour is snel uitverkocht.

Vanaf € 38.00
Buckingham Palace & Engelse High Tea

Buckingham Palace & Engelse High Tea

Ervaar twee typische Londen instellingen: Het wisselen van de wacht en High Tea. Maak gebruik van deze zeldzame mogelijkheid om de staatsappartementen van Buckingham Palace te verkennen; ze zijn slechts twee maanden per jaar geopend. Er zijn maar een beperkt aantal tickets en de vraag is groot, dus boek uw tickets van te voren!

Vanaf € 109.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen