Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Top

"Helemaal fantastisch."

David, Amsterdam maa, 6 mei 2024

Ticmate Liefdadigheid

Vervoer door Londen: Tips and Trucs voor vervoer rondom Londen

Londens openbaar vervoer is een gecompliceerd spinnenweb van verschillende lijnen. Alles sluit goed aan, maar om van het ene deel naar het andere deel te komen is nog niet eens zo makkelijk. Een aantal keer overstappen zit er dus ook vaak in.

Hiervoor zijn een paar tips altijd handig. Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet om jouw reis naar Londen gemakkelijk en onbezorgd te maken.

Stressloos op vakantie

Selecteer activiteiten per gebied – Plan jou reis zo dat je activiteiten organiseert die dicht bij elkaar liggen en vermijd zo onnodig heen en weer reizen van het ene deel van de stad naar het andere. Zo zie je zo veel mogelijk van de stad in een korte tijd.

Gebruik Google Maps – Alle vervoersmogelijkheden zijn geÏntegreerd in Google Maps, van metro en trein tot ferry’s. Dit maakt het gemakkelijk alle routes van A naar B te vinden op je smartphone. En wat nog veel beter is dat er tijdens spits alternatieve routes worden aangegeven zodat jij zelf bepaald welke we je zult nemen. Het is ook slim om bepaalde routes al uit te stippelen en op te slaan in een Google account.

Koop een Oyster card of Travelcard – Iedere keer een nieuw ticket kopen zal uiteindelijk niet goedkoop worden en de pond rollen zo uit je zakken. Koop een Oyster card of Travelcard vooraf of direct op het vliegveld.

Vanaf het vliegveld naar Londen

Er zijn verschillende manier om vanaf een van de vliegvelden naar Londen te komen zoals Taxi’s, metro of trein verbindingen. Voor grotere groepen is privé vervoer of shuttles een voordelige optie. Heb jij veel bagage of ligt jou hotel buiten het centrum? Dan is dat ook een goede optie.

De goedkoopste manier is de metro, vooral voor de reizigers die weinig bagage hebben (alleen beschikbaar vanaf Heathrow en Gatwick).

De snelste en gemakkelijkste manier is de express trein. Zeer geschikt voor de comfortabele reiziger die er iets meer voor over heeft.

Heathrow Airport: De snelste manier is Heathrow Express. Verder kun je ook met de metro naar de stad, maar met veel bagage kan dit nog wel eens gedoe zijn. Vooral in een drukke stad als Londen.

Gatwick Airport: Gatwick Airport Train (Thameslink) is een goedkopere optie en Gatwick Express is de snelste en meest comfortabele optie. Liever met de bus? Kies dan voor de Airport shuttle bus.

Stansted Airport: De makkelijkste manier van Stansted Airport is de Stansted Express naar Liverpool Street Station. Wil je liever geld besparen? Kies dan voor de Airport shuttle Bus.

Luton Airport: De snelste manier is met de trein Luton Airport Trein of neem de goedkopere shuttle bus Luton Airport Bus.

Sightseeing Tips

Ben jij van plan de bezienswaardigheden te ontdekken op een gemakkelijke manier kies dan voor de the Hop-On Hop-Off Bus Pass en doe jouw sightseeing op eigen tempo. Rijd mee in een van de sightseeing dubbeldekkers en relax. Zie zo veel mogelijk van Londen binnen 24/48 uur. Kies zelf waar je op of uit wil stappen. Vaak zit er bij de tickets voor een Hop-On Hop-Off bus tour ook een boottocht over de Theems. Deze boottocht mag je echt niet missen als je de eerste keer in Londen bent.

Lopend of fietsend is natuurlijk ook een leuke optie, maar om eerlijk te zijn is er niets beters dan een Hop-On Hop-Off bus, waarvan de routes zo zijn samengesteld dat jij alles kunt zien wat Londen te bieden heeft.

Wat je ook uiteindelijk kiest, wij hopen dat je ontzettend geniet van de tijd in Londen en hopelijk heb jij iets aan onze tips. Deze besparen jou in ieder geval tijd (en geld!).

Zoekresultaten: 1 - 2 (2)