Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Buckingham Palace

Als u een belangrijke plaats in de Britse koninklijke geschiedenis wilt verkennen, hoeft u niet verder te zoeken dan Buckingham Palace in the City of Westminster. Het wordt gebruikt als de residentie en het administratieve hoofdkantoor van de monarchie van het Verenigd Koninkrijk in Londen.

Het prachtige paleis heeft een rijke geschiedenis. Zo werd het paleis tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd en stond het ook in het middelpunt van de belangstelling tijdens de suffragette-mars in mei 1914. Maar het heeft ook geweldige momenten en prachtige vieringen meegemaakt zoals tuinfeesten en koninklijke recepties. Koningin Elizabeth II, de huidige koningin, heeft hier zelfs Barack Obama en zijn vrouw Michelle Obama mogen verwelkomen.

Buckingham Palace werd gebouwd in 1703 en heette destijds Buckingham House. Oorspronkelijk was het de thuisbasis van John Sheffield, de 1e hertog van Buckingham, en het werd voor het eerste een koninklijke residentie toen Koning George III het in 1761 kocht.

Binnen in het paleis vindt u de Grand Entrance, waar de koningin haar gasten verwelkomt, en prachtige kamers zoals de indrukwekkende Ball Room, die is gebouw voor feestelijke gelegenheden. Er is ook een prachtige witte salon, waar een kroonluchter uit de 19e eeuw aan het plafond hangt. Dit is ook waar de koningin haar recepties organiseert. Er is zelfs een geheime deur in de kamer waar de koningin naar binnenkomt.

Als u buiten het paleis staat, merkt u al snel de perfecte symmetrie van het gebouw. Geloof ons, het is prachtig! Naast het bezoek aan het paleis, kunnen we ook deze twee extra ervaringen bieden:

- Buckingham Palace & English Tea
- Buckingham Palace & Changing of the Guard
- Buckingham Palace & The Royal Mews

Buckingham Palace is een essentieel onderdeel van iedere reis naar Londen en we kunnen niet wachten om deze ervaring met u te delen!

Ticmate Liefdadigheid

Buckingham Palace

Verken een van de weinige nog werkende koninklijke paleizen die er vandaag de dag in de wereld nog zijn: Buckingham Palace in hartje Londen! Gelegen in het centrum van Westminster, is het een prachtig paleis met geweldige verhalen. Bezoek het paleis alleen of probeer een van onze ervaringen die iets extra's toevoegen aan uw bezoek.

Zoekresultaten: 1 - 2 (2)