Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen

  • Kies de datum

Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen

Prijs vanaf € 37.60

De populairste sightseeing toer in Londen. Beleef Londen vanaf de top van een speciaal gebouwde rode Londense dubbeldekker bus en stap uit en stap in wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het tempo en waar je heen gaat.

De Tickets worden meteen naar je e-mailadres gestuurd nadat de bestelling is voltooid en de betaling is goedgekeurd.

The Original Tour is Londen´s meest populaire Hop-on Hop-off sightseeing toer. Met je ticket kunt je 24, 48 of 72 uur vrij reizen door geheel Londen en kun je zelf kiezen waar je wilt afstappen om het gebied van je keuze nader te onderzoeken. Wanneer je verder wilt reizen stap je in de volgende bus welke je meeneemt naar het andere eind van Londen. Met meer dan 90 bushaltes is de keuze zeer groot en kom je langs de meeste prachtige plekken die Londen te bieden heeft!

Er zijn vier verschillende buslijnen waar je mee kunt rijden. Klik op "KAART" hier aan de rechterkant om een compleet overzicht van alle routes in bushaltes die je kunt gebruiken in Londen te zien.

In alle bussen is er een guide , ofwel "persoonlijk" of via een Headset. De taal is meestal Engels!

Ingesloten in de prijs is ook een plezante sightseeing boottoer over Thames met City Cruises . Deze tour vaart tussen Westminster en Greenwich. Vraag een vertegenwoordiger van de Original Tour voor je ticket voor de boot wanneer je jouw voucher inruilt voor de originele tickets.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per e-mail. Print deze uit en breng deze mee naar Londen.
 

Als u in Londen bent moet u uw e-tickets omwisselen voor uw tour tickets. U kunt dit bij elke bushalte doen of direct bij de buschauffeur. U kunt ook terecht bij een van de belangrijkste vertrekpunten als u hulp nodig heeft of vragen heeft, het personeel van The Original Tour is beter in staat u te helpen dan de buschauffeurs. 
De belangrijkste vertrekpunten zijn:

1) The Original Tour Visitor Centre in Trafalgar Square: 17 tot 19 Cockspur Street

2) Marble Arch: Bij Subway Exit 3
3) Piccadilly Circus: Aan Whitcomb Street 
4) Victoria: Buiten bij het Grosvenor Hotel

 

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 7 klantrecensies
Dr bus zelf was erg leuk, al hebben we wel vaak moeten wachten op een bus. De andere lijnen lijken veel

D

Sam
VRI, 27 APR 2018
4.3
Super veel gezien en leuk dat er iemand uitleg gaf over wat je zag. Dit was niet met alle ritten. Ook hielpen de medewerkers die in de stad rond liepen je heel goed!!!

Jessica
VRI, 31 MRT 2017
4.3
Boottocht

We wilde de zaterdag afsluiten met de boottocht over de theems die erbij zat maar om 16.15 uur kwamen we bij de boot en ineens vaardde die niet meer ivm het weer zij een mw. achter de desk op een wat onvriendelijke manier. Het was die dag super weer. Dit was wel erg jammer.

Eveline, Voorschoten
DON, 22 DEC 2016
4.3
Aanrader

Je stapt op waar je wil en stapt uit waar je wil, super om dit mee te hebben gemaakt. Zowel de gele als de rode route meegereden, oordopjes erg handig.

Eveline, Voorschoten
DON, 22 DEC 2016
4.3
Veel te zien vanop het balkon van de bus

Heel leuk en makkelijk om van alles te zien. Ik wil enkel melden dat de buschauffeur de tickets die hebt afgeprint kan wisselen in een ticket en je dus niet hoeft naar een bureau te zoeken. Heel vriendelijke mensen!!!

Saska, deerlijk
DON, 19 MEI 2016
4.3
Tour

Prima geregeld. Er was een man die van alles vertelde, dat is wel heel wat leuker dan een bandje.

Trees, Pijnacker
ZAT, 19 APR 2014
4.3
Leuke tour. Makkelijk met gids 'in oortje´

Prettig dat je in en uit kan stappen. Jammer dat het niet in het nederlands is voor de kleinere kinderen. Die dus nog geen engels verstaan/spreken.

Silvia, Londen
MAA, 02 JUL 2012
4.3

Info
Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen

Adres
Klik op “KAART” hieronder om de routes te bekijken!
Zie op een kaart, Hop-On Hop-Off Sightseeing Londen Zie op een kaart

Openingstijden
Eerste toer is om 08.30 uur en de laatste: 20.00 uur. De laatste toer begint 17.00 uur in de wintermaanden.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen