Het Middeleeuws Banket

  • Kies de datum

Het Middeleeuws Banket

Prijs vanaf € 60.60

Ervaar een Middeleeuws feest met vermaakt bij het Medieval Banquet in Londen. Een nacht gevuld met entertainment, eten, muziek en dans wacht op je.

Hoogtepunten
- Spendeer een onvergetelijke nacht bij The Medieval Banquet
- Wordt vermaakt door Henry VIII en zijn ridders
- Geniet van een 4-gangen maaltijd met traditionele bieren en wijnen

Eet, drink & dans bij het Medieval Banquet
Centraal gelegen op slechts twee minuten van de Tower Bridge en Tower of London liggen de historische St. Katherine Docks naast de Thames.

Ga me Henry VIII en zijn ridders, troubadours, goochelaars, jongleurs en andere Middeleeuwse figuren mee op reis met een 4-gangen diner met traditionele bieren en wijnen, geserveerd door dansende deernes.

Er wordt gezorgd voor voldoende vermaak en meerdere mogelijkheden om te dansen, zingen en te slaan met je vuisten op de tafel om meer drank en eten te bestellen!

Je kunt het menu hier bekijken.

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je jouw e-tickets via e-mail. Print deze uit en neem ze met je mee naar Londen.

Wat gebeurt er tussen het moment dat de deuren openen en het begin van de show?
Als theatrale ervaring nemen de acteurs vanaf 19:45 hun plek in op het podium. Vanaf dit moment is het aangeraden je plekken te vinden, hoewel het toegestaan is ook later te arriveren. Het is echter aangeraden om eerder te komen, zodat je kunt genieten van de goed gevulde bar of zelf een Middeleeuws kunt aantrekken.

Wanneer eindigt de show?
De show eindigt om circa 22:30, je kunt echter blijven tot 23:30. De bar blijft open, muziek blijft aan en je krijgt een kans de acteurs te ontmoeten.

Kunnen kinderen mee?
Het Medieval Banquet is voornamelijk gericht op volwassenen. Echter, vanwege het thema kan het zijn dat kinderen zich ook erg aangetrokken voelen. Zij zijn dan ook meer dan welkom.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tot 18 jaar. Kinderen tot 4 jaar kinderen gratis naar binnen, mits zij vergezeld worden door een volwassene.


 

Info
Het Middeleeuws Banket

Adres
The Medieval Banquet
Ivory House, St Katharine's Dock
London
Zie op een kaart, Het Middeleeuws Banket Zie op een kaart

Zie op een kaart, Het Middeleeuws Banket

Openingstijden
di.- za. om 19:15 u.
zo. om 17:15 u.

Metro
Meest nabije metrostation: Tower Hill

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen