Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Gatwick Express

4.4 (2224)
Vanaf € 23.1

Spring rechtstreeks op de Gatwick Express en ga op een snelle en comfortabele manier direct vanaf het vliegveld naar Londen.

Hoogtepunten

- Ontvang e-ticket via e-mail 
- Sla de rij voor de ticketmachines op het station over
- Retour ticket is 1 maand geldig
- Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee

Wat kan ik verwachten?

De reistijd bedraagt circa 35 minuten!

Vanaf Victoria Station in Londen kunt u gemakkelijk de metro, bus of taxi nemen naar uw eindbestemming. Plekken als Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square en Paddington zijn binnen handbereik.

Hoe werkt het?

Hoe boek ik mijn tickets voor de Gatwick Express?
Wanneer u tickets boekt, kies dan de 'geldig vanaf' datum als de datum waarop u van plan bent de tickets te gebruiken. Als u retour tickets koopt, dan dient de terugreis naar Gatwick Airport binnen 28 dagen vanaf de gekozen datum plaats te vinden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Belangrijke informatie

- LET OP! Er rijden geen treinen van de Gatwick Express op de volgende dagen: 18-11, 19-11, 25-12, 26-12. Koop hier tickets voor de Thameslink trein om tussen het vliegveld en het centrum te reizen: www.londenticket.nl/transport/gatwick-airport-thameslink/ 
Heeft u al tickets voor de Gatwick Express? U kunt uw Gatwick Express tickets voor deze dagen ook voor de Thameslink of Southern Service gebruiken.
- Er wordt altijd een alternatieve service aangeboden, maak hier ook gebruik van! Wij kunnen namelijk gekochte tickets niet voor u annuleren en compenseren. Maak dus altijd gebruik het de aangeboden service.        - Wees erop attent dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om de dienstregeling van de trein te controleren vóór u vertrekt. Dit geldt in het bijzonder voor treinen die in de vroege ochtend of late avond vertrekken, of in het geval van onderhoud of andere incidenten.
- Wij kunnen geen restitutie geven voor tickets die niet gebruikt kunnen worden vanwege niet overeenkomende tijden. Mochten treinen geannuleerd worden, dan zal er altijd voor vervangend vervoer gezorgd worden.
- Tijdens feestdagen rijdt de Gatwick Express volgens een aangepast schema en op 25 december zijn er geen diensten.
- Let op: Geen Gatwick Express op 15/10-2017.
- Let op: En 24/9-2017 (tot 18:30), 8/10-2017 (tot 18:30) + 29/10-2017 (tot 18:30) worden de treinen vervangen door non-stop bussen. 

Werkzaamheden tot januari 2019:
Grootschalige werkzaamheden en dienstregeling verbeteringen zijn gepland vanaf nu tot januari 2019. Schrapping van een aantal vertrektijden en minderingen in de dienstverlening kunnen voorkomen, meestal 's nachts en in het weekend. Als een dienst voor langere tijd buiten werking is, worden er vervangende bussen ingezet. Houd rekening met extra reistijd naar het vliegveld.

Medewerkers zijn beschikbaar op stations om u verder te helpen met al uw vragen. 

Ticket categorieën

Kies uit retour- of enkele reis van Gatwick Airport naar Victoria Station in Londen met de Gatwick Express.

Zijn er kindertickets voor de Gatwick Express?
Ja, u kunt kindertickets kopen voor de Gatwick Express. Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee met een volwassene. (Maximaal 4 kinderen kunnen gratis mee per volwassene)

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!