Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Het Middeleeuws Banket

4.5 (19)
Vanaf € 61.1

Ervaar een Middeleeuws feest met vermaakt bij het Medieval Banquet in Londen. Een nacht gevuld met entertainment, eten, muziek en dans wacht op je.

Hoogtepunten
- Spendeer een onvergetelijke nacht bij The Medieval Banquet
- Wordt vermaakt door Henry VIII en zijn ridders
- Geniet van een 4-gangen maaltijd met traditionele bieren en wijnen

Eet, drink & dans bij het Medieval Banquet
Centraal gelegen op slechts twee minuten van de Tower Bridge en Tower of London liggen de historische St. Katherine Docks naast de Thames.

Ga me Henry VIII en zijn ridders, troubadours, goochelaars, jongleurs en andere Middeleeuwse figuren mee op reis met een 4-gangen diner met traditionele bieren en wijnen, geserveerd door dansende deernes.

Er wordt gezorgd voor voldoende vermaak en meerdere mogelijkheden om te dansen, zingen en te slaan met je vuisten op de tafel om meer drank en eten te bestellen!

Je kunt het menu hier bekijken.

Hoe krijg ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je jouw e-tickets via e-mail. Print deze uit en neem ze met je mee naar Londen.

Wat gebeurt er tussen het moment dat de deuren openen en het begin van de show?
Als theatrale ervaring nemen de acteurs vanaf 19:45 hun plek in op het podium. Vanaf dit moment is het aangeraden je plekken te vinden, hoewel het toegestaan is ook later te arriveren. Het is echter aangeraden om eerder te komen, zodat je kunt genieten van de goed gevulde bar of zelf een Middeleeuws kunt aantrekken.

Wanneer eindigt de show?
De show eindigt om circa 22:30, je kunt echter blijven tot 23:30. De bar blijft open, muziek blijft aan en je krijgt een kans de acteurs te ontmoeten.

Kunnen kinderen mee?
Het Medieval Banquet is voornamelijk gericht op volwassenen. Echter, vanwege het thema kan het zijn dat kinderen zich ook erg aangetrokken voelen. Zij zijn dan ook meer dan welkom.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tot 18 jaar. Kinderen tot 4 jaar kinderen gratis naar binnen, mits zij vergezeld worden door een volwassene.

Openingstijden

di.- za. om 19:15 u. zo. om 17:15 u.

Direct bevestiging

Print voucher

Openingstijden

Routebeschrijving

Het Middeleeuws Banket

Adres
The Medieval Banquet Ivory House, St Katharine's Dock London

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!