Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Salisbury, Stonehenge en Romeins Bath

4.0 (1)
Vanaf € 108,80
Bezoek Salisbury, Stonehenge en Romeins Bath met deze dag tour buiten Londen. Met een panoramische tour van Bath, Salisbury Kathedraal en het mysterieuze Stonehenge. Bestel tickets voor Salisbury, Stonehenge en Romeins Bath tijdens uw verblijf in Londen hier!

We beginnen onze tour met een bezoek aan het prachtige Salisbury Kathedraal (bekend van Ken Follett zijn beroemde boek 'Pillars of the Earth') een erfgoedplek van wereldklasse. De torenspits is de hoogste in Engeland ( 123 meter). U kunt de kathedraal van binnen met haar elegante en gracieuze verhoudingen bewonderen. We brengen tevens een bezoek aan The Chapter House en bekijk daar de oudste werkende klok van Europa.

Hierna brengen we een bezoek aan het mysterieuze Stonehenge waar we deze enorm bijzondere plek verkennen. Waarom het gebouwd werd weet niemand maar het was ooit een aanbiddingsplek, een begraafplaats en een astronomische klok en het dateert van bijna 5.000 jaar terug!

We vervolgen onze weg naar Bath voor een panoramische tour en zien we onder meer de Pulteney Brug, de Koninklijke Halve Maan en Bath Abbey. We eindigen met de Romeinse Baden. meer dan 2000 jaar geleden gebouwd en nog steeds in werkende conditie.

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- Duur: ca. 10 uur
- De tickets worden naar uw emailadres verstuurd direct na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling·
- Het ticket is geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt!
- De tour vertrek dagelijks om 08.45 u
- Kind prijs: 3-16 jaar
-Salisbury, Stonehenge en Romeins Bath Tour eindigt bij Victoria Train Station

Openingstijden

Dagelijks vertrek om 08.45 u.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 11 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Salisbury, Stonehenge en Romeins Bath

Adres
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!