Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor attracties en transport in Londen

Welkom bij LondenTicket.nl, de website voor tickets voor attracties en vervoer in Londen. Hier kunt u terecht voor een divers aanbod van tickets in Londen! Van rondleidingen, sightseeing tours en attracties zoals het Madame Tussauds, the London Eye en de Harry Potter Warner Bros. Studio Tour tot schitterende musicals op West End en tickets voor voetbalwedstrijden! E-tickets rechtstreeks in uw inbox!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Madama Tussauds: de Royal Tea Experience

4.3 (3)
Vanaf € 47,30

Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen is een perfecte plek om te dromen, horen en voelen. En met deze Royal Tea Experience kunt u proeven en ruiken aan deze ervaring toevoegen. Geniet van een deftige afternoon tea in het museum, wat uw dag nog vermakelijker én smakelijker maakt.

Bespaar 20% vergeleken met de prijs bij de ingang!

Hoogtepunten

- Ontdek het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds
- Eet en drink in Britse stijl 
- Kies uit een heerlijke selectie van sandwiches, cakejes en scones

Wat kan ik verwachten?

De Royal Tea Experience is de perfecte manier om de kosmopolitische sfeer van Madame Tussauds aan te vullen met een echte Britse traditie. In de exclusieve Royal Tea ruimte, wordt u getrakteerd op een selectie van warme dranken, sandwiches, scones met slagroom & jams, een kleine gebakjes. Vergeet niet om uw pink op te steken wanneer u een slokje van uw thee neemt; er kijkt een wassen-koningin mee!

Met deze Royal Experience laadt u zichzelf weer helemaal op zodat u het museum verder kunt ontdekken, want zoals altijd bij Madame Tussauds: er is altijd meer om te bekijken! De levensechte beelden blijven fascineren en er is altijd wel een nieuwe te zien. De wassenbeelden zijn niet afgesloten door fluwelen touwen, dus alle reden om op uw best te poseren op de foto!

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt naar u gemaild zodra uw aankoop voltooid is. Neem een geprinte versie mee naar Madame Tussauds, of laat uw ticket op uw mobiel zien.

Hoe kom ik bij de Royal Tea Experience?
De Royal Tea Experience bevindt zich binnen in het Madame Tussauds museum, naast het muziekpodium. Zorg ervoor dat u aanwezig bent bij het museum op het geboekte tijdsslot en ga naar Ingang 2 met uw e-ticket. Als u in het museum bent laat u uw e-ticket met barcode zien aan een medewerker van de Royal Tea ruimte.

Belangrijke informatie

Het tijdsslot dat u boekt, geldt voor de toegang tot het Madame Tussauds museum. Eenmaal binnen, kunt u op uw gemak genieten van het museum. Uw tafel in de Royal Tea ruimte wacht op u!

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (3-15)
Baby (0-2) gratis

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 16.00 uur.

Bestel nu

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- Volledige afternoon tea bij de Royal Tea Experience in Madame Tussauds
- Een selectie van warme dranken, sandwiches, cakejes en scones

Openingstijden

Routebeschrijving

Madame Tussauds

Adres
Marylebone Road Londen NW1 5LR

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!