Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Tickets direct in uw inbox

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Rivier de Theems fietstour

5.0 (1)
Vanaf € 39,40

Ga met ons mee op deze andere sightseeing tour door de straten van Londen! Verken 'vloeibare geschiedenis' en adembenemende landelijke landschappen door te fietsen over de beide rivieroevers van de bekende rivier in Londen.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 4-uur durende tour door Londen
- Verken beide rivieroevers van de Theems
- Kom meer te weten over de geschiedenis van de bevolking
- Geniet van een tour in een kleine groep

Verken de beide rivieroevers van de bekende rivier in Londen
Kom meer te weten over de legendes en feiten van de stad welke herenigd is tegen Grote Plagen, brand en oorlog, terwijl ze zich ontwikkelt tot de bakermat van een moderne samenleving en commercie.

Voor de lunch nodigen wij u uit om een wandeling te maken door de aroma's van Londens oudste en grootste voedselmarkt (niet inclusief) voordat we verder fietsen over de Tower Bridge en vele ongelofelijke avonturen tegenkomen.

De hoogtepunten van de tour zijn: De London Eye, Tower Bridge, St. Paul's Cathedral, de Tower of London, Shakespeare's Globe, London Bridge, Borough Market (alleen open donderdag, vrijdag en zaterdag), Big Ben, The Monument en Leadenhall Market.

De Rivier de Theems fietstour brengt meer tijd door op de weg dan onze Koninklijke Londen fietstour. Het fietsen is niet uitdagend of vermoeiend maar als u geen zelfverzekerde fietser bent is onze Koninklijke Londen fietstour misschien beter voor u.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint buiten bij het Southwark Metrostation (Jubilee Line), hier treft u uw gids met een van onze toerfietsen en hij heeft een bord bij zich.

Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt op hetzelfde punt als van vertrek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 4 uur.

Wat gebeurt er als het regent?
De tour gaat door of het nu regent of als de zon schijnt en wij hebben voldoende poncho's tegen de regen. We vinden dat tours in de regen een andere manier van plezier met zich meebrengen waardoor u toch een leuke herinnering overhoudt! Indien u een reservatie heeft en het weer is heel slecht dan kunt u deze altijd verzetten naar een andere dag, dit kan voor een periode van 1 jaar.

Stoppen we onderweg voor lunch?
Ja, op donderdag, vrijdag en zaterdag stoppen wij de Borough market, de oudste en grootste en meest sfeervolle voedselmarkt van Londen, met een grote selectie aan voedselwaren van over de gehele wereld. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een Pint te drinken in de pub. Op de andere dagen kunt u kiezen uit cafés, fish & chips restaurant of pub.

Is de tour moeilijk?
Er moet flink wat gefietst worden op deze tour dus u moet wel een bekwaam fietser zijn. Het is niet vermoeiend maar wel iets langer en een beetje meer uitdagend dan onze Koninklijke Londen tour.

Zijn er helmen beschikbaar?
Ja, het is echter niet verplicht om een helm te dragen in de UK maar we hebben er meer dan genoeg dus de keuze is geheel aan u.

Mogen kinderen meedoen aan deze tour?
Kinderen zijn welkom op deze tour maar moeten goed en zelfverzekerd kunnen fietsen.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

 

 

 

Openingstijden

De tour vertrekt om 10.30 AM.

Bestel

maa, 15 apr 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 4 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Rivier de Theems fietstour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!