Londen op de fiets

Ontdek Londen per fiets en zie de alle hoogtepunten van de stad. Londen is perfect voor de fietsliefhebber. Lees hier meer over de verschillende fietstours!

Londen op de fiets
 
Koninklijke Londen fietstour

Koninklijke Londen fietstour

Of dat u nu voor het eerst in Londen bent of u kent reeds alle woorden van 'God Save The Queen' deze begeleide fietstour is echt iets voor u! Luister naar de verhalen over Koningen, Koninginnen en Prinsessen en zie het beste van Koninklijk Londen tijdens deze plezierige en informatieve fietstour!

Vanaf € 31.50
Rivier de Theems fietstour

Rivier de Theems fietstour

Ga met ons mee op deze andere sightseeing tour door de straten van Londen! Verken 'vloeibare geschiedenis' en adembenemende landelijke landschappen door te fietsen over de beide rivieroevers van de bekende rivier in Londen, de Theems. Boek uw Rivier de Theems fietstour vanaf thuis en verzeker uzelf van een plaats!

Vanaf € 36.40
Rivier de Theems Fietstour bij nacht.

Rivier de Theems Fietstour bij nacht.

Fiets door hartje Londen en zie de vele iconische bezienswaardigheden en voel de mysterie en romantiek van de rivieroevers van London bij schemering. U geniet van een pauze met drankje bij een 400-jaar oude pub. Dit mag u niet missen, boek online!

Vanaf € 41.20
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen