St Pauls Cathedral

  • Kies de datum

St Pauls Cathedral

Prijs vanaf € 25.00

Bestel thuis Uw toegangs ticket voor St. Paul´s Cathedral en spring de rij over bij het ticketkantoor.

De Tickets worden meteen naar Uw Emailadres gestuurd nadat U hebt besteld en Uw betaling is goedgekeurd.

St. Paul´s Cathedral is de vijfde catedraal op deze plek omdat de eerste afbrande onder de grote brand van Londen in1666. St. Paul´s Cathedral is een van de Noord-Europa´s grootste kerken en is gebouwd in de vorm van een enorm kruis met de beroemde koepel in het midden!

In de toegangsprijs zit het volgende inbegrepen:

Multimedia gids:
In 2010 werd een multimedia gids gelanceerd die in de toegangsprijs voor alle individuele bezoekers zit inbegrepen en is verkrijgbaar in het Engels, Brits Gebarentaal, Frans, Duits, Italiaans, Spaan, Portugees, Pools, Russisch, Mandarijn, Japans, Koreaans. De gids maakt zowel gebruik van film, nieuwe fotografie als van een gedetailleerd commentaar om een krachtige interpretatie te geven van dit uniek herkenningspunt.
Dienstregeling van rondleidingen met gids:
Tours van de vloer van de Kathedraal en de crypte geleid door Kathedraal gidsen vinden viermaal per dag plaats om 10.00 u., 11.00 u, 13.00 u en 14.00 u. ! Individuele bezoekers kunnen zich aansluiten bij aankomst zonder extra kosten en ze duren 90 minuten (plaatsen zijn gelimiteerd)
Ocolus:
An eye into St Paul's maakt gebruik van geavanceerde projectie technologie om bezoekers te doen onderdompelen in de fascinerende verhalen en geschiedenis van dit iconische bouwwerk. Het eerste project in zijn soort in een kathedraal, Oculus is een prijswinnende 270° film ervaring dat 1400 jaar geschiedenis tot leven wekt.

Kies de datum wanneer U aankomt in London als ”Geldig vanaf ” datum omdat de tickets gelsig zijn in 1 week vanaf de datum van aankomst. Kies het aantal tickets en klik op ”ZOEK”.

Hierna kiest U Volwassen of kinderbiljetten (Van 6-17 jaar, 5 jaar en jonger zijn gratis in begeleiding van een volwassen ) en of U tickets wenst te bestellen voor andere attracties of transport.

NB. De tickets die we U sturen (inruilvouchers) moeten ingeruild worden in de Tower of London, gemakkelijker kan het niet. Degene die de tickets heeft besteld moet geldige fotogeloofsbrieven (Bijv.pas) meebrengen wanneer U de vouchers inruilt en de toegangstickets uitgeleverd krijgt.

NB. Speciale gebeurtenissen of kerkelijke plechtigheden/diensten kunnen betekenen dat gehele of bestemde gedeeltes van St. Paul´s Cathedral afgesloten kunnen worden op korte termijn.

 

St Pauls Cathedral. LondenTicket.nl

Info
St Pauls Cathedral

Adres
St Paul's Cathedral
St Paul's Churchyard, London EC4M 8AD
Zie op een kaart, St Pauls Cathedral Zie op een kaart

Richtlijnen

Openingstijden
Maandag tot Zaterdag vanaf 8.30 uur tot 16.30 uur (de laatste opening om 16.00 uur). Gesloten op Zondag en bij speciale kerkelijke handelingen.

Metro
Maak gebruik van Central Line naar St Pauls' Station! Hier van is het ca. 2 minuten te lopen.

Bussen
4, 11, 15, 23, 25, 26, 242

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen