London Eye

  • Geldig vanaf

London Eye

EDF Energy London Eye, vlak aan de Thames en tegenover Big Ben, geeft een geheel nieuw beeld van de stad, ook s´avonds. Een toer in het reuzenrad in een van de 32 gesloten gondola´s, neemt ongeveer een 30 minuten in beslag en is een fantastische belevenis.

De Tickets worden meteen naar Uw Emailadres gestuurd nadat U hebt besteld en Uw betaling is goedgekeurd.

Wij verkopen twee soorten tickets naar EDF Energy London Eye:

1: "Adult " en "Child " zijn gewone en normale tickets. Indien u deze tickets koopt, hoeft u niet aan te schuiven aan de box office (de Ticket Hall). In plaats van aan te schuiven om tickets te kopen, gaat u rechtstreeks naar de "Pre-paid Ticket desk / Priority Ticket Desk" in de Ticket Hall en kunt u uw voucher / e-ticket uitwisselen voor uw originele tickets. Wanneer u uw originele tickets ontvangen heeft, gaat u rechtstreeks naar het rad, en schuift u aan voor de eerste vrije capsule. Deze rij kunt u niet overslaan indien u gewone /normale tickets heeft, maar toch heeft u tijd kunnen besparen, doordat u niet hoefde aan te schuiven om tickets te kopen in de Ticket Hall. Dus indien u gewone en normale tickets koopt, bespaart u tijd omdat u niet hoeft aan te schuiven in de eerste rij voor EDF Energy London Eye.

2:Fast Track Ticket ”. Indien u deze tickets koopt, kunt u zowel de rij aan de box office (de Ticket Hall) en de rij aan het rad overslaan. In plaats van aan te schuiven om tickets te kopen, gaat u rechtstreeks naar de "Pre-paid Ticket desk / Priority Ticket Desk" in de Ticket Hall, waar u uw voucher / e-ticket uitwisselt voor uw originele tickets. Wanneer u uw originele tickets ontvangen heeft, gaat u rechtstreeks naar het rad, waar u toegang heeft tot de eerste vrije capsule. "Fast Track Ticket" is veruit de snelste en meest comfortabele manier om het EDF Energy London Eye te ervaren. "Fast Track Ticket" is niet beschikbaar als een kinderticket!
NB: Tijdens weekends, vakanties en feestdagen, is het mogelijk dat u even dient aan te schuiven aan de Fast Track ingang van het rad; maar zelfs dan is het nog steeds de snelste manier om een gondel in het EDF Energy London Eye te nemen.

Kies de datum wanneer U aankomt in London als ”Geldig vanaf ” datum omdat de tickets gelsig zijn in 1 maand vanaf de datum van aankomst. Kies het aantal tickets en klik op ”ZOEK ”. Hierna kiest U Volwassen of kinderbiljetten (Van 5-15 jaar, 4 jaar en jonger zijn gratis in begeleiding van een volwassen ) en of U tickets wenst te bestellen voor andere attracties of transport.


 

41

Fantastisch 4.3

4.3 Reviews from 41 customer reviews
London Eye

Zeer mooie ervaring, zeker de moeite waard.
Wij waren juist voor 9.30 uur aanwezig (9.30 uur gaat de kassa open ) dus konden direct doorlopen om onze tickets om te wisselen.
Om 10.00 uur start het rad pas, dus wij stonden vooraan in een zeer lange rij mensen om in het rad te gaan.
Prachtig uitzicht, een echte aanrader.

Antonia, Mol
DIN, 04 FEB 2014
4.3
London Eye

Een goede ervaring. Goede service. Dank allemaal.
Julia

Iuliana, Amstelveen
WOE, 08 JAN 2014
4.3
Fantastisch zicht op Londen

Leuk uitstapje om met mijn 13 jarige zoon te doen. Spectaculair uitzicht en mooie foto's gemaakt.
On line tickets gekocht en de wachttijd van een half uur viel erg mee.

Clementine, Amstelveen
ZON, 05 JAN 2014
4.3
London Eye 1 januari

Tickets vooraf is wel prettig. Wachten valt ook wel mee behalve als het regent. Je staat een tijdje buiten. Uitzicht is mooi maar of de prijs in verhouding staat tot de 20 min die je erin bent?

Wieland, Kerkrade
WOE, 01 JAN 2014
4.3
Jacqueline

Ideaal om thuis al een ticket te kunnen reserveren voor London Eye. dat scheelt een enorme wachtrij

Jacqueline, Dongen
DIN, 31 DEC 2013
4.3
London Eye

Ga omhoog in de late middag als de zon ondergaat.
Fantastisch uitzicht !!

Mark, Soest
WOE, 25 DEC 2013
4.3
London by night

Prachtige vergezichten over Londen. Zelfs voor iemand met hoogtevrees was het genieten!

Anita, Zwolle
VRI, 20 DEC 2013
4.3
zeer mooi

heel mooi uitzicht! Fantastisch.
mag niet ontbreken op een city trip.
Door vooraf te bestellen verspil je geen tijd ter plaatse.
hele goed service door Londenticket.

Ilse, Turnhout
DIN, 10 DEC 2013
4.3
Nancy

Een geweldige ervaring! Geweldig uitzicht alle kanten op. Lekker rustig in de cabine, je hoeft niet bang te zijn dat je niets kunt zien. Voor ons was het eigenlijk niet noodzakelijk geweest om vooraf te reserveren want het was rustig bij de kassa en vrijwel geen rij. Maar dat weet je natuurlijk nooit van te voren. Ik kan in ieder geval iedereen aanraden om The London Eye te bezoeken!

Nancy, Wieringerwerf
ZAT, 07 DEC 2013
4.3
London eye. In één woord : adembenemend !

Een attractie die niet goedkoop is, maar wel méér dan de moeite waard ! Vriendelijk personeel, vlot verloop. Security-controle vind ik een beetje overdreven, maar ja. Kortom, de london eye is een superattractie voor London. London heeft dan ook prachtige gebouwen.

Sylvie, Brugge
DIN, 03 DEC 2013
4.3
Het was een mooie en fantastische ervaring

Londen by night is dan prachtig. Zeker is kerstsfeer

Henry, Heiloo
DON, 28 NOV 2013
4.3
Londen Eye

Echt fantastisch wat een uitzicht in de Londen Eye !
Raad iedereen aan om dit te doen.

Henrica, Eindhoven
ZON, 24 NOV 2013
4.3
Zeker doen!

Zeker de moeite waard om te doen. Bij aankomst hebben we nog wel een kwartier moeten aanschuiven om onze gereserveerde tickes af te halen. In het verkooppunt was het een ongeloofelijke chaos en was het niet echt duidelijk waar we de tickets moesten afhalen. Daarna weer in de rij ondanks dat we fast line tickets hadden gekocht. Wij waren duidelijk niet de enige die het ervoor over hadden om wat meer te betalen. Toch ging het goed vooruit en hebben we een mooi half uur beleefd met fantastische uitzichten.

Martine, Sint niklaas
WOE, 06 NOV 2013
4.3
Prachtig overzicht over alle gebouwen

Opwindende ervaring om zo hoog te komen.
Vooraf boeken scheelde een behoorlijke rij.

Johanna, Voorschoten
WOE, 23 OCT 2013
4.3
soepel

prachtig. Verkoop vooraf soepel en snel. In Londen zelf konden we de lange rij in the ticket office overslaan. Bij the Eye zelf wel een rij maar dat ging ook heel snel. En wat een prachtig uitzicht. In het donker over Londen uitkijken is echt geweldig.

Nicolette, Nijmegen
DIN, 22 OCT 2013
4.3
Mooie attractie

Mede door duidelijke informatie, goede aanwijzingen ter plaatse en vriendelijke begeleiding van medewerkers was deze attractie een mooie aanvulling op onze 'London Experience'

Wybe, Helmond
MAA, 21 OCT 2013
4.3
Maarten Bergmeijer

Een ware belevenis. Wij hadden helder weer en konden ver uitkijken toen we eenmaal boven waren. De wachtrij was lang maar stroomde snel door. Het vooraf kopen van de ticket heeft veel tijd bespaard.

Maarten, Zeist
MAA, 16 SEP 2013
4.3
Fantastisch -

eine tolle Erfahrung! Schönes Wetter - eine Traumstadt und diese Aussicht - was soll man da noch erklären?
London - wir kommen wieder!!!

Heidrun, Vlissingen
DIN, 13 AUG 2013
4.3
Londen Eye.

Zeker de moeite!Een must voor de Londenbezoeker.

Guy, Aartselaar
ZON, 11 AUG 2013
4.3
LONDON EYE SUPER

London Eye is zeker een must wanneer je London bezoekt. Online kaartjes kopen is zeer handig en beperkt het wachten tot een minimum.

Eddy, Olst
ZON, 21 JUL 2013
4.3
Wanneer je London

Recenseer deze attractie

Eddy, Olst
ZON, 21 JUL 2013
4.3
Vol, wachten, wachten, prachtig uitzicht

Ik had met mijn pre-paid ticket wel in de fast track willen zitten. Wachten voor de pre-paid balie, en een uur in de rij voor de flight. Erg vol en druk.

A.j., Hazerswoude-dorp
DON, 11 JUL 2013
4.3
Ondanks drukte erg leuk gehad

juli is natuurlijk een drukke maand voor de London eye, dus was een goed idee om van tevoren kaartjes te reserveren want de rij om kaartjes op te halen was beduidend veel korter dan de gewone rij. daarna nog in de zeeeeer lange rij staan voor de attractie zelf maar deze ging redelijk snel... En de view in de London eye was prachtig, mooie foto's gemaakt! Beste tijd om te gaan is denk ik wanneer het schemer is

Stephanie, Amsterdam
MAA, 08 JUL 2013
4.3
London vanuit de lucht bekeken

De moeite waard om hiervoor een klein uurtje in de rij te staan. Het uitzicht vanuit de London Eye is gewoonweg prachtig. En het loont om op voorhand via de site tickets te bestellen.

Griet, Clinge
ZON, 07 JUL 2013
4.3
2de maal

Het was voor de 2e maal dat ik op attractie ging. Het blijft een fantastische ervaring.

Petra, Brugge
WOE, 12 JUN 2013
4.3
Hoog(s)tepunt

Prachtig uitzicht over Londen en verder op een hoogte van 135 meter.
Genoeg tijd om een goede indruk te hebben van alle highlights wat Londen te bieden heeft.

Aimée, Rotterdam
WOE, 22 MEI 2013
4.3
De moeite waard

Een bezoek aan Londen EYE is zeker de moeite waard. Het kopen van een preferred- kaartje van te voren via Londen Ticket loont de moeite als je niet in een lange wachtrij wilt staan.
De service aan de balie was prima en de gondels niet te vol.

, Teteringen
MAA, 13 MEI 2013
4.3
Erg leuk!

Top geregelde attractie! Fantastisch uitzicht over de stad en goede informatie via de tablets! Moeite waard.

Christine, Bilthoven
MAA, 13 MEI 2013
4.3
Prachtig uitzicht!

We moesten wel evn in de rij wachten, maar het was het wachten waard

Jeroen, Leidschendam
ZON, 12 MEI 2013
4.3
London Eye

Fantastische ervaring!! We hadden geweldig weer en dat maakte dat we onvoorstelbaar ver konden kijken. Wat een uitzicht. SUPER!! Echt een aanrader als je in Londen bent. Wij hebben gekozen voor het normale ticket (dus niet de fast lane) dat bleek een goede keuze want toen wij aankwamen (zo rond 18.30 uur) was het helemaal niet druk en konden we zo doorlopen. Leuk om te doen en echt een must see als je in Londen bent.

Petra, Hengelo
VRI, 10 MEI 2013
4.3
Geweldig!

We hebben (4 pers. met 2 kinderen) de London Eye in de avond bezocht. De dag ging net over in de avond, waardoor London zich opmaakte voor de avond en overal de lichten aangingen, wat een fantastische uitzicht bood.
Op dit tijdstip was er zowel bij de E-ticket omwisseling als bij de London Eye zo goed als geen wachtrij en de procedure om in de London Eye te komen ging snel. Een geweldige ervaring.

Wilma, Elst
DIN, 07 MEI 2013
4.3
Geweldig!

Heel goed geregeld en fantastisch om mee te maken!

Gerard, Heiloo
DIN, 07 MEI 2013
4.3
Geweldig

Mede door het mooie weer hadden we een prachtig uitzicht over heel London.

Rob, Voerendaal
MAA, 06 MEI 2013
4.3
uitzicht

bijzonder mooi om Londen zo ook eens te kunnen zien

Sytske, Drachten
MAA, 06 MEI 2013
4.3
Fantastisch uitzicht!

Fijn om de tickets online te kunnen kopen. Scheelt enorm in wachttijd.

Anja, Haaksbergen
DON, 02 MEI 2013
4.3
Geweldige ervaring

We waren relatief snel aan de beurt voor het afhalen van de tikcets, bewegwijzering iets te onduidelijk, maar voor de rest prima geregeld!

Frederik, Arnhem
WOE, 01 MEI 2013
4.3
Wachtrijen

Het zou handiger zijn dat men zich direct aan de attractie zou kunnen melden. In ons geval moesten we dus 2 keer aanschuiven. Eerst om het ingangskaartje te bemachtigen, daarna aanschuiven om in te stappen.

Jean, Willebroek
DIN, 30 APR 2013
4.3
London

Een bezoek aan London eye was zeer de moiete waard. Vooraf hadden we online tickets besteld. We hadden het geluk helder weer te hebben met een zonnetje en dat gaf een prachtig uitzicht!

Martine, Rotterdam
WOE, 03 APR 2013
4.3
Mooi uitzicht, de moeite waard

Geen lange rij. Cabines niet overvol. Personeel behulpzaam.

Marion, Bussum
VRI, 01 MRT 2013
4.3
Gerard

één woord!!! Gigantisch.

G h, Krimpen aan de lek
DIN, 26 FEB 2013
4.3
Great experience ...

But do pay extra to avoid the queu !

Gerd, Itegem
MAA, 18 FEB 2013
4.3

London Eye Klantenkommentaren

London Eye. LondenTicket.nl

Info
London Eye

Adres
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB
Zie op een kaart, London Eye Zie op een kaart

Openingstijden
Elke dag van 10.00 tot 20.00 uur en van Mei tot September tot 21.00 uur. ***Mid January: Closed 10 days for annual maintenance!***

Metro
Gebruik London´s metro/tube naar oftewel Waterloo of Embankment.

Bussen
211, 77, 381

 

Nieuwtjesbrief

Uw mandje Uw mandje